Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Eğer bunu en az 2 arkadaşınıza gönderirseniz…… 3 yıl iyi şans yakalayacaksınız !!!!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Eğer bunu en az 2 arkadaşınıza gönderirseniz…… 3 yıl iyi şans yakalayacaksınız !!!!"— Sunum transkripti:

1 eğer bunu en az 2 arkadaşınıza gönderirseniz…… 3 yıl iyi şans yakalayacaksınız !!!!

2 Pek güçlü yürekleri varmış gibi görünen bazı kimselerin aslında zayıf ve oldukça hassas olabileceklerini biliyormuydunuz? Zamanını, diğerlerini korumak için harcayanların aslında kendilerinin Korunmaya ihtiyacı olduğunu bilirmiydiniz?

3 Did you know that the three most difficult things to say are: I love you.I love you. I’m sorry.I’m sorry. Help me.Help me. Şu söylenmesi en zor olan 3 şeyi biliyormuydunuz?. Seni seviyorum. Üzgünüm. Yardım et

4 Kırmızı giyinen insanların, kendi iç dünyalarında daha güvenli olduklarını bilir miydiniz? Sarılar içindekilerin kendi güzelliklerinden hoşlandıklarını biliyor muydunuz?

5 Siyahlar içindekilerin fark edilmemek istediklerini ve sizin yardımınıza ve anlayışınıza muhtaç olduklarını biliyor muydunuz? Siyahlar içindekilerin fark edilmemek istediklerini ve sizin yardımınıza ve anlayışınıza muhtaç olduklarını biliyor muydunuz? Birisine yardım ettiğinizde o yardımın ikiye katlanarak size geri döneceğini biliyor muydunuz?

6 Birisi hakkındaki hissetiklerinizi yazıyla ifade etmenin O’nun yüzüne söylemekten daha kolay olduğunu biliyormuydunuz? Ancak; yüzüne söylemenin değerinin daha fazla olduğunu da biliyormuydunuz? Bir şeyi İnançla istediğinizde Arzularınızın kabul göreceğini biliyormuydunuz?

7 Aşık olmak, zenginolmak, sağlıklı kalmak gibi hayallerinizi inançla dilediğinizde gerçekleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Gerçekten bilseydiniz neler yapabildiğinize şaşırırdınız.

8 Fakat söylediğim herşeye ; kendinizde denemeden inanmayın, Benim şu ileri sürdüğüm durumlara benzer ihtiyaçlar içinde olduğunu bildiğiniz birisi varsa ve siz O na yardım edebilecek güçteyseniz göreceksiniz ki bu yardımınız size misliyle geri dönecektir.

9 Dostluk bileziği

10 Tamam, yapmanız gereken budur : Bu iletiyi tüm arkadaşlarınıza gönderin ! Ancak, bu işi, bu maili açtıktan bir saat içinde yapmalısınız !

11 Şimdi…..bir dilek tut !!!!! İhmal etme; tut, Bu size son şans !!

12 1 person~ your wish will come true in a year 3 persons~6 months 5 persons~ 3 months 6 persons~ 1 month 7 persons~ 2 weeks 8 persons ~ 1 week 9 persons~ 5 days 10 persons~ 3 days 12 persons~ 2 days 15 persons~ 1 day 20 persons~ 3 hours Umarım tuttunuz bir dilek, şimdi maili şunlara gönderin : 1 kişiye gönderirsen dileğin 1 yılda gerçekleşecek 3“ “ 6 ayda “ 5 “ 3 “ “ 6“ “ 1 “ 7“ “ 2 haftada “ 8“ “ 1 “ “ 9“ “ 5 günde “ 10“ “ 3 “ “ 12 “ “ 2 “ “ 15“ “ 1 “ “ 20 “ “ 3 saatte “

13 Iyi şansla dolu 3 yıl geçireceksiniz !!!

14 PPS: BellekeTekst: onbekend


"Eğer bunu en az 2 arkadaşınıza gönderirseniz…… 3 yıl iyi şans yakalayacaksınız !!!!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları