NAYİNO Gece gökte yildizlardaR Dinleyun dertlerumi Yarde iman kalmadi hoy nayino Bilmeyi hallarumi Nayinoma Kurbanis oy Nayinoma nayino nayinoma kurbani.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
Advertisements

‘’ O Mahur Beste …..’’.
Bu gece en hüzünlü dizeleri yazabilirim
AMAN BU OYUN HİÇ BİTMESİN... Berber, sokakta oynayan çocuklardan birini çağırdı ve o gelince cebinden biri beş milyonluk, öteki beşyüzbinlik iki banknot.
KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
NOKTALAMA İŞARETLERİ.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE …
Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama
SES DÜĞMESİNİ AÇABİLİRSİNİZ
Ilk göz ağrım.
HAMZAKOCAKOĞLU2006 KİM DAVALI KİM DAVACI BİR HİKAYE AMA BELKİ DE GERÇEK.
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Işığı Yanan Evler Değerlerinize dikkat edin karakterinize dönüşür…
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
O Mahur beste çalar…..!!.
Anne Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama Sol Yanım Acıyor Necdet YILMAZ 2008
ÇAKAR SİZİ ÇOOOK SEVİYORUMMMMM. Uykusu gelmiş gözüne….
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
Aylardan Mayıs,Haziran da kapında Yüreğinde mevsim ilkbahar ve yaz ya.. Özgürlük duyguların kabarmış olmalı.. Sakın kendi kendine sansür koyma.. Bu.
İSTANBUL 'da Gün Doğumu Tayfun AVINCA.
NOKTALAMA İMLERİ.
Geliyor Boğaziçi'nden doğru Bir iskeleden kalkan vapurun sesi, Mavi sular üstünde yine Bembeyaz Kızkulesi.
ZIT ANLAMLI SÖZCÜKLER.
aynı anda aynı sessiz geceye doğru “içim sıkılıyor” demişizdir …
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
KAFİYE VE REDİF ÖRNEKLERİ
Altıncı Grup Birinci Harf Ğ sesi sunumu MÜRŞİT BEKTAŞ.
1937. Tarsus. Topçu Alayı tatbikat için dağılmıştı. Çadırlar henüz kurulmuştu ki, şiddetli bir yağmur başladı. Her taraf çamur kesildi.
Düzeltebileceğin Tek Şey Kendinsin.
SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Sarı Yumak ile Kara Yumak arkadaş olmuşlardı
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
ŞEHİDİM BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN,ÜSTÜNDEKİ KANDIR.
Kuyruğunu kıskanan uçurtma
ÇAĞRI.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
KAFİYE (UYAK) KAFİYE REDİF.
SES BİLGİSİ.
Karanlıklar uzaklaştı
MEÇHUL54 SELAMLAR.
BİLMEZLER İÇİNE ATILARAK BÜYÜTÜLEN KAYIP AŞKLARIN ADRESLERİNİ
Hazırlayan;Asli PelinGEZER
Bazen yıllar öncesine ait bir şeyler takılıverir aklımıza, ya da bir şarkı dolanıverir dilimize….Öyle eskiye götürür ki bizi, bulunduğumuz yeri ve zamanı.
AYTEN Ümit Yaşar OĞUZCAN ŞİİRLER MİLYON KERE AYTEN AYTEN’İN SONU ÇIKIŞ
BİRAZ DA BİZ ÖLELİM Merve ÖZDEMİR - DEM.
KÜL KEDiSi-SINDRELLA Hazırlayan: Emine KOÇAK- 7/A
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Eş sesli kelimeler Hikmet SIRMA.
DÜZENLİ OLMAK.
O kitap okumakokuyor. O masada oturmakoturuyor. O kapı açmak açıyor. O ekmek almak alıyor. O gelmek geliyor. O dışarıda beklemek bekliyor. O şarkısöylemek.
18 MART Stadyum Hazır Her Şey Çok Güzel Taraftarlar Hazır Koalisyon Hazır 3D Hazır.
Çocuklar gibi sevindi kadıncağız. (durum zarfı) Nermin gibi güzel bir kızım var benim de. (sıfatın zarfı) Küçük kızım dün hasta gibiydi. (yüklem) Senin.
Metinleri Okuyalım.
bitmeyen sevgi Genç adam ellerinde bir buket çiçek, sahile koşarak geldi... Gözleri şöyle bir sahilde gezindi, aradığını göremeyince ilk gördüğü banka.
Düzeltebileceğin Tek Şey Kendinsin.
تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها
Evlenir misin? ( Hadi Koş Gel… )
SENİ ANDIM MEVLANA CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Işığı Yanan Evler Değerlerinize dikkat edin karakterinize dönüşür…
işte taşı boşa aşma şer şişe aşı şömine aşsa iş baş maşa eşli şunu
Işığı Yanan Evler Değerlerinize dikkat edin karakterinize dönüşür…
Sunum transkripti:

