Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zamanın herkes için

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zamanın herkes için"— Sunum transkripti:

1

2 Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zamanın herkes için
Eski kilise saatlerinin kadranlarında “ULTIMA FORSAN” yazar. Anlamı : “Belki de sonuncusu” Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zamanın herkes için sonlu olduğunu gösteren Latince bir deyiş. Nedense yaşadığımız anın değerini ancak sonu düşündüğümüzde anlıyoruz. Bir çokları ise şimdiki zaman yerine dünleri yaşıyor.

3 Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz

4 Mutluluk kapısı kapandığı zaman bir diğeri açılır; Fakat çoğunlukla kapalı kapıya O kadar çok bakarız ki Açılmış yeni kapıyı görmeyiz

5 Dış görünüşe bakmayın aldatabilir. Zenginliği aramayın o bile solabilir. Sizi gülümseten birini arayın, Çünkü sadece bir gülümseme Karanlık bir günü aydınlatır. Yüreğinizi gülümsetecek insanı bulun.

6 Ne istiyorsanız onun hayalini kurun; Gitmek istediğiniz yere gidin; Olmak istediğinizi olun, Çünkü sadece bir hayatınız var Ve bütün yapmak istediklerinizi yapmak için Bir şansınız var.

7 Hedeflerinize kavuşabilmek için yeterince umudunuz olur.
Dilerim ki kendinizi iyi hissedebilmek için yeterince mutluluk Karakterinizi güçlendirebilmek için yeterince tecrübe İnsani olgunluğa erişebilmek için yeterince acı Hedeflerinize kavuşabilmek için yeterince umudunuz olur.

8 en iyi şekilde değerlendirebilenlerdir.
İnsanların en mutluları Her şeyin en iyisine sahip olanlar değil yollarına çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilenlerdir.

9 ve kalp kırıklıkları bırakılmadan Hayatta ileri gidilemez.
En parlak gelecek Unutulmuş geçmişin üzerine bina edilendir. Geçmiş başarısızlıklar ve kalp kırıklıkları bırakılmadan Hayatta ileri gidilemez.

10 Doğduğunuz zaman ağladınız Ve size bakanlar gülümsüyordu
Doğduğunuz zaman ağladınız Ve size bakanlar gülümsüyordu. Hayatınızı öyle yaşayın ki sonunda, Etrafınızdakiler ağlarken Gülümseyen siz olun.

11 Lütfen bu mesajı Sizin için değeri olanlara gönderin Hayatınıza bir şekilde temas etmiş olanlara; İhtiyacınız olduğunda sizi güldürmüş olanlara; Yıkılmış olduğunuzda her şeyin parlak tarafını gösterenlere; Arkadaşlığını takdir ettiklerinize; Hayatınızda değerli olanlara.

12 Her saat başı Gong sesleri geçen zamanı hatırlatsa da
Siz saatleri ve yılları saymayın Güzel anılarınızı sayın Ama mutlaka bulunduğunuz Anı Yaşayın! Re-revised by Lider

13


"Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zamanın herkes için" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları