Saiko International tarafından hazırlanmıştır.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Avrupa Birliği.
Advertisements

Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesi ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahip. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda,
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
DİŞİ SPERMA DÜNYADA VE TÜRKİYEDE
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ.
Muayene Yapan Kurum/Kuruluş
ERASMUS PROGRAMI ve İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
FUTBOL TURİZİMİ Semih PAÇACI.
HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMLARI
Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Genel Tanıtım.
Eğitim alanında Topluluk eylem programı
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
KÜRESEL VE BÖLGESEL ÖRGÜTLER
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
SIK SORULAN SORULAR Hale ŞEN Atılım Üniversitesi AB & ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ Kasım, 2009.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
Uluslararası İlişkiler ve Projeler
Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Genel Tanıtım.
1 BASINTOPLANTISI 5 Kasım 2012 İstanbul. 2 ALEXANDER KÜHNEL Hannover-Messe International Istanbul.
HİBELER Mine MUT İstanbul Üniversitesi
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMLARI
ÜLKEMİZDE MEYVE SUYU TÜKETİMİ VE İHRACAT ORANLARI
Genel Meteoroloji Kursu
IAB Türkiye Basın toplantısı Büyük dönüşüm Dijital akıl.
Erasmus’la Hayatınızda bir Fark Yaratın... Uluslararası İlişkiler Ofisi ATILIM ÜNİVERSİTESİ.
Parçacık Fiziği Eğitim Semineri
HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMLARI COMENİUS PROGRAMI. Comenius Programı Nedir?  Öğrencilere ve eğitim personeline, Avrupa’daki farklı kültürleri, dilleri.
ATATÜRK ÜNİVERİSTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ ERASMUS+ PROGRAMI.
1. SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİ İMZALANAN ÜLKELER VE SAĞLIK YARDIM BELGESİ.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
ERASMUS ve HİBELER İstanbul Üniversitesi Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Mine MUT Erasmus Ofis Sorumlusu
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI Hayatboyu Öğrenme Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı.
PCcolog ÜLKE BAYRAKLARI PCcolog.
Mühendislik Eğitiminde Toplumsal Cinsiyet Ayrımcılığı
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ. TÜRKİYE’DE PERAKENDE  ENERJİ, EĞİTİM VE SAĞLIKTAN SONRA DÖRDÜNCÜ BÜYÜK SEKTÖR  2006 YILI TOPLAM CİROSU MİLYAR.
ULUSLAR ARASI ANLAŞMALAR
DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER
Öğretim Elemanı Değişimi Doç.Dr. Nagihan OKTAYER 14 Mayıs 2009 Erasmus Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı.
1 AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ) (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ)
Coşkun Bedük Kanyon AVM Genel Müdürü
Web 3.0 Konferansı, İstanbul 16 Nisan 2013 ‘‘KİMİN NAKİTE İHTİYACI VAR?’’ twitter.com/SonerCanko.
Erasmus ve Hibeler Mine MUT Erasmus Ofis Sorumlusu 29 Kasım 2007 Erasmus Koordinatörler Toplantısı.
ALMANYA ÜLKE SOHBET TOPLANTISI
Life of minorities with us or alongside us?. KATILIMCI ÜLKELER ÇEK CUMHURİYETİ ( KOORDİNATÖR) TÜRKİYE (KATILIMCI ÜYE) POLONYA (KATILIMCI ÜYE) SLOVAKYA.
ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ B İ LG İ LEND İ RME TOPLANTISI.
Hibe ve Performans. Üniversitelerin Hibe Miktarları Merkez Hibe Tahsisatını Nasıl Yapar : Merkez üniversitelerin talep ve performanslarına dayanarak toplam.
EPMA European Association for Predictive, Preventive & Personalised Medicine.
Avrupa Birliği Ülkeleri
Özlem Keçim.
- Önlisans ve Lisans öğrencileri için en az 2 ay -Üniversitemiz daha fazla öğrencinin yararlanması için herkese eşit olarak 2 aylık hibe vermektedir.
Küçülen Dünya, Gelişen Yumurta Sektörü
AÇLIK SINIRI:1393 TL YOKSULLUK SINIRI:4403 TL Kaynak: DİSK-AR, IMF veritabanı KİŞİ BAŞINA MİLLİ GELİR:2127 TL.
AB Avrupa’nın siyasi ve ekonomik bütünleşmesini insan hakları ile hukukun üstünlüğü ilkeleri çerçevesinde sağlamak amacındaki demokratik Avrupa ülkelerinden.
ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ TOPLANTISI Genel Bilgilendirme
ERASMUS PROGRAMI Personel Eğitim Alma Hareketliliği Oryantasyonu
ERASMUS PROGRAMI Personel Ders Verme Hareketliliği Oryantasyonu
Küreselleşme ve Rekabet Öğr. Grv. Mehmet Ali ZENGİN.
AVRUPA BİRLİĞİ. BİRLİĞİN GEÇMİŞİ Avrupa Kömür ve Çelik Topluluğu.
Hazırlayan: Selim ERDEM
PAZARLAMADA YENİ YAKLAŞIMLAR
SEMİNER TİM AKADEMİ 2023 – İNGİLTERE PAZARI 3 MAYIS GAZİANTEP
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
PISA Programme for International Student Assessment Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı.
2018/2019 DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ
AETR KONVANSİYONU
KONU:ÜLKELER VE BAYRAKLARI
1914 I. DÜNYA SAVAŞI 1918.
Erasmus+ Değişim Programı 2018 Projesi Öğrenci Tanıtımı Mart 2019
Sunum transkripti:

