FORMALİN HAZIRLAMA ve DAĞITIM OTOMASYONLARI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKILLI FAKS.
Advertisements

Günümüz şartları altında insanların en büyük kaygısı artık can ve mal güvenliği haline geldi. Pek çok güvenlik sistemi artık karşılanamayacak kadar pahalı.
Ses Kayıt Sistemi.
Mobit Bilişim Elektronik ve Kontrol Sistemleri Dış Tic. A.Ş.
KURANPORTÖR SİSTEMİ MEHMET ŞENLENMİŞ ELEKTRONİK BAŞ MÜHENDİSİ.
İZİN YÖNETİMİ
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
KBUD Preanalitik Evre 2014 Sempozyumu

E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Sağlıklı ve Güvenli Tesisler
FİİLLERDE ÇATI KONUSUNDA EN İYİ ÜÇ İNTERNET SİTESİYLE İLGİLİ SUNUM
T.C. GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
Bilgi Erişimde Yeni Bir Yüz: Yazma Eserlere internet üzerinden erişim Prof. Dr. Doğan Atılgan Ankara üniversitesi
Yoğun Bakım Yan Dal Eğitimi Sorunlar ve Çözüm Önerileri
BEYSİS BEYSİS olarak kuruluşumuzdan bu yana web tabanlı uzaktan eğitim ile ilgili  projeler geliştirdik. Bu çalışmalarımızı ilk olarak
Muğla, 2010 Yrd. Doç. Dr. Zerrin Ayvaz Reis 1, Doç Dr. Sevinç Gülseçen 2, Betül Bayrakdar 2 1 İstanbul Üniversitesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Bilgisayar.
MUHASEBE Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA
Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA Tel: Fax: STOK – COST CONTROL.
SGB.net Sistemi Kullanıcı Yönetimi Gülistan SEVGİ
Mahmut Kantar Bahriye Gökçen Gülistan Sürek Nesrin Korkmaz
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
OTOMATİK KONTROL SİSTEMLERİ
Formül Hazırlama ve Kullanma
Kokusuz Bir Patoloji Laboratuvarı Mümkündür !
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında lider, önce ve yenilikçi olmayı kendisine vizyon edinmiş olan AIBIS; Türkiye, Almanya ve Suudi Arabistan’da.
ÜNİVERSİTE SAĞLIK MERKEZLERİ ÇALIŞANLARININ ÇALIŞMA KOŞULLARI VE ÖZLÜK HAKLARI Başkan: Dr. Rüştü Güner Raportörler: Dr.Özlem Elçin Dr. Sare Mıhçıokur.
LABORATUVARDA ANALİZE HAZIRLAMA HATALARI
Üniversite Sağlık Merkezleri 2. Sempozyumu. Sorgu2 100.yıl Üniversitesi1 Adnan Menderes Üniversitesi1 Akdeniz Üniversitesi4 Anadolu Üniversitesi2 Ankara.
Google Glass Nedir? "Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknoloji" adı verilen teknolojinin uygulandığı Google Gözlüğü sanal aleme açılan üçüncü bir göz olarak.
Dokuz Eylül Üniversitesi Web Sitesi Projesi 2009.
KOBİ’LERE YÖNELİK TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ İÇİN
Isıtma Sistemlerinin Otomasyonu ve İnternet Üzerinden Kontrolü 2 Şubat 2007 KÜTAHYA İrfan ATABA޹ Mevlüt ARSLAN¹ İbrahim UZUN² İrfan ATABA޹ Mevlüt ARSLAN¹.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ERZURUM NUMUNE HASTANESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
Kritik Finansal Sistemlerde Yazılım Değişiklik ve Takip Yönetim Sistemi Mehmet Vacit BAYDARMAN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ.
İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi
ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ORGAN NAKLİ MERKEZİ.
FATİH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ LABORATUVAR BÖLÜMÜ Meslekİ Bilgilendirme ve Tanıtım Sunumu.
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
Bilgisayar Bileşenleri
Kurumsal Ağlarda Uzak ve Merkezi İşlem Birimlerinin Sanallaştırılması: Bir Uygulama Emrah ÇOLAK, SGK Aydın ÇETİN, Gazi Üniversitesi ŞUBAT 2016.
SALÇA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
Önemli Olan Her Şeyinizi Korur 2013 NORTON RAPORU SİBER SUÇ VAKALARI Hayatlarında en az 1 kez siber saldırıya maruz kalan yetişkinlerin oranı% 63 % 61.
ERTUĞRUL EKŞİ MUHAMMET SAİT KARMA
SUNUM KONU BAŞLIKLARI->
E-YEDEKLEMELİ SAKLAMA. E-Yedeklemeli Saklama E-Faturalarınız ve e-arşiv faturalarınız EDM e-fatura sistemine kaydolmanız ile beraber sistem üzerinden.
BİYOKİMYA LABORATUVARI
Yeni Nesil Laboratuvar
YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ TEAMSPEAK nedir?
Projenin Adı: EĞİTİCİNİN EĞİTİMİ (ToT) ASLI AKKAYA picture placeholder.
YEDEKLEME NEDİR? YEDEKLEME YAZILIMLARI NELERDİR?
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
1. Hasta kimlik bilgilerinin tanımlanması ve doğrulanması 2. Hastanın rızasının alınması 3. İletişim güvenliğinin sağlanması 4. İlaç güvenliğinin sağlanması.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
ELAZIĞ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi. BİYOKİMYA LABORATUVARI Biyokimya laboratuvarlarının test çeşitliliği, bağlı olduğu hastanenin tipine ve.
T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ

