E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
Advertisements

Kordelyaevleri.com.
My EBSCOhost Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com.
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaz Dönemi Misafir Öğrenci Kayıt Kılavuzu.
TALEP MODÜLÜ SATINALMA İŞLEMLERİNİ BİR MERKEZDE YAPAN, ANCAK TALEPLERİ DEĞİŞİK BİRİMLERCE OLUŞTURULAN İDARELERİN İŞLEMLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAYI AMAÇLAYAN.
İnci Bengü KARAGÖZ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Google Talk Kurulumu-Kullanımı
MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu.
Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci
E-TWINNING.
YÖS Başvuru Sayfası Bilgilendirme Sunusu
BELGE SAĞLAMA HİZMETLERİ
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
Support.ebsco.com EBSCOadmin Raporlar ve İstatistikler Kullanıcı Kılavuzu.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Öğrenim Hareketliliği Başvuru Esnasında Yaşadığınız Teknik Sorunlar için lütfen adresine .
Buradan başla !. Kullanıcı adınızı belirleyin ! Bu sitede kullanacağınız ŞİFRE belirleyin !
 Thinkquest; öğretmenlerin kendi eğitim müfredatına, planına,thinkquest eğitim projesini ekleyip,gelişen ve değişen 21 yüzyıla ayak uydurmasında yetenek.
ETwinning 1. Bölge Bilgilendirme Toplantısı Torbalı-04 Nisan 2012 Nurcan ARI İzmir İl MEM /PKE e-Twinning İl Koordinatörü Selcuk-Menderes-Kiraz-Tire-Beydağ-Torbalı-Ödemiş-Bayındır.
BAĞLANTI (KÖPRÜ) OLUŞTURMA
Avrupa okulları içi a ğ KAYIT. KAYIT OLMA Sıkça kontrol ettiğiniz bir e-posta adresi yazın. İletişim için önemli! Uygun bir kullanıcı adı seçin, çünkü.
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi PORTAL.
NOT GİRİŞİ.
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi KAYIT.
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Büro Yönetimi Öğretmeni Fatma GEZ BALIKESİR / BANDIRMA – İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Büro Yönetimi ve Resmi Yazışma Kuralları.
YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ BÖTE CEİT 418 KENAN KILIÇ
1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE.
Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı
Oturum aç butonuna tıklayın.
Oturum aç butonuna tıklayın. Adım 1. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın. İpucu: Eğer şifrenizi hatırlayamazsanız, ‘Şifrenizi mi unuttunuz?’ istemini.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi Kullanıcı Giriş İşlemleri.
ERZURUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
BAYBURT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ.  Bir Hayatboyu Öğrenme Programı Girişimidir.  Comenius Faaliyetidir.  Ocak 2005’te başlamıştır.  Ülkemiz.
Modül 5 FACEBOOK.
Mesleki Bilgi Sistemi, yaşam boyu sürecek öğrenme ve gelişim yolculuğunda size rehberlik etmeyi amaçlamaktadır.
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi DESKTOP.
TABLET TESLİMİ ve AKTİVASYON İŞLEMİ
WORDPRESS TE WEB TASARIM. Aşağıdaki linke gidin:
Twinspace
Avrupa okulları içi ağ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi.
Bilgilendirme Toplantısı
PROJE TABANLI ÖĞRENME SCIENTIX PORTAL Proje Tabanlı Öğrenme Sorgulamaya Dayalı Öğrenme.
Etwinning Plus öğretmenlerinin, eTwinning projenize dahil edilmesi
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
ETwinning: Gelişim yol haritası Mehmet Muharremoğlu Koordinatör eTwinning Ulusal Destek Servisi Bilgilendirme toplantısı Türkiye Kalite Ödülü Töreni.
Öğretmenin öğrenme üzerindeki etkisi Pek çok deneysel çalışma, öğretmenin öğrenci başarısı üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğunu göstermektedir.(Bkz.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
ETwinning PORTAL.
ETwinning Avrupa okullar için topluluk Öğretmenler için Avrupa’da işbirlikçi projeler geliştirebilecekleri ve fikir paylaşabilecekleri, güvenli ve ücretsiz.
eTwinning Eğitim Toplantısı
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
ÖĞRETMENLER İÇİN ANKET GİRİŞİ
Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016
Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Öğrenim Hareketliliği
Rosetta Stone Giriş İşlemleri
DYNED GÜNCELLEME KILAVUZU
e-Trakya Uzaktan Eğitim Sistemi
Rosetta Stone Giriş İşlemleri
Rosetta Stone Giriş İşlemleri
Mustafa Tunalı İ.H.O. Bilişim dersi Ödevi Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F Numara:19 Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNE YURT DIŞINDAN BAŞVURU YAPACAK ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ.
Sunum transkripti:

e Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU

eTwinning nedir?  eTwinning, öğrencilerin projeler aracılığı ile birbirlerini tanımaları ve öğretmenlerin Avrupa’daki öğretmen topluluklarının bir parçası olmaları için fırsattır.  eTwinning projeleri, öğretmenler ve öğrenciler için – en az iki okul arasında olmak üzere – Bilgi İletişim Teknolojilerini (BİT) kullanarak birlikte çalışmalarını sağlayan işbirlikçi fırsatlardır.

