Yepyeni bir ürün, Muz, Çikolata, Fındık ve diğer kaplama malzemelerinin kusursuz birleşimi ve etkileyici sunumu.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
ETRM Türkiye Elektrik Piyasası ve ETRM TRADE © EĞİTİMİ
İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür
Sabancı Vakfı Hibe Programı
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Strateji Tasarımı İlker acar.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Global Pazar Analizi 1. adım: Organizasyonun U/A’laşmaya ne derece hazır olduğunu incele. Finansal ve fiziksel kaynaklar, ilgili beceri ve yetenekler,
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
KA Bilişim Teknolojileri
Tanıtım Sunumu.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Üniversite - Sanayi İşbirliği Destek. Programa Etken Olan Temel Sorular
Girişimcilik.
Sanayi Ar-Ge Proje Destek Başurusu Hazırlama Becerileri Geliştirme Çalıştayı ArGe_Projesi_Hazirlama_Calistayi (061110)
Kaynak Geliştirme ve STK’lara Yönelik Hibe Programları (AB ve KA Tecrübeleri) Tayyar Doğan Planlama Uzmanı Kalkınma Bakanlığı.
ARİNKOM TTO SAN – TEZ Destekleri. ARİNKOM TTOSAN-TEZ Programı 27 Şubat 2014 tarihli ve sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Sanayi Tezleri Projelerinin.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
“We set the standards” Bill GATES
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU DERS:E-TİCARET KONU:ELEKTRONİK TİCARETİN GELİŞİMİ VE GELENEKSEL TİCARET İLE KARŞILAŞTIRILMASI HAZIRLAYAN:DİLEK.
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Dairesi 3 Aralık 2010 GEBZE T.C.
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi
FRANCHİSE SUNUM DOSYASI
EMLAK PAZARLAMA STRATEJİLERİ VE UYGULAMALARI
Comenius Hazırlık Ziyaretleri ve İrtibat Seminerleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP)
5. Sinema eğlencesini 5. boyutta yaşatın. 3 Boyutlu Filmler.
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
TANITIM SUNUMU. BİZ KİMİZ? İş geliştirme şirketi olarak Projes, kurumların yatırım ve Ar-Ge proje ihtiyaçlarını uygun hibe ve destek programlarıyla ilişkilendirir.
1 Yeni bir destek programı İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI 3 yılda 121 adet proje başlatılmış, TL destek sağlanmıştır. 27/08/2013.
Lojistik Bilgi Sistemleri Lojistik Organizasyonu
Franchising.
Öğr.Gör.SEDA AKIN GÜRDAL
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Özellikle buharlı gemilerin ve tren yollarının gelişmesi, GİRİŞ Özellikle buharlı gemilerin ve tren yollarının gelişmesi, konaklama hizmetlerindeki.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
TEKNOPAZARDESTEĞİ HAZİRAN 2016 ANKARA. Teknolojik Ürün, Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programı Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Teknoloji Genel.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
BRANDING - MARKETING - TRADING
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
FUAR ORGANİZASYONU.
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
KKTC’DE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
PAZARLAMA SİSTEMİNE GİRİŞ Büşra YARADILMIŞ
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Franchising.  Franchising Nedir?  Franchising Türleri  Avantaj ve dezavantajları  Franchisee ve Franchisor'ın Yükümlülükleri nelerdir?  Franchising.
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Stratejik Gıda Hizmetleri Danışmanlığı/Tasarımı Amacımız; Hizmet Standardını sağlamak; Zincir mağaza olarak tüketicilerin gideceği diğer AUM mağazalarında.
Sunum transkripti:

Yepyeni bir ürün, Muz, Çikolata, Fındık ve diğer kaplama malzemelerinin kusursuz birleşimi ve etkileyici sunumu

Tamamen doğal kaplama malzemeleri ; Saf Çikolata Fındık Antep Fıstığı ve Hindistan Cevizi

Güçlü markalar ile işbirliği, ulusal tedarik zinciri ve yüksek standartta üretim

Etkileyici stand tasarımı Forum Mersin AVM Etkileyici stand tasarımı

İstanbul Meydan AVM

Dinamik Yapı ve kanıtlanmış başarı Mersin KİPA AVM Dinamik Yapı ve kanıtlanmış başarı

Tek noktada bitirilmiş işlevsellik ile standın dışına taşmayan çözümler

Makul fiyatlı, besleyici, tatlı mı tatlı bir ürünle hem küçüklerin, hem büyüklerin sevgilisi

Gelin, bu gücün içinde siz de yerinizi alın. Kazanın …

Franchising size ; Kazandırır…. Daha önce denenmiş, başarısı kanıtlanmış ve tanınmış bir marka ile birlikte hareket etme imkanı, Tanınmış bir marka ve tercih edilen bir ürün olmanın sağladığı daimi ve sürekli müşteri potansiyeli, Uzman personel desteği ve sektörel eğitim ile tecrübeli personel bulma ve yetiştirme olanağı, İşletmenin yer seçimi ve kiralanmasında marka tecrübesinden yararlanma, Reklam ve tanıtımın ulusal çerçevede yapılmasından sağlanacak fayda, Ürün geliştirme çalışmalarından yararlanma, Tarafımızca belirlenmiş ve onaylanmış ulusal tedarik zincirini kullanarak düşük maliyet, Kazandırır….

Franchising alma süreci Choconana sistemi hakkında bilgi sahibi olunması Başvuru ve ön görüşme, Başvuru sahibinin ve satış noktası için seçimi yapılan yerin değerlendirilmesi, Onay ve sözleşme, Personel eğitimi, Satış noktasının açılışı,

Franchisee Talep – Bilgi Formu Adınız, soyadınız ……….…………………………………………………… Doğum Yeriniz ve Tarihi ……….…………………………………………………… Yaşadığınız şehir ……….…………………………………………………… Telefonlarınız ……….…………………………………………………… E-mail adresiniz ……….…………………………………………………… Eğitim Durumunuz ……….…………………………………………………… İş Geçmişiniz ……….…………………………………………………… ……………………………………………......……………………………………………… Perakende deneyiminiz ……….…………………………………………………… …………………………………………………......………………………………………… Choconana standı işletmek istediğiniz yerler Şehir, yer, …………………………….………………………………….……… Şehir, yer, ……….…………………………………………………………….… BU FORM BİLGİ EDİNİLMESİ İÇİN EKSİKSİZ DOLDURULARAK, FİRMAYA ULAŞTIRILMALIDIR. FROMUN DOLDURULMUŞ OMLASI TARAFLARA HERHANGİ BİR YÜKÜMLÜLÜK GETİRMEZ

Franchise pazarlama İstanbul: 0216-349 1829 Mersin: 0532-578 0757 choconana@franchise.com.tr