Saiko International tarafından hazırlanmıştır. FM GROUP PAZARLAMA REHBERİ Saiko International tarafından hazırlanmıştır.

FİRMA HAKKINDA FM Group şirketini Polonya iş dünyasının tanınmış ailelerinden Trawinsky’ler 2004 yılının sonbaha- rında kurmuşlardır. Parfüm sektöründe uzun yıl- ların getirdiği tecrübe ve birikimlerin sonucunda kurdukları üretim ve pazarlama sisteminin saye- sinde bugün, bütün dünyada profesyonellerce ida- re edilen ve faaliyetleri yürütülen bir network ağı kurmayı başarmışlardır. Bütün ürünler Drom’un orjinal esanslarından üre-tildiğinden kalitede dünya öncüsüdür. Satış aşamasında da bağımsız tüketici ağı baz alındığından, FM Group en ucuz ürünleri sunmaktadır. Yüksek kalite ve ucuz fiyat politikası şirketin tüm dünyada hızla ilerlemesine ve büyümesine olanak sağlamıştır.İki yıl içinde dünyanın tam 25 ülkesinde şubeler açılmış ( Türkiye, İngiltere, Fransa, Almanya, Avusturya, Çek cumhuriyeti, Slovakya, Bulgaristan, Romanya, Hırvatistan, Avustralya, Nijerya, İsrail, Kanada, ABD, vb.) şirketin dünya piyasalarındaki akılcı,bağımsız, sınır tanımayan politikası ve tüketici anlayışı nedeniyle gelişimi sağlanmıştır.

DÜNYADA FM GROUP Dünya FM den alıyor !!! T Ü R K İ Y E Polonya ABD İsveç Avustralya Estonya Nijerya Dünya FM den alıyor !!! Letonya İsrail Belçika Litvanya Polonya İngiltere Hollanda Beyaz Rusya Çek Cumhuriyeti Almanya Slovakya Ukrayna Macaristan Avusturya Romanya Sırbistan Bulgaristan Hırvatistan İtalya Yunanistan T Ü R K İ Y E İspanya

ORJİNALİNİ ALIYORUZ ! Drom’un MÜNİH’deki merkezi FM Group orjinal esansını dünyanın en büyük esans üreticisi DROM firmasından almaktadır. DROM 100 yılı aşkın süredir markalı parfümlerin dünyadaki en büyük üreticilerinden biridir. Kendi alanında dünya piyasalarının % 80`inde etkin olan DROM`un Almanya, Fransa, İngiltere, ABD, Japonya, Avustralya, Çin, Brezilya ve daha bir çok ülkede temsilcilikleri bulunmaktadır. Drom’un MÜNİH’deki merkezi www.drom.com www.fmgroup.com.tr Drom’ un ABD’deki merkezi

ÜRÜNLER Bayan Erkek Çocuk

PARFÜMÜN MÜŞTERİYE ERİŞİMİ KLASİK YOL 5 YTL MÜŞTERİ TOPTANCI MAĞAZA ÜRETİCİ REKLAM ANA ÜRETİCİ 150 - 200 YTL SABATINI DIOR HUGO BOSS ADIDAS 25-100 YTL MARKA !!! FM GRUP 5 YTL 25,50 YTL ANA ÜRETİCİ MÜŞTERİ

(aromatik esans oranları) (DÜNYADAKİ ÜRÜNLERİN % 85`i !!!) ULUSLARARASI NORMLAR (aromatik esans oranları) NORMAL KOLONYA %3-5 EAU DE TOILETTE %4-8 (DÜNYADAKİ ÜRÜNLERİN % 85`i !!!) %16 FM Group BAY EAU DE PARFÜM %8 - 15 FM Group %20 BAYAN %15 - 30 PARFÜM

YÜZYILIN SATIŞ PROJESİ SERMAYESİZ ÖZEL EĞİTİM GEREKTİRMEDEN EKSTRA ZAMAN HARCAMADAN RİSKSİZ DÜZENLİ PASİF GELİR BAŞARANLARIN İZİNDE!!!

