DEPO ve STOK YÖNETİMİ Eğitimi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İNSAN KAYNAKLARI’NDA SOSYAL MEDYA
Advertisements

Kurumlarda Teknolojiyle Bir Adım Sonra OYUNUN TARAFLARI KİMLER ? 13 Eylül 2012 Doğan Aral Bilgi ve İletişim Teknolojileri Md.
Adım Adım Kurumsallaşma
Stratejik planlama sürecinde dikkat edilecek hususlar
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
MALZEME İHTİYAÇ PLANLAMASI
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Performans Sözleşmesi
2 3 ÜST YÖNETİMİN LİDERLİĞİNDE, TAKIM HALİNDE BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA, İŞLETME PROBLEMLERİNE GÖRE ÇÖZÜM BULUNMASIDIR. 4.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ.
MODÜL 3 Ekipman Yönetimi.
Lojistik Yönetiminde Freight Forwarder
PROJE YÖNETİMİ VE RİSK ANALİZİ
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
Erp. Otomatik Uyarı Sistemi Stok Yönetimi Satın AlmaTekstil Üretim Finans & Muhasebe SatışBakım PlanlamaÜretim KaliteMühendislik IKBilgi.
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
7.1 GENEL Kuruluş, güvenli ürünler gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan süreçleri planlamalı ve geliştirmelidir.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
5018 Kapsamında Stratejik Planlama
GIDA MÜHENDİSLİĞİ NEDİR? GIDA MÜHENDİSLİĞİ, gıdaların üretiminden tüketimine (tarladan sofraya) kadar ki bütün süreçlerde mesleki bilgi ve deneyimleri.
Lojistik Yönetimi Ders – I
TIBBİ MALZEME YÖNETİMİ
İŞLETMELERDE BİLGİ VE ÖLÇME SİSTEMİ: MUHASEBE
KÜTÜPHANELERDE BÜTÇE YÖNETİMİ
MUHASEBENİN UZMANLIK ALANLARI
HAYATIN İÇİNDEN PSİKOTERAPİ MERKEZİ Ofis Çalışanları Beceri Eğitimi.
Kurumsal İçerik Yönetimi Kapsamında Bilgi Güvenliği
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ.
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
OUTSOURCING (DIŞARIDAN KAYNAK KULLANIMI)
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
Lojistik Bilgi Sistemleri Lojistik Organizasyonu
Tedarik Zinciri Yönetimi
Proje Oluşturma ve Yönetimi
YENİ TÜRK TİCARET KANUNU SÜRECİNDE YOL HARİTASI Hazırlayan: Recep Aşır Temmuz 2012.
İŞLETMELERDE VERİMLİLİK: ÜRETİM YÖNETİMİ FONKSİYONU
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
OTELLERDE MUHASEBE Şenol YAZICI.
Tedarik ziNCİRLERİ yÖNETİmi
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
Güvenli Sürüş Teknikleri
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Tedarik Zinciri – Temel Kavramlar
Belge, Doküman ve İş Akışı Yönetim Sistemi
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
Konu 3 Kalite kontrolünün amaçları
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ.
LOJİSTİK MALİYETLERİN YÖNETİMİ
KİTAP: PROF.DR. BÜLENT KOBU
ÜNİTE 2: ÜRETİM YÖNETİMİ.
TNT VİTRİNİ YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRETİCİSİ
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
KKTC’DE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
SATINALMA YÖNETİMİ ve TEKNİKLERİ Eğitimi
Güvenli Sürüş Teknikleri Güvenli sürüş teknikleri eğitimi, otomobil, minibüs, otobüs, kamyon, kamyonet, çekici, tır ve motosiklet gibi trafiğe çıkan her.
Yöneticilik ve Liderlik Becerileri Eğitimi
İŞLETMEDE BİLGİ SİSTEMLERİ
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
İŞLETMELERDE BİLGİ VE ÖLÇME SİSTEMİ: MUHASEBE
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Yrd.Doç.Dr. Reha KILIÇHAN Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi 2018
Sunum transkripti:

DEPO ve STOK YÖNETİMİ Eğitimi Biymed Eğitim

Eğitime Bedeline Dahil Olanlar Öğle yemekleri Çay-Kahve ve İkramlar Eğitim notu Sertifika

Eğitim Saatleri 10.00 - 11.15 Eğitim 11.15 - 11.30 Çay-Kahve Arası 12.30 - 13.30 Yemek Arası 13.30 - 15.00 Eğitim 15.00 - 15.15 Çay-Kahve Arası 15.15 - 17.00 Eğitim Not : Katılımcıların talebine göre öğleden sonra 2 kısa ara verilebilmektedir.