Görüntü Arşivleme ve İletişim Sistemi (PACS - Picture Archiving and Communication System) Yasin KAYA – Karadeniz Teknik Üniversitesi Enformatik Bölümü.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
112 ÇAĞRI MERKEZİ ARAMALARINDA EŞ ZAMANLI KONUM BULMA
BOYAHANE TOZ BOYA EĞİTİM SUNUMU
İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BELEDİYELERİN ATIKSU VE TEMİZ SU TESİSLERİNDE KULLANILAN ONLINE ÖLÇÜM CİHAZLARI Murat SÖNMEZ Mart 2019.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
DEZENFEKSİYON VE STERİLİZASYON
Sunum transkripti:

FORMALİN HAZIRLAMA ve DAĞITIM OTOMASYONLARI www.baygenlab.com

Formaldehite Maruz Kalma Makroskopi uygulamaları esnasında Paraformaldehitten solüsyon hazırlarken Formalin hazırlanması esnasında Örneklerin formaline transferi esnasında Kullanılmış formalinin, atık bidonlarına aktarımı esnasında Kullanım sırasındaki dökülmelerde

Formaldehite Maruz Kalma Makroskopi uygulamaları esnasında Paraformaldehitten solüsyon hazırlarken Formalin hazırlanması esnasında Örneklerin formaline transferi esnasında Kullanılmış formalinin, atık bidonlarına aktarımı esnasında Kullanım sırasındaki dökülmelerde 3

Çözümler Tamponlu formalinin kullanıma hazır formda alınması Tamponlu formalinin, otomasyon sistemleri ile hazırlanması 4

Kullanıma Hazır Formalin Avantajları Kullanıcının formaldehite maruz kalması, manuel hazırlama seçeneğine göre daha azdır Manuel hazırlanan formaline göre daha standart İş yükünün azalması Dezavantajları İşlem yapılan yere formalinin taşınması Manuel hazırlamaya göre oldukça yüksek maliyet Ambalaj içindeki formalinin dibe çökme riski Depolama 5

Formalin Hazırlama ve Dağıtım Otomasyonları Avantajları Maliyetlerde belirgin azalma Kullanıcının formaldehite maruz kalması, manuel hazırlama seçeneğine göre daha azdır Manuel hazırlanan formaline göre daha standart İş yükünün azalması Musluktan kullanım Dezavantajları İlk yatırım maliyeti 6

Maliyetlerde Belirgin Azalma Formadose- Otomatik Formaldehit Hazırlama Cihazının Getirileri Çalışan Güvenliği Hasta Güvenliği İş yükünün Azalması Maliyetlerde Belirgin Azalma

Çalışan Güvenliği Otomatik Formaldehit Cihazı FormaDose ile kullanıcılar formaldehiti solumazlar ve güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamına kavuşurlar. %37’lik formaldehit cihazın altına yerleştirilir ve slikon kapak sayesinde formaldehit ortama yayılmaz. Cihazın karıştırma fonksiyonu sayesinde ayrıca dışarıda bir karıştırma işlemine gerek yoktur. Sistem direk distile su cihazına yada şebeke suyuna bağlanır. Hazırlanan formaldehit istenilen musluk yada musluklardan alınabilir. Bu sayede kullanıcı formaldehiti taşımaz ve kullanım anına kadar solumaktan kurtulur.

Hasta Güvenliği FormaDose ile doğru oranda formalin hazırlanması sayesinde stabil sonuçlar. Doğru dozajlama Karıştırma fonksiyonu sayesinde formaldehitin dibe çökmesi engellenir. Gerçek zamanlı ph takibi hazırlanan formaldehitin kalitesini daima takip etmenizi sağlar.

İş Yükünün Azalması İstendiği anda kısa sürede tamponlu formaldehiti hazırlamak için bir tuş yeterlidir. Kalan formaldehit miktarı ekrandan online olarak takip edilebilir. Formalin azaldığında ve bittiğinde sesli ve görsel olarak uyarı sistemi

Maliyetlerde Belirgin Azalma Büyük ambalajlarda konsantre formaldehit alımı ile maliyetlerde yaklaşık 5 de 1 azalma sağlanabilir.

Referanslar (alfabetik sıra ile) 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi-Patoloji Bölümü Acıbadem Sağlık Grubu- Patoloji Bölümü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi- Patoloji Bölümü Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi- Patoloji Bölümü Çapa Tıp Fakültesi- Patoloji Bölümü Dr.Sami Ulus Çocuk Hastalıkları Hastanesi- Patoloji Birimi Etlik Zübeyde Hanım Kadın ve Çocuk Hastanesi-Patoloji Birimi Malatya Devlet Hastanesi- Patoloji Birimi Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi- Patoloji Bölümü Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi- Patoloji Bölümü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi- Frozen Ünitesi www.baygenlab.com

13

14

15

17

Kokusuz Bir Patoloji Laboratuvarı Mümkündür !