NAYİNO Gece gökte yildizlardaR Dinleyun dertlerumi Yarde iman kalmadi hoy nayino Bilmeyi hallarumi Nayinoma Kurbanis oy Nayinoma nayino nayinoma kurbani Çatma kaşlarunida al vereyim bu cani Derdumi yazacağumda Komar yapraklaruna Okurken aksun yaşlarda nayino Duşsun yanaklaruna Nayinoma kurbanis oy Nayinoma nayino nayinoma kurbani Çatma kaşlaruni da al vereyim bu cani Sevdaluk ince marazda Yakayi canumuzi Vazgeçersak eyer senden nayino Döksünler kanumuzi Nayinoma kurbanis oy Nayinoma nayino nayinoma kurbani Çatma kaşlaruni da al vereyim bu cani

CADDELERDE RÜZGAR Caddelerde rüzgar aklımda aşk var Gece yarısında eski yağmurlar Şarkı söylüyorlar sessiz usulca Özlediğim şimdi çok uzaklarda Deli dolu günler hayat güzeldi Kahkahalarıyla günler geçerdi Ellerim uzanmaz dokunamamki Özlediğim şimdi çok uzaklarda O da özlüyormuş benim birtanem Çok üşüyormuş ben olmayınca Öyle yazıyor son mektubunda O da özlüyormuş benim birtanem Hep ağlıyormuş ben olmayınca Öyle yazıyor son mektubunda

MÜSADENİZLE ÇOCUKLAR Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınalar yakalım elimize... Kınalar yakalım elimize Sahip olalım dilimize... Sahip olalım dilimize Aman dikkat belimize... Aman dikkat belimize Şimdi müsaadenizle çocuklar... Sıra bana geldi çocuklar... İş başa düştü çocuklar... Hazır mıyız Eh Barış abi aşkolsun... Aç koynuna kuş konsun Çek ipini rahvan gitsin, inceldiği yerden kopsun Kimileri kahve kaynatsın, kimi hala dansöz oynatsın Leyleğin ömrü iki laklak, değerler oldu tepetaklak El salla el salla... El salla el salla Kol salla kol salla... Kol salla kol salla Sağ gösterip sol salla... Sağ gösterip sol salla Bir omuz at sağdan solla... Bir omuz at sağdan solla Geliyor bir ahu afet, tepeden tırnağa zerafet Öldür bizi letafet, bizim sonumuz felaket Hayırdır inşallah kızlar, ne diyor bu uçuk çılgınlar? Hayır mı, şer mi göreceğiz artık, sabrın sonu selamet Kınalar yakalım elimize... Kınalar yakalım elimize Sahip olalım dilimize... Sahip olalım dilimize Aman dikkat belimize... Aman dikkat belimize Şimdi müsaadenizle çocuklar... Sıra bana geldi çocuklar... İş başa düştü çocuklar... Hazır mıyız El salla el salla... El salla el salla Kol salla kol salla... Kol salla kol salla Sağ gösterip sol salla... Sağ gösterip sol salla Bir omuz at sağdan solla... Bir omuz at sağdan solla Jale: Üz beni süz beni, püre gibi ez beni Ajlan-Mine: Pranga tak bana, kapı kapı gez beni Burak Kut: Benimle oynama, çılgınım bebeğim Of Aman Nalan: Deli gibi seviyorum, ölümüne sev beni Dandini dastana dinolar bostana İyi bak hastana, sor beni ustana El salla el salla... El salla el salla Tayfun: Hadi yine iyisin, e' gel hadi yanıma Hakan Peker: Amma velakin, kınalar yak bana Soner Arıca: Ah vefasız, yak beni yık beni Grup Vitamin: Ellere var ama bizlere yok di mi Dandini dastana dinolar bostana İyi bak hastana, sor beni ustana El salla el salla... El salla el salla