NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
“ MUTFAKTA BİLİM VAR “ ÖZGE METİN ÖZEL EGE LİSESİ İzmir
Advertisements

DİYABET Diyabet tedavisinin amacı kan şekeri düzeyinizi normal sınırlar içerisinde tutarak, kısa veya uzun dönemde oluşabilecek sağlık sorunlarını önlemek.
ÇAMLIDERE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ
MEYVELER VE KURUYEMİŞLER
NEDEN LEZZETLİ HEDİYE? 3. YIL BAKANLIK ONAYLI TAMAMEN ORGANİK 14 FARKLI LOKASYONDA ÜRETİM ISO STANDARTI MEMNUN MÜŞTERİLER KURUMSAL KOLAYLIKLAR.
KÜMELER İLE İŞLEMLER.
Ay ışığı, bir yaprağın üzerinde duran minicik bir yumurtayı aydınlatıyordu.
Ulaş YILDIRIM TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sanat ve Tasarım SAT Bilgisayar Grafiği 2011.
İhsan Kaan BERBEROĞLU Ülker Bisküvi San. A.Ş. Satınalma Direktörü.
MODA TASARIMCILIĞI.
Krep, Krem Peynir, Reçel, Yeşil-siyah Zeytin,Salatalık-Domates , Süt
TBS’ de ÜRETİM (HAZIRLAMA VE PİŞİRME)
ÜLKEMİZDE BADEM YETİŞTİRİCİLĞİ İÇİN ÖN FİZİBİLİTE
YETERLİ VE DENGELİ BESLENME BESLENME
,Siyah Yeşil Zeytin, Çikolatalı Fındık Ezmesi, Havuç Dilimi, Süt
'ALABALIK (Oncorhynchus mykiss) MİLFÖY BÖREĞİ' NDE FARKLI PİŞİRME METOTLARININ ÜRÜNÜN DUYUSAL VE BESİNSEL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ Nilgün Kaba, Bengünur Çorapcı*,
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Ay ışığı, bir yaprağın üzerinde duran minicik bir yumurtayı aydınlatıyordu.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ EKMEK ÜRETİMİ VE PASTACILIK Tatlı Sosların Hazırlanması NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ © Sanat Tasarım Fakültesi stf.nisantasi.edu.tr

Tatlı Sosların Hazırlanması Özenle seçilmiş hammaddeleri ile tatlı, pasta, kek, dondurma ve kurabiyelerin hepsinde hem lezzeti hem de görüntüyü zenginleştirdikleri için tercih edilen tatlı soslar; hazır, instant ve pişmeli olmak üzere kendi içinde 3 ayrı kategoriye ayrılmaktadırlar. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©

Tatlı Sosların Hazırlanması Pişirmeli kategoride; yoğun çikolatalı, seçkin beyaz çikolatalı, bitter çikolatalı, gerçek vanilya parçaları içeren vanilyalı, ya da orman meyveleri içeren meyveli sos çeşitleri, NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©

Tatlı Sosların Hazırlanması Hazır Tatlı Sos kategorisinde; yoğun çikolata ve böğürtlen lezzeti içeren Çikolatalı ve Böğürtlenli çeşitler, ve Pratik hazırlamanın başka bir örneği olan Pişirmeden Sos kategorisinde ise Çikolatalı ve Vanilyalı çeşitler bulunmaktadır. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©