KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

Bilgilerimi sunuyorum
Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
YÜBİS SİSTEMİNİ TANIYALIM
Yatay Geçiş Başvurusu Değerlendirme
ELEKTRONİK KAYNAKLAR İÇİN KATALOG TARAMASI
ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
Birlikler ve onluklar Aşağıdaki tabloyu inceleyerek, sonuçları üzerinde konuşalım.
Saydığımızda 15 tane sayı olduğunu görürüz.
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
Tarayıcınızı açıp, web sayfası adresinizi giriniz. (1) Sayfa düzenleyebilmeniz için “Giriş” bağlantısına tıklayınız. Giriş yaptıktan sonra sayfaların içeriğini.
Eğitim Programı Kurulum Aşamaları E. Savaş Başcı ASO 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AVRUPA BİLGİSAYAR YERKİNLİĞİ SERTİFİKASI EĞİTİM PROJESİ (OBİYEP)
İçerik Yönetimi Eğitimi Güz Dönemi Gökçen Fidan ODTÜ SAT-595.
BİLGİ VE HABERLEŞMESİNİN ÖNEMİ
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Yaz Okulu İçin Eşdeğer Ders Tanımlama
INTERNET ve AĞLAR.
İ ZC İ L İ K FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
KIRIKKALE UNIVERSITESI KUTUPHANE VE DOKUMANTASYON DAIRE BASKANLIGI.
Hiperkitap Kullanıcı Kılavuzu. Kütüphane web sayfanızda yer alan arama kutusunu kullanarak istediğiniz bir aramayı gerçekleştiriniz. Örneğin; fizik. Fizik.
ULAKB İ M ULUSAL VER İ TABANLARI EBSCOhost VERİ TABANI KULLANICI EĞİTİMİ.
KÜTÜPHANELERDE HALKLA İLİŞKİLER ve PAZARLAMA ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tuna CAN & E.Erdal AYDIN
Support.ebsco.com DynaMed Kullanıcı Kılavuzu. Temel arama, kategorilere göre tarama, en son güncellemeleri takip etme ve sürekli tıp eğitimi puanı alma.
Verimli Ders Çalışma Teknikleri.
NOT GİRİŞİ.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER.
Organize Sanayi Bölgeleri Bilgi Sitesi Kullanıcı Rehberi
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
ARALARINDA ASAL SAYILAR
ZAMBAK 1 SORU BANKASI UĞUR CESUR 1 ZAMBAK 1 SORU BANKASI ÖZEL SORULARI Hazırlayan: UĞUR CESUR.
Eğitim Destek Sistemi A.İ.İ.T Dersi
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
EasyChair KULLANIM KILAVUZU Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu Haziran 2012.
Problem Çözme Ve Problem Çözme Stratejileri Ödevi Cihan GÖÇ
Matematik 2 Örüntü Alıştırmaları.
DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
KISITLAMALAR (Constraints)
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/25.
Formül Hazırlama ve Kullanma
HERKES İ Ç İ N SPOR FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
HABTEKUS' HABTEKUS'08 3.
Microsoft EXCEL (2) Kapsam Kopyalama, Yapıştırma Açıklama Ekleme Satır ve Sütunların Boyutlandırılması Bitişik Hücrelere Dayanarak Otomatik Veri Girme.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
Ek-2 Örnekler.
TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ Semineri Bayram KESER Mali Hizmetler Uzmanı 1 T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI.
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
NOT GİRİŞİ.
BARTIN ÜNİVERSİTESİ’NDE BOLOGNA SÜRECİ
İSMİN HALLERİ.
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
SLAYT 1BBY220 OCLC WorldCat Yaşar Tonta Hacettepe Üniversitesi yunus.hacettepe.edu.tr/~tonta/ BBY220 Bilgi Erişim İlkeleri.
Microsoft EXCEL (1).
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi Kullanıcı Giriş İşlemleri.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Birliğimiz ile KTÜ arasında yapılan protokolle Kamu Yönetimi ve İşletme dallarında yapılan “Uzaktan Öğretim.
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
BIR BLOG SAYFASı NASıL ANDROID PROGRAMıNA DÖNÜŞTÜRÜLÜR? Yrd. Doç. Dr. Erkan YEŞİLTAŞ.
DEÜ B İ LG İ İ ŞLEM DA İ RES İ FORMS & REPORTS YAYıNLAYıCı YAŞAR DEREL İ.
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Koleksiyon Yönetimi Başlık Sayıları ve Listelerin İndirilmesi
EBSCOhost ile E-Kitap Okuma
EBSCO E-Kitaplarda Arama
powerPoint nedir
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
Sunum transkripti:

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM Dersin Öğretim Elemanı Değerlendirme Ölçütleri Öğrenme Kazanımları A K T S Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU, © 2013 Kocaeli Üniversitesi – Eğitim Fakültesi – B.Ö. T. E.

DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM Almakta olduğunuz ve alacağınız derslere ilişkin bilgileri iki farklı şekilde edinebilirsiniz. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1. YÖNTEM: AKTS BİLGİ PAKETİ Bu yöntem ile öğrenci değerlendirme yüzdelerini görebilmektedir. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1. AKTS BİLGİ PAKETİ 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 2 www.kocaeli.edu.tr Kocaeli Üniversitesi web adresi açılır. Açılan sayfada sağ altı bölümde yer alan «AKTS Bilgi Paketi» bağlantısına tıklanır. 2 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 2 AKTS Bilgi Paketi sayfası açılacaktır. Sayfanın üst bölümünde bulunan «Derece Programlarına İlişkin Bilgiler» aşağı açılır listesine tıklayınız. Açılan seçenekler arasından düzey seçiniz. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

Seçtiğiniz düzey ile ilgili olarak Birimler listelenecektir Seçtiğiniz düzey ile ilgili olarak Birimler listelenecektir. Bölümünüzün olduğu «Akademik Birim»’i seçiniz. 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 Seçtiğiniz «Akademik Birim» altındaki bölümler listelenecektir. «Bölümünüzü» seçiniz. 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 Seçtiğiniz bölüme ait bilgilere erişebileceğiniz arayüz açılacaktır. Sol bölümde bulunan bağlantıları kullanarak bölümüzle ilgili bilgilere erişebilirsiniz. Bölümünüzde okutulan derslere ait bilgilere erişmek için sol menü grubunda bulunan «Ders Listesi» bağlantısına tıklayınız. SONRAKİ SLAYT 1 Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

Karşınıza gelen ekranda seçtiğiniz bölüme ait olan ders listesini eğitim dönemlerine göre organize edilmiş şekilde bulabilirsiniz. Bu arayüz üzerinde detayına bakmak istediğiniz dersin adına tıklayıp detay sayfasına geçiş yapabilirsiniz. 1 SONRAKİ SLAYT 2 Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

Ders detay sayfasında seçtiğiniz derse ait aşağıdaki bilgilere erişebilirsiniz: Öğretim Elemanı Adı Dersin Öğrenme Kazanımları Eğitim Şekli Ön Koşullar, Diğer Koşullar Önerilen Destekleyici Dersler Dersin İçeriği Önerilen/İstenen Ders Kaynakları Planlanan Öğrenim Faaliyetleri ve Eğitim Yöntemi Değerlendirme Yöntemi ve Ölçütleri Dersin Eğitim Dili Mesleki Uygulama 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 2 3 Örneğin derse ait öğrenme kazanımlarını incelemek istiyorsanız «Dersin Öğrenme Kazanımları» bağlantısına tıklayınız. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

İncelemekte olduğunuz dersin «Değerlendirme Yöntem ve Ölçütlerini» incelemek için ilgili bağlantıya tıklamanız gerekmektedir. 1 2 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

İncelemekte olduğunuz dersin «Değerlendirme Yöntemi ve Ölçütleri» listelenecektir. Buradaki listeyi inceleyerek her bir değerlendirme yönteminin ne olduğunu yarıyıl içi çalışmalarının yüzdesini ve bu çalışmaların toplam notunuza olan katkısını öğrenebilirsiniz. 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 Seçilen dersin «Değerlendirme Yöntem ve Ölçütleri» SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

2. YÖNTEM: EĞİTİMDE YENİDEN YAPILANMA Bu yöntem ile öğrenci değerlendirme yüzdelerini görebilmektedir. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

Kocaeli Üniversitesi web sitesinde en alt bölümde bulunan «EĞİTİMDE YENİDEN YAPILANMA» bağlantısına tıklayınız. SONRAKİ SLAYT 1 Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 EĞİTİMDE YENİDEN YAPILANMA VE KALİTE SÜRECİ (EYYK) sayfası açılacaktır. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 2 EYYK sayfasında sol menü grubunu kullanarak «Akademik Düzeyler» menü seçeneğiyle akademik düzey seçiniz. 1 2 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 2 Seçtiğiniz Akademik Düzey’e göre «Akademik Birim»’inizi ve «Bölümünüzü» seçiniz. Not: Birimlerin sol tarafında bulunan küçük + işaretini kullanarak bölüm listesini genişletebilirsiniz. 1 2 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

Seçtiğiniz bölüm aktif olacaktır Seçtiğiniz bölüm aktif olacaktır. Bu bölüme ait Ders bilgilerini görüntülemek için sol menü grubunda bulunan «AKTS Bilgi Paketi Kontrol» seçeneğini seçiniz. 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 AKTS Bilgi Paketi Kontrol seçeneğini seçtiğinizde karşınıza buradakine benzer bir ekran gelecektir. Tarayıcınızın sağ tarafında bulunan kaydırma çubuğunu kullanarak sayfayı aşağıya doğru kaydırınız. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 AKTS Bilgi Paketi Kontrol sayfasının alt bölümünde «Ders Bilgileri Kontrol» bağlantısı bulunmaktadır. Bu bağlantıya tıkladığınızda seçtiğiniz bölüme ait ders bilgilerini gösteren sayfa açılacaktır. 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 Seçilen bölüme ait «Ders Bilgilerini» gösteren bu sayfada eğer isterseniz gösterilen «pdf» ikonuna tıklayarak dersin bilgilerini yazdırabileceğiniz bir pencere açabilirsiniz. Sayfayı aşağı doğru kaydırdıkça diğer derslerle ilgili bilgileri de görebilirsiniz. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

Bu sunum hakkında Bu sunum öğrencilerin bölümlerindeki dersleriyle ilgili bilgileri alabilecekleri kaynaklara erişimi göstermek üzere hazırlanmıştır. Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU @ 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.