PARA KAZANMAYA BAŞLAMAK BAĞLILIK İNDİRİMİ % 30 ANA ÜRETİCİ DROM FM GROUP FM KLÜP ÜYESİ 18 YTL MÜŞTERİ 25,50 YTL 66 YTL % 30 sürekli üyelik indirimi tester, katalog, tanıtım materyalleri eksiksiz müşteri desteği eksiksiz internet desteği firma imkanlarını kullanma olanağı başarılı üyelerin tam desteği eğitim programını kullanma olanağı

PARA KAZANMAYA BAŞLAMAK BAĞLILIK İNDİRİMİ % 30 ANA ÜRETİCİ DROM FM GROUP FM KLÜP ÜYESİ 18 YTL MÜŞTERİ 25,50 YTL 1.AY 50 adet 100 kişi Nasıl başlayacaksınız? Her gün bir kişiye testırı ödünç verin, evine götürüp ailesine göstersin. Bu şekilde bir ayda yaklaşık 100 kişi testırı görecek ve bunlardan en az 20’si bir parfüm satın alacaktır. 375 YTL 50 adet x 7,50 =

KAZANMAYA BAŞLAMAK BAĞLILIK İNDİRİMİ % 30 İNDİRİM ORANLARI % 3 - % 21 ANA ÜRETİCİ DROM FM GROUP MÜŞTERİ 25,50 YTL FM KLÜP ÜYESİ 18 YTL 2. VE DİĞER AYLAR Nasıl devam edeceksiniz? 1. İnsanlara ucuzunu almayı öğretin – (FM Grup’un tüketici ağına dahil olma yoluyla) 2. Diğer insanlara nasıl tanıtacağını öğret ! 3. Firma sizi bu iş hacminden ötürü ödüllendirecektir. İNDİRİM ORANLARI % 3 - % 21 DÜNYADAKİ İŞ HACMİNDEN PAY % 8,5

(toptan fiyatına alış) NE VAAT EDİYORUZ ?!!! MÜŞTERİ (ucuz ve kaliteli ürün) FM KLÜP ÜYESİ TÜKETİCİ (toptan fiyatına alış) 25,50 YTL 18,00 YTL TÜKETİCİ AĞI SAHİBİ 30.000 YTL ve daha fazla/ayda

NEDEN BAŞARILIYIZ ?!!! 1. KALİTE 2. DÜŞÜK FİYAT 3. HIZLI TESLİMAT 4. ALIŞ ŞEKLİ 5. ÖDÜLLENDİRME

kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın. NASIL OLACAK ? 1. ÜRÜNÜ KULLAN Önce, kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın.

NASIL OLACAK ? Başkalarına Tanıtın 1. ÜRÜNÜ KULLAN 2. TANIT Bu bizim tek ve en mükemmel işimiz ve eğlencemiz !!!

NASIL OLACAK ? 1. ÜRÜNÜ KULLAN 2. TANIT 3. SİSTEMİ KULLAN BAŞLANGIÇ SETİ - - TANITIM TOPLANTISI DOKUMAN İLE SUNUM -

144 YTL’NİN ÜSTÜNDEKİ SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ TESLİMAT !!! NASIL ULAŞACAĞIM ? SİPARİŞ ŞEKİLLERİ: TELEFONLA - +90 212 230 99 29 FAX İLE - +90 212 247 36 19 E-MAIL İLE - siparis@fmgroup.com.tr İNTERNET’DEN – www.fmgroup.com.tr 144 YTL’NİN ÜSTÜNDEKİ SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ TESLİMAT !!!

İNDİRİM ORANI % 3 - % 21 İNDİRİM PARFÜM PUAN ORANI ADEDİ DEĞERİ %3 12 300 %6 45 1200 %9 134 3600 %12 267 7200 %15 445 12000 %18 756 20400 %21 1112 30000

= BÜTÜN DÜNYADAKİ İŞ HACMİNDEN PAY ORKİDE PROGRAMI = = BÜTÜN DÜNYADAKİ İŞ HACMİNDEN PAY SEN İNCİ ORKİDE - % 4 %21 20.000 p. SEN ZÜMRÜT ORKİDE - % 1,5 %21 SEN ALTIN ORKİDE - % 1,5 İNCİ ORKİDE %21 20.000 p. SEN ELMAS ORKİDE - % 1,5 İNCİ ORKİDE %21 20.000

FM Grup Pazarlama Sistemi Elmas orkide Altın orkide Zümrüt orkide + 1,5 % (pay) Inci orkide + 1,5 % (pay) + 1,5 % (pay) + 4 % (pay) Manolya programı Orkide programı Sizin grubunuzun iş hacminden pay + Bütün dünyadaki iş hacminden pay

BAŞARILAR