Eğitim Sonrası Sorular ve cevaplar Eğitim Değerlendirme Eğitim değerlendirme formlarının katılımcılar tarafından doldurulması

Eğitim Sonrası Eğitim sertifikalarının dağıtılması

Eğitim Sonrası Toplu fotoğraf çekimi

Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi

Eğitimin Amacı Hatasız depo ve stok yönetimi ile rekabette öncelik elde etmek. Planlama için güvenilir envanter sağlamak. Maliyetlerde stok maliyetleri ve stok kayıpları nedeniyle oluşacak olan sapmalara engel olmak. İsletmeler için önem arz eden ve maliyet merkezlerinden bir olan depolama ve depo yönetimini ele almayı amaçlayan bu seminerde, bir depo inşaasından operasyonuna kadar ki gerek duyulacak her şeyi kapsayan bir eğitim olarak sunulmuştur.

Eğitimin Amacı Bu eğitim kapsamında depo yeri secimi, depo ebatları, raf sistemleri, istif makineleri (forklift, reachtrucks), barkod otomasyon sistemleri RFİD, depo yönetimi kapsamında depolamadaki süreçler, mal toplama modelleri, envanter yönetimi, Sektörel bazda depo modelleri gibi bilgiler katılımcıları bilgilendirmek amacıyla sunulacaktır.

Eğitime Kimler Katılmalı Depo ve Stok Yönetimi Eğitimine; Depo, Lojistik, Satış, Pazarlama, Nakliye, birimlerinde görev yapan çalışanlar ile yönetici kadrosu ve bu alanda kendini geliştirmeyi hedefleyen kişiler katılabilirler.

Eğitimin İçeriği Depolama nedir? Neden gereklidir? Faydaları nelerdir? Depo ve depocunun önemi Depolamanın önemi ve işletme içindeki yeri ve diğer bölümlerle olan ilişkileri Öğrenen organizasyon. KAİZEN’e giriş Sıfır hatalı stok yönetimi Lojistik ve disiplin Güvenli çalışma

Eğitimin İçeriği Deponun iç organizasyonu Depo bir maliyet bileşenidir! Depo neden bir gereksinimdir? Stok planı (Stok Maliyeti, Stok Devir Hızı) Depo yerinin seçimi Depo iç düzeninin hazırlanması ve etkin kullanımı Depo maliyetlerinin irdelenmesi ve verimlilik hesaplarına giriş

Eğitimin İçeriği Depo değerlendirme ölçütleri. Etkin depolama işlemleri Aktarma standartları Hacimden yaralanma standartları Performans ve kontrol raporları Maliyet planlaması Maliyet tasarruf yöntemler Depo verimlilik esasları ve hesapları Stok maliyetleri ve maliyet düşümünün sağlanması için ipuçları Adresleme teknikleri

Eğitimin İçeriği Mal hareket şekilleri FİFO-LİFO KAİZEN ve KANBAN. Kartla mal hareketi. JIT Modeli. JIT’e farklı bir yaklaşım Depo projelendirme esasları Depolama sistemleri ve projelendirmedeki yeri Depolama işlemlerinde verimlilik hesapları İstif makinelerinin kullanımı, istif makinelerinin kullanımında TPM’nin yeri. TPM’nin önemi Araç gereç donanım seçim esasları ve bakımı

Eğitimin İçeriği Temel depolama prosedürleri Stok sorumluluğu Sorumluluk analizi Kabul prosedürü Sevkiyat prosedürü Depolama dokümanlar Talimatlar

Eğitimin İçeriği Bu prosedürlerin elektronik ortamda yapılmasının pratik ve yaşamsal faydaları Bar kod uygulamalarının elektronik ortamdaki önemi Sıfır hatalı depo. Bu husus sağlamak amacına yönelik teknolojik donanımlar Malzeme kodlama sistemleri

Bazı Referanslarımız

İletişim Bilgilerimiz Meşrutiyet Mah. Matbaacı Osmanbey Sok. No:14/3 Şişli İstanbul Telefon : 0 212 230 9009 Faks : 0 212 230 9404 www.biymed.com egitim@biymed.com