ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Raporlama ve İş Zekası Çözüm Platformu
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
SİSTEM YÖNETİMİ KOORDİNATÖRÜ
BİLGİLENDİRME BİM OTOMASYONU e-KURUM PROJESİ.
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (Union Yazılım Ltd.) •Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. •Yazdığımız.
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
Tanışma ABYSIS Sistemleri
Amaçlar  Verinin üretildiği yerden ve üretildiği anda elektronik ortamdan alınması  İnsan emeği ve hataların en aza indirilmesi  Birbirine bağlı süreçlerde.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
BALIKESİR ÜNİ VERSİTESİ
Daire Başkanı Dr.Ünal HÜLÜR.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (DATA MEDIA) Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. Yazdığımız bu ürünler.
Çevre ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
KURUMSAL KAYNAK PLANLAMA
Kod alanları bilinmiyorsa CTRL+L tuşlarına basılarak yardım alınabilir.
DIŞ TİCARET VERİ SİSTEMİ
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
İLETİŞİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞRI MERKEZİ
Stratejik Plan ve Performans Esaslı Bütçe Uygulamaları
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
ATC Araç Takip Sistemleri
Personel Dairesi BaŞkanlIĞI SİCİL İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Derece terfi işlemleri Oktay DEMİRCİOĞLU.
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
«DÖNER SERMAYE TAKİP SİSTEMİ» (Ek Ödeme Programı) KLAVUZ - 3 -
AİLE SOSYAL DESTEK PROGRAMI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1.
PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Ege Üniversitesi Yeni Bilgi Sistemi
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Enformatik Bölümü Ar-Ge Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Alt Yapı & Uygulama Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜLÜĞÜ
İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi
Araç Takip, Servis Takip ve Filo Yönetim Sistemleri
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Hüseyin YILDIRIM – Bilgisayar Mühendisi EYLÜL
Denetim ve Ruhsatlandırma Uygulaması
BİLECİK ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE PLANLAMA ŞUBESİ
T.C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
“KAMU PERSONELİ” Kimdir?
MALİYE BAKANLIĞI BÜTÜNLEŞİK PORTAL PROJESİ T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı.
Ulusal Bilgi Sistemleri Güvenlik Programı Bilge KARABACAK 8 Haziran 2007, Ankara.
TÜRKİYE’DEKİ İÇME SUYU KAYNAKLARININ VE ARITMA TESİSLERİNİN
XML ve XML WEB SERVİSLERİ Volkan ALTINTAŞ. XML Bağımsız bir kuruluş olan W3C tarafından tasarlanmıştır. Herhangi bir kurumun tekelinde değildir. Kişilerin.
ŞANLIURFA HALK SAĞLIĞI İL MÜDÜRLÜĞÜ İZİN FORMU DOLDURMA.
VBT Bilgi Teknolojileri 24 Yıllık Başarılı Geçmiş 120 Çalışan İstanbul, İzmit, Ankara, Adana Ofisleri Birçok Başarılı Proje IBM – BMC.
E-DEVLET ŞİFRESİ İLE EK ÖDEME BORDRO SORGULAMA YHGM EK ÖDEME BİLGİ SİSTEMİ.
KIRKLARELİ DEVLET HASTANESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Nisan 2017
İTÜ Personel Daire Başkanlığı
Belge, Doküman ve İş Akışı Yönetim Sistemi
VBT Bilgi Teknolojileri
“KAMU PERSONELİ” Kimdir?
T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI YEMEK YÜRÜTME TAHAKKUK BİRİMİ.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
SAĞLIK, KÜLTÜR ve SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL HAZİRAN 2018 DÖNEM BRİFİNGİ
BAMS BAŞVURU ŞEKLİ Bilgisayar veya Telefonunuzdan
VBT Bilgi Teknolojileri
ÜNİVERSİTELER İÇİN WEB TABANLI MAAŞ - BORDRO PROGRAMI
Nokta Üniversite Otomasyon Sistemi
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
KURUMSAL KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
İŞ ZEKASI UYGULAMALARI İLE ÜST YÖNETİM GRAFİK RAPORLAMA
Sunum transkripti:

ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ

İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ Sistemde tüm çalışanlar, tek bir havuzda tasarlanmış olup, kadro tipine göre erişim imkanı sağlanmıştır. Böylece farklı tip çalışanlar için ayrı programlara ihtiyaç duymuyor, aynı zamanda tek ekrandan istediğimiz bilgiye ulaşabiliyoruz. Sistem, sizin işleyiş ve yetki kurallarınıza göre parametrik düzenlemelerle, size en uygun modele dönüşebilme imkanı sunmaktadır. Özlük ve Maaş bilgileri tamamen entegre çalışmaktadır. Özlük bilgilerinde tüm giriş ve değişiklikler, maaş için kaynak kabul edilmekte, tahakkuk bilgileri asıl kaynaktan alınarak en doğru ve en hızlı şekilde oluşturulmaktadır.

İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ SİCİL İŞLEMLERİ Sicil Kart Bilgileri İzin İşlemleri Yıllık İzin Günü Belirleme Personel İzin Devirleri İzin Takip Terfi İşlemleri Terfi İşlemi Terfi Engel İşlemleri Eğitim İşlemleri Lojman İşlemleri Yemek Girişleri Yardım İşlemleri Nüfus Bilgileri ve Aile Bireyleri MERNİS sisteminden, Sicil hareketleri, HİTAP sisteminden çekilebilmektedir. Sicil kartı ekranından, kişisel tüm bilgiye erişim imkanı sunmaktadır.

İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ATAMA İŞLEMLERİ Personel Atama İşlemleri Atama Takip İşlemleri Sistemdeki tüm Atama işlemleri ve Kadro Hareketleri, aynı zamanda Sicil hareketini de oluşturmaktadır. KADRO İŞLEMLERİ İptal İşlemleri İptal Dağıtım İşlemleri Dolu Kadro İptal Dağıtım İşlemleri Boş Kadro İptal Dağıtım İşlemleri Kadro Bloke İşlemleri İlk Kadro Atama Gerekli belge ve dökümanlar, mevzuatlara uygun şekilde sistemden alınabilmektedir.

İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ Tahakkuka yansıyacak puantaj bilgileri, ilgili parametre veya kişi bilgilerinden çekilerek oluşmakta, çeşitli bordro dökümleri (Liste Bordro, Dekont Bordro, İcmal Bordro) alınabilmektedir. Aynı zamanda oluşan maaş tahakkuklarının birçok formatta Muhasebe sistemleri ile entegrasyonu sağlanabilmektedir.

İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ RAPORLAMA Mevzuatın gerektirdiği tüm raporlar mevcut olup, .xml, .html, .word, .xls, .pdf formatlarında alınabilmektedir. Sistem, istediğiniz verilerden yeni raporlar tasarlamanıza da imkan vermekte olup, harici bir program kurulumu olmadan da Web Tarayıcılarında .xsl olarak görüntülenebilmektedir.

TEKNOLOJİMİZ Uygulama geliştirme araçlarımız ve Server yazılımlarımız Microsoft ürünleridir. Veri tabanı bağımsız çalışacak mimaride tasarlanmış yazılımımızda (Oracle,MSSQL,Postgre SQL vs.) tüm veri tabanları kullanılmaktadır. Element Bilgi Yönetim Sistemleri tamamen Web tabanlı bir yazılmdır ve on-line bilgi akışı sağlar. Ekranlarımızda Jquery kullanılarak, hız ve kullanım kolaylığı maksimum düzeyde tasarlanmıştır. Data katmanlarımız Web servis mimarisi ile düzenlenerek, veri iletişiminde yüksek performans sunmaktadır.

REFERANSLARIMIZ T.C.Tarım Bakanlığı Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Bağlı tüm Tarım İl Müdürlükleri, ilçe müdürlükleri 185 adet Süt birliği Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü T.C. Başbakanlık Diyanet işleri Başkanlığı T.C. Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığı Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü Amasya İl Özel İdaresi Aydın İl Özel İdaresi Balıkesir İl Özel İdaresi Bilecik İl Özel İdaresi Bursa İl Özel İdaresi Eskişehir İl Özel İdaresi Giresun İl Özel İdaresi İzmir İl Özel İdaresi  Muğla İl Özel İdaresi 60 adet çeşitli Hizmet birlikleri      

Ulutek Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ar-Ge binası No:215 Nilüfer/BURSA İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Adres Ulutek Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ar-Ge binası No:215 Nilüfer/BURSA Tel : 0224 280 85 55 (pbx) Fax : 0224 280 85 56 Web : www.elementbilgisayar.com.tr Mail : destek@elementbilgisayar.com.tr