1. isgsis Nedir? 2. isgsis Özellikleri 3. İşletmeniz ve İSGSİS.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
NVA KALİTE TEST ÖLÇ. HİZ. EĞT. VE BELG. SAN.TİC. LTD. ŞTİ. Hazırlayan= E. Burak SARAÇOĞLU.
Advertisements

İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Kurma Yükümlülüğü.
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI 1. İş Güvenliği Uzmanı Nasıl Olunur? İş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde görevli iş güvenliği uzmanlarının nitelikleri, eğitimleri.
KOBİLER BÜYÜR TÜRKİYE BÜYÜR! KOSGEB KONYA MÜDÜRLÜĞÜ.
Özel Hastane Web Sitelerinin Sağlık Turizmi Kapsamında Analizi
ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Tanıtım Günleri Temmuz 2005.
Deniz ÇAVUŞOĞLU Özel İstihdam Büroları Şube Müdürü Deniz ÇAVUŞOĞLU Özel İstihdam Büroları Şube Müdürü TÜRKİYE İŞ KURUMU.
Page  1. İSİG KURULU 50 ve daha fazla çalışanın bulunduğu 6 aydan fazla süren işlerin yapıldığı tüm işyerlerinde, İş Sağlığı Ve Güvenliği Kurulu! İSG.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 6331
BOĞAZİÇİ DENİZ KAYAKÇILARI SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Boğaziçi Deniz Kayakçıları Spor Kulübü Derneği (BODEKA) 2006 yılında kurulduğu günden bu yana üyeleriyle,
1=) “CE” İŞARETİ  “CE” işareti Fransızcada Avrupa normlarına uygunluk anlamına gelen “Conformite Europeenne” sözcüklerinin baş harflerinden oluşmaktadır.
SIZMA TEST İ, E Ğİ T İ M VE DANIŞMANLIK H İ ZMET İ VEREN PERSONEL VE F İ RMALAR İ Ç İ N YETK İ LEND İ RME PROGRAMI KORAY ATSAN SIZMA TEST İ, E Ğİ T İ M.
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU SUNAY AKIN OYUNCAK KÜTÜPHANESİ.
AMAÇ  Riskli sanayi tesislerde kaza risklerini değerlendirmek,  İllerde, çevre ve toplumu etkileyebilecek düzeyde büyük kaza riski taşıyan sabit tesislerde.
Bağımsız Denetim ile Vergi Denetimi Arasındaki Geçişler
Yönlendirme Komitesi Toplantısı Su Tahsis Modeli Bilgilendirme Sunumu Dr. İsmail Kaan Tunçok Su Kaynakları Uzmanı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü 13 Nisan.
HOŞGELDİNİZ Taşeron firma denetimleri ve uygulanabilecek yaptırımlar 2- Kontrolör checklistleri 3- Merkez binanın havalandırma sıkıntısındaki.
B İ L İŞİ M S İ STEMLER İ GÜVENL İĞİ (2016) PROF. DR. ORHAN TORKUL ARŞ. GÖR. M. RAŞIT CESUR.
Performans ve Ücret Yönetimi Yrd. Doç. Dr. Özlem BALABAN
Gıda Mühendisli ğ i Laboratuvarlarının İ ş Sa ğ lı ğ ı ve Güvenli ğ i Açısından De ğ erlendirilmesi Mehmet Akif Erkan 1, Gizem Yaylı 2, Emine Rabia Karpuzoğlu.
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu YÜKSEKÖĞRETİM KURULU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI.
ERASMUS+ GENÇL İ K KA2 İ L SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
NEURON İL SAĞLIK SİSTEMİ Neuron City Health Information System Uludağ Bilişim.
KAMUDA İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARI DERNEĞİ BİLİM KURULU (KİGUDER)
HUKUK İYİLEŞTİRME TAKIMI ÇALIŞMA RAPORU. Takım Bilgileri İyileştirme Takımının Yapıldığı Daire Başkanlığı: Hukuk Müşavirliği İyileştirme Takımının Adı:
İŞ’TE GÜVENLİK PROJESİ. AMAÇ Proje; ILO ile Türkiye arasında 2015 yılında imzalanan İş Sağlığı ve Güvenliğini Geliştirme Çerçeve Sözleşmesi doğrultusunda;
Copyright © Küresel Yazılım. All rights reserved. PROFESYONELLER, KÜÇÜK İŞLETMELER, MARKALAR VE KAMU KURULUŞLARI İÇİN İŞGÜCÜNÜ ARTIRMAYI HEDEFLER.
DST ELEKTRONİK VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ
Kütüphane Otomasyon Sistemleri
E-MUTABAKAT SUNUM.
Sanayi ve ticaret limiteD şirketi
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
GEÇİCİ İŞ EKİPMANLARI KONUSUNDA YAPILAN ÇALIŞMALAR
Ünite 2.
MUTABAKAT SÜREÇLERİNİZDE
ISO ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ
İşletmelerde Tesis Yönetimi
Açık Bulut Nedir ? Neden Açık Bulut ?
ELLE TAŞIMA İŞLERİ YÖNETMELİĞİ
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
TEKNOLOJİ ENTEGRE ADAMLI GÜVENLİK
Yrd.Doç.Dr. Çağdaş Erkan AKYÜREK
Türkiye’de ve Dünyada İş Sağlığı ve Güvenliği
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE
1. isgsis Nedir ? 2. isgsis Özellikleri 3. Kurumunuzda İSGSİS.
SİSTEMİN AMACI Yönetim sistemlerinin kurulmasında, uygulanmasında ve sürdürülmesinde çok önemli sıkıntılar ve kayıplar yaşanmaktadır. isgsis bu sıkıntıları.
1. isgsis Nedir ? 2. isgsis Kurumunuza Ne Sağlar? 3. Sonuç.
1. isgsis Nedir ? 2. isgsis Özellikleri 3. Kurumunuzda İSGSİS.
İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 21 hastane ve 16 tıp merkezinde doktor, hemşire olmak üzere.
SAĞLIK İŞLETMELERİNDE AKREDİTASYON VE KALİTE
6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu
İŞYERI BILGI YÖNETIM SISTEMI İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Ankara, 2017.
ACİL DURUM PLANI.
Okullarda Rehberlik Hizmetleri
RİSK YÖNETİMİ, DEĞERLENDİRİLMESİ VE METODOLOJİLERİ
İŞYERI BILGI YÖNETIM SISTEMI İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Ankara, 2017.
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Eğiticisi

Açık ocak işletmesinde İSG uygulamaları: Çimento sektöründen bir örnek
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
DİCLE ÜNİVERSİTESİ KALİTE YOLCULUĞU
Bilgilendirme Sistemleri iRiS
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
ÇEVRE DENETİMİ T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI
İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulları
ÜGD TEBLİĞLERİ ve TAREKS
Yasal Çerçeve Yapılan Çalışmalar Yapılması Gereken Çalışmalar
Çevre Yönetim Sistemi
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ
Sunum transkripti:

1. isgsis Nedir? 2. isgsis Özellikleri 3. İşletmeniz ve İSGSİS

1. isgsis Nedir ? isgsis kimler içindir? 3) OSGB 1) Çalışan 2) İşyeri Meslek eğitimi kurumları 5) İş müfettişleri 4) ÇSGB Ölçüm firmaları Laboratuvarlar KKD firmaları Belgelendirme firmaları Ekipman firmaları Yapı denetim firmaları TEXT TEXT TEXT TEXT

2. isgsis Özellikleri Teknik Özellikler 1) Web tabanlı (MVC, jquery, ..) 2) Mobil tablet uyumlu 3) Yetki tabanlı 4) Dil destekli 5) Entegrasyon için web servisleri desteği TEXT TEXT TEXT TEXT 6) Tüm özellikler tek çözümde

2. isgsis Özellikleri - Uyumluluk Mevzuat ve Standart Uyumu Yönetim Sistemleri Uyumu Entegrasyon ve e-Devlet 1) 6331 1) OHSAS 18001 – İSG 1) KPS 2) E-imza 2) 4857 2) ISO 27001 – Bilgi 3) KEP 3) 5510 3) ISO 50001 – Enerji .. diğer mevzuatlar 4) ISO 14001 – Çevre TEXT TEXT TEXT TEXT .. ve TSE standartları uyumu .. ve diğer ilgili yönetim sis. .. Ve diğer ilgili özellikler

2. isgsis Özellikleri – Hizmet Şekli Kurumunuzda Kurulum Hizmet Olarak Yazılım SaaS (Software as a Service) 1) Veritabanı 1) Tümü tek serviste 2) Doanım 3) Ek Personel 4) Yedekleme TEXT TEXT TEXT TEXT 4) Bilgi Güvenliği .. diğer ihtiyaçlar

2. isgsis Özellikleri Fonksiyonel Özellikler TEXT TEXT 1) Risk Değerlendirmeleri 9) Çalışan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Takibi 2) Yıllık Faaliyet Planları 10) Çalışan Mesleki Eğitimlerinin Takibi 3) Yıllık Eğitim Planları 11) Kişisel ve Ortam Ölçümlerinin Takibi 4) Acil Durum Planları, Senaryoları ve Tatbikatları 12) Kişisel Koruyucu Donanımların Takibi 5) Ekipman Periyodik Bakım/Kontrol Planları ve Takibi 13) Kimyasallar ve Malzeme Güvenlik Bilgi Formları 6) İSG Kurul Toplantı Organizasyonları ve Takibi 14) Düzeltici ve Önleyici Faaliyet Sistemi 7) Meslek Has., İş Kazaları, Ramak Kala v.b Takibi 15) Yıl/Dönem Sonu Değ. Raporları/İstatistikleri TEXT TEXT 8) Çalışan İşe Giriş/Periyodik Muayene/Tetkik Takibi 16) Diğer özellikler

3. İşletmeniz ve İSGSİS 1) Web tabanlı, mobil cihaz uyumlu, tüm özellikleri tek çözümde bir İSG sistemi 2) Bakanlıklar (ÇSGB, SB, ÇŞB, BSTB, vb) tarafından istenecek entegrasyonlara hazır olma 3) Mevzuatın güncel tutulması ve uygulamanın mevzuat kaynaklı ihtiyaçlara yönelik olarak geliştirilmesi/güncellenmesi 4) Uygulamanın sürekli güncellenmesi 5) Kurumunuz yönetimi için özelleştirillebilir bir uyarı ve bilgilendirme (sms/eposta) sistemi) 6) İSG ile ilgili olması şartı ile limitsiz rapor 7) Çevrimdışı uzaktan eğitim sistemi 8) Kurum içi uygulamalarınız ile gerekli yerlerde entegrasyon

Teşekkür Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz