Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ TEAMSPEAK nedir?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ TEAMSPEAK nedir?"— Sunum transkripti:

1 YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ TEAMSPEAK nedir?

2 Teamspeak nedir? TeamSpeak İnternet yoluyla kaliteli ses iletişimi gerçekleştirebileceğiniz bir yazılımdır. Programın asıl hedefi konferans görüşmelerinin internet ortamında yapılabilmesini sağlamaktır. Kısaca TeamSpeak bir sesli iletişim aracıdır.

3 Ancak günümüzde online oyunlarında vazgeçilmez bir parçası olmuştur
Ancak günümüzde online oyunlarında vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Bir çok oyunda bu özellik oyun içersinde standart olarak bulunmaktadır ancak gerek sunuculara yüklenen ağırlık gerekse de oyunlardaki güvenlik ağı nedeni ile bu özellikler bir çok oyundan kaldırılmıştır. Bu sebeple oyun içerisinde arkadaşlarınızla sesli olarak iletişime geçebilmek için TeamSpeak programı yardımımıza koşmaktadır.

4 TeamSpeak programı online oyunlarda bir çok avantaj sağlamaktadır
TeamSpeak programı online oyunlarda bir çok avantaj sağlamaktadır. Partilerinizde,clanlarınızda arkadaşlarınızla sesli olarak daha hızlı bir iletişim kuracağınızdan oyun akışını hızlandırmış ve bu iletişim sayesinde ne yapılması gerektiğini daha hızlı bir şekilde sağlamış olursunuz. 

5 Nasıl kurulur? Gelen sayfaya İleri diyoruz. Açılan pencerede sözleşmeyi okuduk işaretleyip devam ediyoruz.

6 Soldaki resimde ilk seçenek ‘Bu bilgisayarı kullanan herkes için yükle
Soldaki resimde ilk seçenek ‘Bu bilgisayarı kullanan herkes için yükle.’ Diğer seçenek ise ‘Sadece benim için yükle.’ Biz herkes için yükle seçeneğini seçip devam ediyoruz. Sağdaki resimde ise programın yükleyeceği yeri belirtiyor C: sürücüne otomatik kendi yükleyecek İleri deyip devam ediyoruz.

7 Soldaki resimde ilk seçenek Recommended: yani tavsiye edilen demek ‘Kullanıcı kendi dosyalarında kaydetme seçeneği.’ Diğeri ise ‘Yüklenenler klasörüne kaydetme.’ seçeneği biz tavsiye edileni yani kendi dosyalarına kaydetme seçeneğini seçip ileri diyoruz.

8 Programı yüklemeye devam edip son resimde de bitiriyoruz.


"YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ TEAMSPEAK nedir?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları