Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

11.04.2009 KONGRE NOTLARI VE FOTOĞRAFLAR. İstiklâl Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan Kongreye, Eski Genel Başkanlar,Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri,Şube.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "11.04.2009 KONGRE NOTLARI VE FOTOĞRAFLAR. İstiklâl Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan Kongreye, Eski Genel Başkanlar,Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri,Şube."— Sunum transkripti:

1 11.04.2009 KONGRE NOTLARI VE FOTOĞRAFLAR

2 İstiklâl Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan Kongreye, Eski Genel Başkanlar,Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri,Şube Kurucu Başkanları,Şube Delegeleri katıldılar. İzmir Şubemizi Temsilen Şube Başkanımız Av.Kemal Balcıoğlu ve Enstitü Delegelerimiz de Kongreye katılmışlardır.

3 Tek liste ile girilen Kongrede Genel Başkanlığa Emin Akoğuz Yönetim Kurulu üyeliklerine ise her iki liste başkan adaylarından İbrahim Avşar ve Kazım Kabadayı ile birlikte Adana Şubeden Ali Köse ve Mersin Şubeden Metin Öztürk girdiler.Disiplin Kuruluna Mersin Şubeden Faruk Yalçın ve İzmir Şubeden Kemal Balcıoğlu ile Denetleme Kuruluna Osmaniye Şubeden Kürşat Poyraz seçildiler.

4 Bir kongre daha aşağıda bulunan misafir ve delegelerin fotoğraf kareleri ile son buldu.


"11.04.2009 KONGRE NOTLARI VE FOTOĞRAFLAR. İstiklâl Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan Kongreye, Eski Genel Başkanlar,Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri,Şube." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları