MURATHAN MUNGAN'DAN Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi. Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan, hatta ardından bir.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kurt ile Tilki.
Advertisements

SINAVA HAZIRLANAN ÇOCUĞUN ANNE VE BABASI OLABİLMEK...
HAYALİMDEKİ MESLEK CEREN ŞEKER 3/C-29
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
HASTA VE YAKINLARI İLE İLETİŞİM
Meksika'da Inka tapınaklarına ç ıkmak isteyen Avrupalı bir grup arkeolog, birka ç yerli rehberle yola koyuluyor. Dağın tepesindeki tapınaklara giden uzun.
En hızlı koşan aslandan daha hızlı
Yavrum ve ben.
Genc adam yoğun iş temposundan iyice bunalmıştı. Vakit akşama yaklaşıyordu,ama mesai kavramına çok yabancı oldugu icin evine ne zaman gidecegi belli değildi.
MURATHAN MUNGAN’ DAN.
KABUL EDEMEM.
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
İLK DERSİMİZ HAYAT BİLGİSİ
ZAMAN....
DÜŞÜNCELERİMİZİ NASIL KORUYALIM? ETKİNLİĞİ
4/B SINIFININ SEVGİ ÇİÇEKLERİ
Bir Afrika Atasözü.
G E N Ç H O Ş S A D A “Geleceğe Güvenle Bakabilmek için” DÜNYA, DURAKTIR… Siz hiç hayatınızda otobüs terminalinde bekleyen bir insanın oturmak için çarşıdan.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
ERKEKLER KADINLAR.
En hızlı koşan aslandan daha hızlı
Kütüphane ile ilgili özlü sözler
Dünyanın en iyi LİDERİNİ tanımaya hazır mısınız?
BENİM AFRİKAM Yoksa aslana yem olur.
Hoş Geldiniz FEYAZ BİLGİ COĞRAFYA ÖĞRETMENİ SULTANBEYLİ KIZ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ.
BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!
Mevsimler ve Özellikleri
TÜRKİYENİN İKLİMİ Türkiye'de gerek matematik konumun gerekse özel konumun etkisiyle birden fazla iklim görülür. Ülkemizde dört mevsim belirgin olarak görülür.
Aşkın Karanlık Metali İ stersen Hiç Başlamasın Melis Beril Yemişçi LP5.
Pazartesi Bayram Tatili Salı Bayram Tatili Çarşamba Bol bol C vitamini tüketeceğimiz günler geldi. Planet Restaurant'da birbirinden bol vitaminli ve.
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde genel anlamlı bir sözcük kullanılmıştır? A) Kamyonu buradan çekiniz. B) Otobüs öneki durakta bozulmuş. C) Araba insan yaşamını.
E R G E N L İ K ERGENLİK DÖNEMİ FİZİKSEL GELİŞİM
DOĞALGAZ NEDİR? Doğalgaz metan, etan, propan gibi hafif moleküler ağırlıklı hidrokarbonlardan oluşan renksiz, kokusuz ve havadan hafif bir gazdır. En önemli.
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
SINAVLARDA YAŞANAN KAYGININ AZALTILMASINA YÖNELİK VELİLERE ÖNERİLER.
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
ÇOCUKLAR İÇİN TRAFİK KURALLARI TRAFİK KURALLARINI ÖĞRENELİM!...
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
4 oğul 4 mevsim... SLAYTCAFE.COM
تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها
Aile İçi İletişim İle Çocuğunuzun Sorunlarını Çözebilirsiniz!!!
Notlarım Sitelerim Sınavlar Diyet Tatil Listem Randevu Not Defterim.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı Bilgilendirme Sunusu
POZİTİF + YAŞAM TARZI.
Lütfen Sesli İzleyin.
Verilmeyen Bölüneni Ve Bölen Sayıyı Bulalım
Carpe Diem ‘An’ı yaşa!...
ANONİM HALK ŞİİRİ.
MURATHAN MUNGAN'DAN Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi. Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan, hatta ardından bir.
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
AZİM DERSİ Música: Songbird – Barbra Streisand.