eTwinning’de Amaç:  Bilişim teknolojilerini geliştirmek  Projeler geliştirip paylaşabilmek  Avrupa okullarıyla kültür etkileşimi ve iletişimi sağlamak  Öğrencileri internete ve web 2.0 araçlarına adapte edebilmek

eTwinning kapsamı  Öğrenmeyi öğretmek amacını taşır.  Öğrenci merkezli bir uygulamadır.  Disiplinler arası geçiş - projelerde birçok ders bir arada kullanılabilir.  Ücretsiz ve güvenilir bir kaynaktır.  Öğretmen rehberliğinde ve esnek bir şekilde yürütülür.  Öğrenmeyi öğretmek amacını taşır.  Öğrenci merkezli bir uygulamadır.  Disiplinler arası geçiş - projelerde birçok ders bir arada kullanılabilir.  Ücretsiz ve güvenilir bir kaynaktır.  Öğretmen rehberliğinde ve esnek bir şekilde yürütülür.

Kimler katılabilir?  Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okulların hepsi katılabilir.  (öğrencilerin yaş aralığı 3-19)  Her branştan öğretmen katılabilir.

Fırsatları Nelerdir?  Avrupa’daki okullarla iletişim kurma  Çevrimiçi projeler yürütme  Yabancı dili kullanma  Bilgisayar becerilerini geliştirme  İşbirliği yapma ve fikir paylaşma  Yeni insanlarla tanışıp, farklı kültürler keşfetme

eTwinning’e nasıl kaydolurum?

eTwinning Portal (Herkese Açık) Her iki siteden de kaydolabilirsiniz. Ana Site adresi: Türkçe tanıtım sitesi: Türkçe tanıtım sitesinde ‘’KAYDOL’’ butonuna tıkladığınızda kaydınızı gerçekleştirmek için sizi ana site adresine yönlendirecektir.

‘ ’Hemen üye ol’’ butonuna tıklayın.

Açılan ‘’Ön Kayıt’’ sayfasından kişisel bilgilerinizi girin.

MUĞLA  Bilgilerinizi girip ‘’Gizlilik beyanını ve davranış kurallarını okudum’’ kutucuğunu tıkladığınızda ‘’Teslim et’’ butonu açılacaktır.  ‘’Teslim Et’’ butonuna tıkladığınızda ön kayıt işleminiz gerçekleşmiş demektir. adresinize yollanan aktivasyon linkine tıklamanız gerekir.

Kayıt sayfasına yönlendirileceksiniz. 4 aşamada bilgilerinizi tamamlayınız.

1.Aşama : OKULUNUZ HAKKINDA  Bulunduğunuz ilçeyi seçtiğinizde sistemde kayıtlı okulların listesi otomatik olarak açılacaktır. Okulunuzu seçip ‘’Bu benim okulum’’ butonuna tıklayınız.  Okulunuz listede yer almıyorsa ‘’Yeni bir okul oluştur’’a tıklayınız.  Verilen bilgileri doldurarak ‘’Devam et’’e tıkladığınızda bu sayfadan okulunuzu kaydedebilirsiniz.

2. Aşamada okuldaki göreviniz ve alanınız istenmektedir. Okuldaki göreviniz ve alanınız istenmektedir. Size uygun olanları seçip ‘’Devam Et’’ e tıklayın.

3.Aşama: Kendinizi Tanıtın  Aşamada verilen kutucuğa kendinizi kısaca tanıtacak bilgilerinizi ve ilgi alanlarınızı yazınız. Bu bilgiler profilinizde herkes tarafından görülecektir.  Projelerinizi gerçekleştirirken kullanacağınız dilleri seçiniz.  Eğer öğretmen olarak görev yapıyorsanız öğrencilerinizin yaş aralığını işaretleyiniz.

3.Aşama: Kendinizi Tanıtın

4. aşamada bilgilerinizi kontrol edin ve ‘’Teslim et’’ butonuna tıklayın

Tebrikler! Artık siz de e Twinning ailemize katıldınız. Mail adresinize gönderilen kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yapabilirsiniz. MUĞLA

TEŞEKKÜRLER