USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
İnternet Tarayıcı Programlar
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
Kayıt olun’a tıklayın…
NurNet.Org 3. Siteye Nasıl Yazı Eklenir
Web siteniz bu kutunun içinde…
UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
Google Analytics Nedir?
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
BİLGİ VE HABERLEŞMESİNİN ÖNEMİ
Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci
INTERNET EXPLORER TEMEL İŞLEMLER GOOGLE ARAMA TEKNİKLERİ
Bu menü, ILL, Katalog, Konu başlıkları, Kütüphane Yönergesi dışında kalan tüm sayfalarda aktiftir Araştırma sürecinizi kolaylaştırmak, kütüphane kaynaklarına.
Kütüphane Web Sayfası Kullanıcı Eğitimi
1. ADIM(SUNUDA TIKLAYARAK İLERLEYİNİZ)
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Öğrenim Hareketliliği Başvuru Esnasında Yaşadığınız Teknik Sorunlar için lütfen adresine .
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. BAKANLIĞIMIZ PERSONELİNİN ADINA UZANTILI E-POSTA ADRESİ KULLANIMI.
Buradan başla !. Kullanıcı adınızı belirleyin ! Bu sitede kullanacağınız ŞİFRE belirleyin !
Gmail(Google Mail) Hesabı Açma
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ VE HUKUKSAL SORUNLAR
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
S CREENCAST - O - MATIC NEDIR ?  İnternet üzerinden ve bilgisayarınıza kurabileceğiniz oldukça pratik bir ekran kaydetme uygulamasıdır.  Windows, Mac.
E-Posta Nedir?.
WordPress ile iTEC Öğretmen Bloğu
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi
Bilgiye ulaşma ve biçimlendirme yöntemleri
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
E-Posta Hesapları.
1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE.
BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi Kullanıcı Giriş İşlemleri.
ERZURUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Adım 1 adresine gidin.
INTERNET EXPLORER TEMEL İŞLEMLER GOOGLE ARAMA TEKNİKLERİ
Bilişim İletişim Araçları
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı ÖZGE AKMAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
E-POSTA ADRESİ NASIL ALINIR?
İNTERNET ÇOK GENİŞ BİR ALAN
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
BİLİŞİM SUÇLARI ve ALINACAK TEDBİRLER
Akademik Yılı.
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği Başvuru Esnasında Yaşadığınız Teknik Sorunlar için lütfen
BIR BLOG SAYFASı NASıL ANDROID PROGRAMıNA DÖNÜŞTÜRÜLÜR? Yrd. Doç. Dr. Erkan YEŞİLTAŞ.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
ARAMA ÇUBUĞUNA ALTTAKİ ADRESİ YAZINIZ
KIRKLARELİ DEVLET HASTANESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Nisan 2017
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Öğrenim Hareketliliği
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ
Mobil Uygulamaya Giriş Basamakları
BİLGİ GÜVENLİĞİ. Bilgi güvenliği elektronik ortamda kaydetmiş olduğumuz bilgilerimizin güvenli olması anlamında önemlidir. Elektronik ortamdaki bilgilerimizin.
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
Mobil Uygulamaya Giriş Basamakları
WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.
Bilgisayarların birbirine bağlanması ve bir ağ oluşturmasının temel amacı veri alışverişi yapabilmekti. Yani bir nevi haberleşmeyi sağlamaktı.
Sunum transkripti:

USTA BULUŞMA NOKTASI http://www.ustabulunur.com Merhaba, Beş yıldır faaliyette olan web sayfamızın, bugün yüzlerce üyesi bulunmaktadır. Beş yıl önce bu çalışmayı başlattığımızda, iki amacımız vardı Yaptığınız işi çevrenize tanıtmak ve size yeni müşteriler kazandırmak … Bu tanıtımı, bir ek maliyet getirmeden sizin adınıza yapmak… Amacınız, Yaptığınız işi çevrenize fazla para harcamadan tanıtmak, ise sizi aramıza katılmaya davet ediyoruz Bunun için yapmanız gereken Sahip olduğunuz veya ücretsiz temin edebileceğiniz bir e-posta adresi ile sitemizdeki üye kayıt formunu doldurmaktır.

USTA BULUŞMA NOKTASI MSN.com GMAIL.com MYNET.com YAHOO.com http://www.ustabulunur.com Bir e-posta adresiniz yoksa İnternet üzerinde ücretsiz e-posta hizmeti veren MSN.com GMAIL.com MYNET.com YAHOO.com web sitelerden bir e-posta adresi temin edebilirsiniz… Bunun için evinizde veya işyerinizde internet bağlantısı olması şart değildir. Bir internet kafe veya bir tanıdığınız kişilerin yardımıyla e-posta hesabına sahip olabilirsiniz. Sonraki aşama http://www.ustabulunur.com adresine tıklayıp aramıza katılmanızdır.

USTA BULUŞMA NOKTASI http://www.ustabulunur.com Yapılması gereken, sitemizdeki üye kayıt formunda yer alan bölümlere sizi tanımlayan ve müşterilerinizin kolayca size ulaşabilecekleri Firma Adı Adres Telefon & Faks Web Adresiniz Yetkili Kişi Faaliyet gösterdiğiniz alan seçimi bilgilerini doğru olarak girmek ve bunları zaman zaman güncellemek amacıyla kullanıcı adınızı ve üyelik sırasında kendi belirlemiş olduğunuz parolanızı kullanmaktır. Üyeliğinizin tamamlanabilmesi için verdiğiniz e-posta adresini doğrulamak amacıyla e-posta adresinize bir doğrulama e-postası gönderilecektir. Adresinize gelen e-postada yer alan talimatları okuyarak onaylama işlemini kendiniz yapabilir, diğer bilgileri girebilmek için kullanıcı adı (e-posta adresiniz) ve parolanızı kullanarak sistemimize istediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz.

USTA BULUŞMA NOKTASI http://www.ustabulunur.com Kendi üyeliğiniz başarıyla tamamlandıktan sonra, giriş yaparak tavsiye et bölümünden tanıdıklarınıza başka alanlarda faaliyet gösteren firmaları davet edebilir, ailemizi genişletmemize yardımcı olabilirsiniz. Parolanızı unuttuğunuz taktirde parolamı unuttum bölümünden e-posta adresinizi yazarak yeni geçici parola temin edebilirsiniz. Bu üyelik, size ulaşabilecek kişilerin sayısını arttırabileceği gibi Siz de başka alanda faaliyet gösteren ustaya buradan ulaşabilirsiniz. Her türlü soru ve önerinizi için info@ustabulunur.com adresinden bize ulaşabilirsiniz… ustabulunur.com – site yöneticisi