Arkadaşlarıma.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 BEKLENTiSiZ SEVMEYi DENEDiNiZ Mi?
Advertisements

Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
“İnsanoğlu hakkında en çok ney şaşırtır sizi?…”
PENCERE.
KELEBEK VE ÇİÇEK.
Fundam’a.
Hazırlayan:ALİ TURGUT
Küçük bir jest….
ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
Bir Kelebeğin Dersi Bir gün, kozada küçük bir delik belirdi;
HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :  Çavdar ye.  İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap.  En sevdiğin şiiri ezberle.  Duyduğun.
Verimli İş Hayatının Sırrı : Stres
ARALIK 2007 SEVDİĞİN KADARDIR ÖMRÜN.
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
Lütfen Bu iletiyi okuyun.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Bu India’dan gelen TANTRA.
Hayatla yüzleşmeyi dene!
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Biraz moral bulalım.
Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
Hersey Serbest Bir Kelebeğin Dersi
AŞK GÜNLÜĞÜ.
DEĞERLER EĞİTİMİ KASIM AYI DEĞERİ ARKADAŞLIK
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
ANNE-BABA ÇOCUK İLETİŞİMİ
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
4. SINIF 1. ÜNİTE 1.5. SELAMLAŞMA
AŞKLaRıM.
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …. Çocuklarımızı çok severken kişisel isteklerimizin, beklentilerimizin onlar için belki de aşırı bir yük olacağını.
BABALAR VE KIZLARI.
YAŞAMA FELSEFESİ. Sabırlı ol Açık fikirli ol Sık sık gülümse Özel anların zevkini tat.
KADIN Bir kadın çocuktur aslında..   Çocuk gibi davranmayı sever.   Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister. Bir çocuğu.
DOST Ve ARKADAŞ Müzik Brave Heard Film Müziği Hazırlayan: A.O Güçlü.
Belki doğru insanla tanışmadan önce yanlış insanlarla tanışmamız gerektiği doğrudur... Böylelikle en sonunda doğru insanla tanıştığımız zaman bu hediye.
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!
YILLAR SONRA ÖĞRENDİM Kİ
SEVMEK Büyük,ağdalı,abartılı sözler değil,
Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zamanın herkes için
Uzun zamandır hayatta neler yaptığımıza dair düşünüyorum.....
Arkadaşlık Haftası Ask ve arkadaslık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
BAŞLA. KARŞI CİNSTEN BİRİNİN ADINI DÜŞÜNÜN VE YÜREĞE TIKLAYIN.
Öğrendim ki; kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …
40 Yaşımda ben….
Özgüvenli Çocuk Yetiştirme Seminerini
Eğer bunu en az 2 arkadaşınıza gönderirseniz…… 3 yıl iyi şans yakalayacaksınız !!!!
OKULDA ŞİDDET VE AKRAN ZORBALIĞI İlk-Ortaokul Öğrenci Semineri
ÖZGÜVEN BASAMAKLARI.
ORTAK NOKTALARIMIZ.
YALAN (2).
Ben hiç utanmadımki sevgimden, kendimden
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
Lütfen Bu iletiyi okuyun. Bir zamanlar oldukça kırıcı karaktere sahip bir çocuk vardı. Bir gün babası çocuğa bir çuval dolusu çivi vererek, her sinirlendiğinde.
Distortion; çarpıtma bölüm I. Tüm dışsal EM dalgalar değişik düzeylerde çarpıtılır, değiştirilir. Tüm dışsal EM dalgalar değişik düzeylerde çarpıtılır,
ŞAH VE PİYON sesli
Arkadaşlığa Ve Çekime Neler Yol Açar?Aşk Nedir? Yakın İlişkiler Kurulmasına Olanak Sağlayan Faktörler Nelerdir? İlişkiler Nasıl Biter? HANGİ ANA BAŞLIKLARI.
BENİM BÜYÜK YUVAM.
Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
Bu India’dan gelen TANTRA.
bir kadın çocuktur aslında...
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler.
Hayatta,birinin eksikliğini hissettiğimiz
Sunum transkripti:

arkadaşlarıma

yalnız olan arkadaşlarıma

Aşk bir kelebeğe benzer Peşinden ne kadar koşarsan Senden o kadar kaçar, Ama onu kendi halinde uçmaya bırakırsan Hiç beklemediğin bir an da geliverir, Aşk seni mutlu eder, ama çoğu zaman acı verir. Fakat,eğer kalbini gerçekten hak edene verirsen İşte aşk o zaman özeldir. Bu yüzden uygun zamanı bekle Ve en iyisini seç…

tam anlamıyla yalnız olmayan arkadaşlarıma

Aşk, bir kişinin ‘Mükemmel olma’ durumu değil, Senin olabileceğinin en iyisini olmana yardım ederek, Birisini bulmaya çalışmakla ilgili bir durumdur.

çapkın yapıdaki arkadaşlarıma

Eğer ‘umursamıyorsanız’ sakın ‘seni seviyorum’ demeyin. Duygular hakkında konuşmayın Gerçekten hissetmiyorsanız Eğer kalp kıracaksa hiçbir hayata dokunmayın Başlamayı düşünmüyorsanız,gelecek hakkında konuşmayın Eğer tek yaptığınız yalan söylemekse sakın gözlerinin içine bakmayın Bir erkeğin yapabileceği en zalim davranış Kadının aşık olmasına izin vermektir Eğer karşılık vermeyecekse Ve bu iki taraf için de geçerlidir.

evli arkadaşlarıma

Aşk ‘bu senin hatan’ demek değil ‘üzgünüm’ demektir. ‘neredesin ‘ değil, ‘yanındayım’ demektir. ‘nasıl yapabildin’ değil, ‘anlıyorum’ dur. ‘keşke şöyle olsaydın’ değil, ‘burada olduğundan mutluyum’ dur.

nişanlı arkadaşlarıma

Birbirinizle ne kadar uyumlu olduğumuzun ölçüsü Birlikte ne kadar yıl harcadığınız değil, Birbirinizle ne kadar anlaşabildiğinizdir.

kalbi kırık arkadaşlarıma

Kalbiniz ,süresiz kırgın olabilir Siz istediğiniz ve müsaade ettiğiniz kadar derinden keser. Mücadeleniz, Kırgınlıkları ne kadar sürdürdüğünüz değil Fakat onlardan bir şeyler öğrenebilmenizdir.

tecrübesiz arkadaşlarıma

Nasıl aşık olabilirim? Aşık olun ama sakın sendelemeyin Ve tutarlı olun ,ısrarcı olmayın Paylaşın ama adaletsiz olmayın Anlayın ve değiştirmeye çalışmayın İncinin, ama acıyı kalbinizde tutmayın.

platonik arkadaşlarıma

Sevdiğinizin başkalarıyla mutlu olduğunu görmek sizi üzer, Ama sevdiğinizin sizinle mutsuz olduğunu görmek Daha fazla acı verir.

itiraf etmekten çekinen arkadaşlarıma

Eğer, birisinden ayrıldıysanız aşk acı verir. Birisi sizden ayrılmışsa daha çok acı verir. Ama, sevdiğinizin sizin ne hissettiğiniz hakkında fikri yoksa, Bu en fazla acıyı verir.

durumu hala koruyan arkadaşlarıma

Kendi yolunuza gidin Hayat hakkında üzücü olan bir durumda, Biriyle karşılaşıp onu gerçekten sevmeniz Ama en sonunda aslında her şeyin düşündüğünüz gibi olmadığını anlamanız Ve yıllarınızı, Buna değmeyecek biriyle harcamış olmanızdır. Eğer birlikte olduğunuz kişi buna değmiyorsa 10 yıl sonra da değmeyecektir. Kendi yolunuza gidin

dostlarıma

Sizin için dileğim, Dürüst,güçlü,olgunlaşmış Asla değişmeyen Yüceltici,koruyucu Cesaretlendirici Ödüllendirici olan Ve menfaat gözetmeyen bir erkek/kadındır.

Hatıralarımız oldukça dün yaşar, Umduğumuz oldukça yarın bekler, Dostluğumuz var oldukça Hiçbir günümüz boşa geçmez

Dostlar gökteki yıldızlar gibidir, Onları her zaman göremezsiniz Ama orada olduklarını bilirsiniz…

Büyük umutların olsun Ve onlar için yürüyecek cesaretin, Hepsinden önemlisi Büyük rüyaların olsun Ve onları yaşatacak Büyük bir yürek Büyük beklentilerin olsun Ve onlara inancın…