Ozon Terapisi Yararları Nelerdir?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SOLUNUM SİSTEMİ.
Advertisements

HAVA KÜRE (ATMOSFER) VE HAVA KİRLİLİĞİ
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
DİYABET (Şeker Hastalığı) ve BESLENME
Yeni ambalajıyla etkisi daha uzun sürecek. 250 ml’lik yeni ambalaj.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
MADDE TANIMI Kütlesi, hacmi ve eylemsizliği olan bütün varlıklar maddedir. Çevremizde gördüğümüz hava, su, toprak, masa her şey maddedir. MADDENİN SINIFLANDIRILMASI.
Elementler ve Sembolleri
SAĞLIK Sağlık Okuryazarlığı - Dolaşım Sistemi -.
BOŞALTIMDA GÖREVLİ YAPI VE ORGANLAR
· Elementler tek cins atomu içeren maddelerdir.
SAĞLIK Sağlık Okuryazarlığı - Temel Kavramlar -.
VÜCUDUMUZDA SİSTEMLER
EGZERSİZ VE KAN.
BAGIŞIKLIK SİSTEMİ.
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Enerji Tüketimi ve Çevre Sorunları -
OZON TEDAVİ Dr.Lale Yeprem Ozon Sağlık Hizmetleri.
MADDENİN TANECİKLİ YAPISI
9.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği
MADDE DÖNGÜLERİ.
İnsan Sağlığına Etki Eden Etmenler Nelerdir?
Prof.Dr.Semih ÖTLEŞ İVİ Kivi meyvesi folik asit, potasyum, krom ve E vitamini yönünden zengindir. Bir kivi meyvesi günlük C vitamini ihtiyacını fazlasıyla.
FİZİKSEL AKTİVİTE VE SAĞLIĞIMIZ KASTAMONU TSM. Sağlık: Sağlık, yalnızca hasta veya sakat olmak değil bedenen, ruhen ve sosyal yönlerden tam bir iyilik.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
DOLAŞIM SİSTEMİ.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
YÜZMENİN SAĞLIK AÇISINDAN OLUMLU ETKİLERİ
Anemi Prof: Dr. Tiraje Celkan.
KİMYASAL TEPKİMELER.
KARIŞIMLAR.
MADDENİN YAPISI VE ÖZELLİKLERİ
Farklı elementlere ait atomların belirli oranlarda bir araya gelerek bağ yapmasıyla oluşan yeni ve saf maddeye bileşik denir.
FEN ve TEKNOLOJİ / KİMYASAL TEPKİMELER
MADDENİN HALLERİ VE YAPISI
Bileşikler ve Formülleri
Mis Gibi Koktu Hasan Berke Bozkurt 3-C.
SAF MADDE: Kendisinden başka madde bulundurmayan maddelere denir.
FİZYOLOJİ BİLİMİNE GİRİŞ
DOLAŞIM SİSTEMİ.
VÜCUDUMUZDAKİ KANIN YAPISI VE GÖREVLERİ
Atmosferik Kirleticiler
Ortaokul Öğrencileri İçin Akılcı İlaç Kullanımı
GAZLAR 6. Ders.
SUYUN İNSAN YAŞAMINDAKİ YERİ
BAĞIŞIKLIK.
FİZİKSEL VE KİMYASAL DEĞİŞİM
KİNEZYOLOJİ ÖĞR.GÖR. CİHAN CİCİK.
Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Lenfoid Doku ve Trafikler , Bahar, Trakya Üniv Tıp Fak 6. Kurul, Neşe Akış, PhD, Tıbbi Mikrobiyoloji.
Etkin Cami Halıları Temizliği. Türkiye’de Cami Zeminleri Birçok cami ve ibadethanede yer alan halılar; Tarihi Yüksek kaliteli, Uzun ömürlü ve Genellikle.
AQUATERAPİ FTR 304 Arzu GENÇ.
İLAÇLAR VE BİYOLOJİK ETKİLERİ
 Soluduğumuz hava ile akciğerlere giren Tbc basilinin yol açtığı, asıl olarak akciğerlerde yerleşen,fakat kan ve lenf yoluyla tüm vücuda dağılabilen.
SOLUNUMUN DENETLENMESİ
MADDE DÖNGÜLERİ.
BÖLÜM-6: YAŞAM BOYU SPORDA AEROBİK EGZERSİZLER YAŞAM BOYU/HERKES İÇİN
MADDENİN HALLERİ VE ÖZELLİKLERİ
Sizce beden eğitimi ve sporun amaçları nelerdir?
Bakteri- Virus- Mantar
ELEMENTLER VE SEMBOLLERİ
Ad:MUHAMMET ŞİRİN Soyad:COŞKUN NO:546 SINIF:9*C. BESİNLERİMİZ.
SANAY İ DE K İ MYA GÜBRELER. Bitkiler kendi besinini kendi yapan canlılardır. Besin maddelerini yaparken su, karbon dioksit ve güneş ışını kullanırlar.
Eskilerin ‘’ince hastalık’’ dediği Verem hast alığı, verem mikrobunun solunum yolu ile alınması ile oluşan BULAŞIÇI bir hastalıktır. En sık ak ciğerleri.
FİZYOLOJİ BİLİMİNE GİRİŞ
DOLAŞIM SİSTEMİ.
İLAÇ VE BAHARAT BİTKİLER
Maddenin Halleri.
SAĞLIK Sağlık Okuryazarlığı - Dolaşım Sistemi -. Dolaşım Sistemi Sağlık Okuryazarlığı – Dolaşım Sistemi Dolaşım sistemi kalp, kan ve kan damarlarından.
Emir Şaşmaz 6/B 431. Canlılık için gerekli besin ve oksijenin tüm hücrelere taşınmasını, metabolik faaliyetler sonucu ortaya çıkan zararlı maddelerin.
SAĞLIK Sağlık Okuryazarlığı - Dolaşım Sistemi -. Dolaşım Sistemi Sağlık Okuryazarlığı – Dolaşım Sistemi Dolaşım sistemi kalp, kan ve kan damarlarından.
Mikroskobik canlılar Zararlı Mikroskobik Canlılar.
Sunum transkripti:

Ozon Terapisi Yararları Nelerdir? Ozon Terapisi Nedir? Ozon Terapisi Yararları Nelerdir? www.ilhamiatilgan.com 0312 439 44 99 ozon terapisi

Ozon Terapisi Nedir? Ozon, oksijen moleküllerinden oluşan bir gaz türüdür. Soluduğumuz hava iki oksijen molekülünden oluşur; fakat ozon terapisinde kullanılan ozon gazında ise üç tane oksijen molekülü bir araya gelir. Ozon gazının dezenfekte etkisi, virüs ve bakterilerin öldürülmesini sağlar. Mikroorganizma ve vücuttaki toksinleri de okside eder. Tüm bu olumlu yanları ozon tedavisini uygulanabilir ve tercih edilebilir kılar. ozon terapisi

Ozon Terapisi Faydaları Ciltte detoks etkisi yaratılır. Üstelik uygulama ile kimyasal maddelerden vücut temizlenir. Üstelik 30’lu yaşlardan itibaren gözlemlenen kırışıklıklara karşı da etkilidir. Alyuvarların oksijen taşıma kapasiteleri artırılır. Alyuvarların taşıdığı oksijenin dokulara çok daha fazla seviyede ulaşması sağlanır. Alyuvarların elastikiyeti artırılarak, kanın akışkanlığı sağlanır. Vücut direnci artar. Böylelikle sayısız hastalığa karşı çok daha dirençli bir vücut sahibi olunur. Vücut dolaşım sisteminde olumlu etki yaratılır. Günümüz dünyasında sıklıkla karşılaşılabilen depresyon başta olmak üzere ruhsal hastalıklara karşı da vücut direnç kazanır. Üstelik ozon uygulamaları yorgunluğa karşı da etkilidir. ozon terapisi

Hilal Mah. Rabin Dranath Tagore Cad. ( Eski 4. cad Hilal Mah. Rabin Dranath Tagore Cad.( Eski 4. cad. ) No:50/6 (C) Yıldız Çankaya ANKARA www.ilhamiatilgan.com ozon terapisi