ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİNE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ “DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ”
Advertisements

1 T.C. Yükseköğretim Kurulu Projenin ülkemizdeki; • Akademik Organizasyonu için Yükseköğretim Kurulu’na, • Finansal Destekleri için Avrupa Komisyonu’na.
KONGRE NOTLARI VE FOTOĞRAFLAR. İstiklâl Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan Kongreye, Eski Genel Başkanlar,Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri,Şube.
Celal Bayar Üniversitesi
GELECEĞİN HİKAYESİ GEÇMİŞTE YAZILIR
AB FONLARI VE PROJE YAZIMI SEMİNERİ
1/8 Bologna Sürecinde Yönetişim Kırklareli Üniversitesi 3 Ekim 2012 Yrd.Doç.Dr. Mustafa Turan
ÇOCUK İSTİSMARINA BÜTÜNCÜL YAKLAŞIM
SAĞLIKTA DEĞİŞİM: DEĞİŞİMİN YÖNETİMİ SEMPOZYUMU
Süleyman Demirel Üniversitesi 2010/2011 SANAL MEZUNİYET ORGANİZASYON PROVASI.
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM)
ADLİ TIP ANABİLİM DALI’na
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ
“Sürdürülebilir Kalkınma Açısından İklim Değişikliği Politikaları” 16 Mayıs 2012 Rektörlük – Hünkar Dairesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş YTÜ İKTİSADİ.
NÜKLEER TIP TRAKYA BÖLGE TOPLANTILARI-6
FEN VE FİZİK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU Fen Fakültesi Konferans Salonu
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü / Prof. Dr. AYLİN GÖRGÜN BARAN.
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
1.ANTİBİYOTİK FARKINDALIK SEMPOZYUMU 20 Kasım 2012 ÖNEMLİ TARİHLER Özet gönderme son tarihi Özet kabul bildirim tarihi Bildiri Tam.
Fakültemiz bölümlerinin katılımları ile
“Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri”nin bu yılki konusu “Diyabetik Ayak” olarak belirlenmiştir ve bu sempozyum Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 5-6 Haziran.
ULUSAL KİMYA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ PLATFORMUNA HOŞGELDİNİZ
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
İngiliz Edebiyatı ve Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi 1 Ocak – 31 Aralık 2014 Etkinlikler.
ANNE ÖLÜMLERİNİ ÖNLEME SEMPOZYUMU
Pratisyen Hekimlerin Hukuksal Sorunları  Her ne kadar sağlık hizmeti denildiğinde ilk aklımıza gelen hasta ve hekim ilişkisi olsa da bu ilişkide;  Devlet.
 10 Aralık 2014 (Dünya İnsan Hakları Günü)  KONFERANS: «1948’den 2014’e İnsan Hakları Mücadelesi: Nerede Hata Yaptık?» Prof. Dr. Harun Tepe YER: TODAİE.
Dr. Mustafa Çetin AEP Formatör Eğitimi İstanbul, 30 Kasım-06 Aralık 2012 AEP Eğiticiliği: Eğitim Materyallerini Yerelleştirme.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 MEZUNİYET PROGRAMI
YENİDOĞAN İŞİTME TARAMASI ve ERKEN TANI UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
MEHMET TUZA PAKPEN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
ANNE ÖLÜMLERİNİ ÖNLEME SEMPOZYUMU
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi İNSAN KAÇAKÇILIĞI VE İNSAN TİCARETİ OLGUSU 18. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI.
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
YusufAlpaydın AEP Formatör Eğitimi İstanbul, 30 Kasım-06 Aralık 2012 Eğitim Materyallerini Yerelleştirme Prof. Dr. Halil EKŞİ
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
İLK ERKEK HEMŞİRE MURAT BEKTAŞ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
İ.Ü GİDEN ÖĞRENCİ ERASMUS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Prof. Dr. Erhan GÜZEL İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı 7 Haziran 2008, İstanbul Üniversitesi.
Eğitimin Hedefi Çocuk İstismarının tanımını yapabilmek Çocuk istismarının boyutunu ve önemini kavramak İstismara uğrayan çocuğu fark edebilmek (istismarı.
Doç. Dr. Nevzat Alkan Ogretim Yılı 1 Doç. Dr. Nevzat Alkan İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi İNSAN KAÇAKÇILIĞI VE İNSAN TİCARETİ OLGUSU 18. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI.
Eğitimin Hedefi Çocuk İstismarının tanımını yapabilmek Çocuk istismarının boyutunu ve önemini kavramak İstismara uğrayan çocuğu fark edebilmek (istismarı.
YGS DENEME SINAVI SORU HAZIRLAMA KOMİSYONU TOPLANTISI
VALİ RIDVAN YENİŞEN İLKOKULU
1. ATEŞLİ SİLAH YARALANMALARINA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR KURSU
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Kuruluş: 2003 Özürlüler Araştırma ve Uygulama Merkezi 2014 yılından itibaren Engelliler Uygulama ve Araştırma.
BİR DEVRİN ANALİZİ: NUTUK
III. Türkiye-Azerbaycan Uluslararası Hukuk Sempozyumu MALVARLIĞININ HUKUKSAL KORUNMASI 2 Mayıs 2013 (Birinci Gün) MALVARLIĞININ HUKUKSAL KORUNMASI 09:00-09:30.
SPİNA BİFİDA DERNEĞİ EDİRNE TEMSİLCİĞİ Yrd. Doç. Dr. Neşe ÖZKAYIN Trakya Üniversitesi, Pediatrik Nefroloji Bilim Dalı, EDİRNE.
AKEV (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı) OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ.
2.ULUSLARARASI KATILIMLI TERMAL SAĞLIK TURİZM ZİRVESİ EYLÜL 2017 / PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ HİMAYE: T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
BİZ KİMİZ 2000 Yılından bu yana farklı organizasyonlarda aktif olarak görev almış; alanında uzman ve akademik anlamda ciddi projelere imza atmış bir ekibiz.
Cinsel İstismarda Ruhsal ve Hukuksal Sorunlar
SEREBRAL PALSİ SEMİNERİ
ÖĞRENCİLER İLE BU SENE NE YAPTIK?
TIP FAKÜLTESİ BEYİN FARKINDALIĞI SEMPOZYUMU
PROMER-Hesaplamalı Kimya Eğitimi’ne katılmıştır.
Prof.Dr.Yılmaz Çapan FATUM Müdürü
ETKİLİ EĞİTİM SEMİNERİ
ETKİNLİK PROGRAMI 24 Kasım 2014 Saat: 17:00 Kokteyl 18:00
GEMİ MÜHENDİSLİĞİ HAFTASI’17 PANEL PROGRAMI
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
Temel Bilgi Teknolojileri
Temel Matematik 2 Diziler ve Seriler Ocak 2016 İstanbul Üniversitesi
25 Nisan 2018 İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Temel Bilimler Önü, 13.00
Sunum transkripti:

ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİNE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU Düzenleme Kurulu: Prof. Dr. Ayşe KILIÇ, Prof. Dr. Nevzat ALKAN, Prof. Dr.Erbuğ KESKİN, Prof. Dr. Hayati DURMAZ Doç. Dr. Nusret SOYLU, Doç Dr Mustafa ÖZÇETİN Uzman Dr. Birgül TÜZÜN,Uzman Dr. Aylin Y. Şahin, Uzman Dr. Cüneyt Destan GENCER, ,Sosyal Hizmet Uzmanı Melek DURUKAN, Sosyal Hizmet Uzmanı Kemal GÜDEK T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK KORUMA VE UYGULAMA MERKEZİ ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİNE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU Tarih: 20-21 ARALIK 2018 Yer: İ.Ü. REKTÖRLÜĞÜ KONGRE MERKEZİ BÜYÜK SALON

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK KORUMA VE UYGULAMA MERKEZİ ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİNE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK KORUMA VE UYGULAMA MERKEZİ ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİNE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU 20-21 Aralık 2018 Düzenleme Kurulu: Prof. Dr. Ayşe KILIÇ, Prof. Dr. Nevzat ALKAN, Prof. Dr.Erbuğ KESKİN, Prof. Dr. Hayati DURMAZ Doç. Dr. Nusret SOYLU, Doç Dr Mustafa ÖZÇETİN,Uzman Dr. Aylin Y. Şahin, Uzman Dr. Birgül TÜZÜN, Uzman Dr. Cüneyt Destan GENCER, ,Sosyal Hizmet Uzmanı Melek DURUKAN, Sosyal Hizmet Uzmanı Kemal GÜDEK 20 Aralık 2018 09.00-09.15 Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı 09.15-9.30 Açılış Konuşması Çocuklar, Siyasetçiler ve sanatçılar 9.30—9.45 Konuşma Rektör Yrd .Prof.Dr Sedat Murat 9.45-10.15 Çocuk İstismarı ve İhmalini Önlemede Çocuk Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin Rolü Prof. Dr. Bahauddin ÇOLAKOĞLU Prof. Dr. Nevzat ALKAN 10.15-11.00 Aile ve Çalışma Bakanlığına bağlı Çocuk izlem Merkezlerinin Faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme 11.00-11.15 Kahve Arası 11.15-12.00 Sivil Toplum Kuruluşlarının Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme 12.00-13.00 Yemek Arası 13.00-14.30 Çocuk istismar ve İhmaline olgularla multidisipliner yaklaşım paneli 14.30-14.45 Kahve Arası 14.45-16-30 Çocuk istismar ve İhmalini önlemeye multidisipliner yaklaşım 16.30-17.00 Gün sonu değerlendirmesi