Özgüvenli Çocuk Yetiştirme Seminerini
SİGORTANIN TARAFLARI Sigortada dört taraf bulunmaktadır. Bunlar;
MURATHAN MUNGAN'DAN Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi. Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan, hatta ardından bir.
PİYONUN HAREKETİ.
Yaşlılar için felsefe George Carlin 102 yaşında (Sevimli bir ihtiyarcık) TÜRKÇEYE ÇEVİREN : ONUR AYANGİL SONUNA KADAR OKUMAZSANIZ, YAŞAMINIZDAN BİR GÜN.
Hayat.
Ders 8 Değerlendirme ve kavram öğretimi
Hz.Muhammed, (12 Rebi’ul-evvel 571)
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS)
Hızlı Okuma Egzersizleri
KÜÇÜK BİR TEST ! Cem Yurtsev
Değerli Dostlar, Sizlere bu güzel sonbahardan görüntüler sunmaya devam ediyorum. Fazla söze gerek yok. İzlerken keyif alın yeter.
B) EFEKTİF alan (Duyuşsal Alan)
iyimserlik,üzüntü,bilgi …
Hayatta,birinin eksikliğini hissettiğimiz
Annesini Arayan Kardan Adam
Sunum transkripti:

MURATHAN MUNGAN'DAN Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi. Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan, hatta ardından bir tane daha olduktan sonra hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi. Sonra çocuklar yeterince büyük olmadıkları için kızar, onlar büyüyünce daha mutlu olacağımıza inanırız.

Bundan sonra ergenlik dönemlerinde çocuklarla uğraşmamız gerektiği için öfkeleniriz. Kendimize, çocuklarımız bu dönemden çıkınca daha mutlu olacağımızı, yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, yaşantımızın dört dörtlük olacağını söyleriz. Gerçek ise şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır. Eğer şimdi değil ise ne zaman? Hayatınız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır.

En iyisi bunu kabul edip, her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. En sevdiğim sözlerden biri Alfred D. Souza'ya aittir. Der ki; "Uzun zamandan beridir hayatın - gerçek hayatın - başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir şey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu.

Sonra hayat başlayacaktı Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı." Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur. Öyleyse sahip olduğunuz her anın kıymetini bilin ve mutluluğu, Vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez.

Öyleyse, Okulu bitirene kadar, 100 milyar kazanana kadar, Çocuklarınız olana kadar, Çocuklarınız evden ayrılana kadar, İşe başlayana kadar, Evlenene kadar, Cuma gecesine kadar, Pazar sabahına kadar,

Ölene kadar.... Yeni bir araba,yada ev alana kadar, Borçları ödeyene kadar, İlkbahara kadar, Yaza kadar, Sonbahara kadar, Kışa kadar, Maaş gününe kadar, Şarkınız söylenene kadar, Emekli olana kadar, Ölene kadar....

MUTLU OLMAK İÇİN İÇİNDE DAHA İYİ BİR ZAMAN OLDUĞUNA BULUNDUĞUNUZ "AN" DAN DAHA İYİ BİR ZAMAN OLDUĞUNA KARAR VERMEK İÇİN BEKLEMEKTEN VAZGEÇİN.

MUTLULUK BİR VARIŞ DEĞİL, BİR YOLCULUKTUR.

PEK ÇOKLARI MUTLULUĞU İNSANDAN BAZILARI DA DAHA ALÇAKTA. DAHA YÜKSEKTE ARARLAR, BAZILARI DA DAHA ALÇAKTA.

"YARIN KİMSEYE VAAD EDİLMEMİŞTİR" OYSA MUTLULUK İNSANIN BOYU HİZASINDADIR… Unutmayın "YARIN KİMSEYE VAAD EDİLMEMİŞTİR"