DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Küçük İşletmeler için Pazarlama Araçları
Advertisements

1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Final Sunum Şablonu Dönem Final Sunumları
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı M. Emrah SOĞANCI Dış Ticaret Uzmanı Haziran 2014.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin (URG) Desteklenmesi Hakkında Tebliğ.
Stratejik Analiz (SWOT Analizi)
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
“Kümelenme ve Uluslararasılaşma”
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
Öğrenci Adı Soyadı/Numarası
PAZARLAMADA İNOVASYON
EMLAK PAZARLAMA STRATEJİLERİ VE UYGULAMALARI
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
İŞLETMELERİN KURULUŞ SORUNLARI
Faktoring : Gelişen Finans Sektörü
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
Uluslar arası İşletmecilik İlk Bakış
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
Bilişim Ortağınız.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
2 Pazarlama Strateji ve Planlarının Geliştirilmesi
Doç. Dr. Yusuf KARACA Afyon Kocatepe Üniversitesi
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü 2010/6 SAYILI YURT DIŞI BİRİM, MARKA ve TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
Dış Ticaret Danışmanlık Sunumu
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
2016 Kayseri Ticaret Odası.
BRANDING - MARKETING - TRADING
Ticari Risk Yönetimi ve Ticari Alacak Sigortası
İŞLETMELERİN KURULUŞ SORUNLARI
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
ULUSLARARASI BANKACILIK
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
Küresel Tedarik Zinciri Yetkinlik Projesi Destekleri ve ihracat pazara giriş belgeleri destekleri, Hibe 1 milyon Dolar destek
SWOT ANALİZİ TÜRKER DURAN YATIRIM TEŞVİK DANIŞMANI.
TANITIM SUNUMU.
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Sunum transkripti:

DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!

KISACA BİZ Loyal Dış Ticaret ve Danışmanlık, şirketlerin yurtdışı pazarlara açılmadan yapmaları gereken analizlerde, sektörlerine ve ihracata yönelik devlet desteklerinin alınmasında, ürün ve hizmetlerinin yurtdışına stratejik pazarlama yöntemleri ve yurtdışındaki firmalarla nasıl bağlantı kurulacağının belirlenerek pazarlanmasında, dış ticaretle ilgili sorunlara yaratıcı ve pratik çözümler sağlamak amacıyla Dış Ticaret Uzmanı Mehmet Akif ALTAN tarafından kurulmuştur.

HİZMETLERİMİZ DEVLET DESTEKLERİ DANIŞMANLIĞI ANALİZLER PLANLAMALAR İHRACAT ÖNCESİ FİZİBİLİTE ANALİZLERİ İHRACAT SONRASI DEĞERLENDİRME ANALİZLERİ PLANLAMALAR İHRACATTA DIŞ PAZARLARA GİRİŞİN PLANLANMASI GÜVENLİ VE HESAPLI TEDARİK İÇİN İTHALAT PLANLAMASI OPERASYONEL EĞİTİMLER DIŞ TİCARET İŞLEMLERİ ( ÖDEME VE NAKLİYE ŞEKİLLERİ, DIŞ TİCARET EVRAKLARI…) DEVLET DESTEKLERİ DANIŞMANLIĞI DIŞ TİCARETE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ DANIŞMANLIĞI

ANALİZLER İŞİNİZİ ANALİZ EDİN! Şirketleri yurtdışı pazarlara açılmadan önce ,hazırlık ve açıldıktan sonra, değerlendirme analizleri hazırlayarak onlara hedeflerine ulaşmakta yardımcı oluyoruz. HAZIRLIK ANALİZLERİ Şirketin hangi ürün veya hizmetlerini uluslararası pazara sunulacağının belirlenmesi Hedef pazarın ve müşteri portföyünün belirlenmesi SWOT analizi (Güçlü ve Zayıf yönlerin belirlenmesi) Uzun ve kısa vadeli hedeflerin belirlenmesi İŞİNİZİ ANALİZ EDİN!

DEĞERLENDİRME ANALİZLERİ Değerlendirme analizleri, hazırlık analizlerinden sonra uygulanan kararların kontrol edilmesini sağlar. Değerlendirmeler, hedeflere ulaşmakta ekibi canlı tutar ve motive eder. Hedeflerin ulaşılabilir ve ölçülebilir bir şekilde düzenler Başarı ölçümüne yardımcı olur. Sorun varsa sorunların tespitini sağlar ve çözümüne zaman bırakır. EMİN OLUN!

DIŞ TİCARETTE DEVLET DESTEKLERİ Biz devlet desteklerinin şirketlere finansman sağlamakta ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu farkındayız. Bu sebepten bütün destekleri çok sıkı takip ediyoruz. Desteklerin alınması ve kapatılması işlemlerini başından sonuna kadar müşterilerimizle birlikte sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Yeni destekler, yinelenen destekler ve değişenler hakkından şirketlere sürekli olarak bilgi veriyoruz. FIRSATLARI KAÇIRMAYIN!

SATIŞLARINIZI ARTIRIN! STRATEJİK PAZARLAMA Biz pazarlamayı iş hayatının en önemli unsuru olarak görüyor ve bu konuda da şirketlere profesyonel çözümler sunuyoruz. Uluslararası pazarlarda başarılı satışlar yapabilmek için profesyonel bir şekilde hazırlanmalısınız. Hazırlık ve değerlendirme analizleri yaparak, işlerinizle ilgili tüm devlet desteklerden faydalanarak yola çıkmalısınız. Tecrübeli kadromuz dış pazarlara girişinizi planlamanızda , ihracat işlemlerinizde, pazara yönelik fizibilite analizlerimiz ve raporlarımızla satışlarını artırmak için yanınızda olacaktır. SATIŞLARINIZI ARTIRIN!

DIŞ TİCARET İŞLEMLERİ Dış ticaret işlemleriyle ilgili temel eğitim almak isteyen firmalar için hazırladığımız bir danışmanlık hizmetimizdir. Bu hizmetimizde firmalar yurtdışı satışlarda kullanılan evraklar, taşıma ve ödeme şekillerini gerçek evrak örnekleri ve eğitim içi uygulamalarla öğrenmektedir.

Unutmayın Hizmetlerimiz %50 KOSGEB Tarafından Desteklenir.