SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Cesar Group Kasım 2013.
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
PERFIL EN FRIO –Condesa Grubu Perfiles de Precisión, S.L. KURUMSAL SUNUM Haziran 2012.
16 Haziran Genel Kurul 16 Haziran 2009 Feriye Kültür Merkezi.
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
Yönetim Danışmanlığı Nisan 2006
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
Birtel İletişim Teknolojileri
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Başar Bilgisayar; 1997 yılında CBS konusunda uzman bir ekip ile kurulmuştur. Başar Bilgisayar’ın ana çalışma sahası Coğrafi Bilgi Sistemleridir. Başar.
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
Bulut Depolama.
Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
TİKA: Türkiye’nin Küresel Dış Politika Enstrümanı
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
1. 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Sermaye Piyasası ve Meslek İlişkisi DOÇ. DR. SERHAT YANıK İSTANBUL ÜNIVERSITESI SIYASAL BILGILER FAKÜLTESI.
7. TÜRKİYE HAKSIZ REKABET KONGRESİ Mesleğimizde Haksız Rekabet Haksız Rekabetle Mücadelede; Hizmet Kalitesi ve Meslek Kararının Rolü ve Önemi Ali Kamil.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
- 1 - ESKI Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
Entegre Yönetim Sistemi
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
SAP HALİDİN SÖNMEZ
FULYA KARAYAZI.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Hazırlayan: BÜŞRA BARDAK
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
Hazırlayan: GÖZDE BOZ.
“innovation and future”
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
AVRUPA BİRLİĞİ ÇERÇEVE PROGRAMLARI
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
TANITIM SUNUMU.
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
Sunum transkripti:

SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO Irmak.Pakdemir@comparex.com.tr a member of COMPAREX-Group

COMPAREX Group COMPAREX; lisans yönetimi, kaynak kullanımı, teknik ürün danışmanlığı ve bulut tabanlı profesyonel hizmetler konusunda uzman global bir BT hizmet sağlayıcısıdır. 30 yıla yayılan tecrübesiyle COMPAREX, kamu sektörü, KOBİ’ler ve büyük uluslararası kurumlara hizmet vermektedir. Portföyünde 3.000’den fazla tedarikçinin yazılım lisansıyla beraber danışmanlık ve profesyonel hizmetleri de barındırır. COMPAREX Grubu; Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika’da 2.350’den fazla kişiyi istihdam etmektedir. COMPAREX Grubu’nun 2014-2015 mali yılı cirosu 1.770 Milyar € / 2.236 Milyar $’dır.

COMPAREX Türkiye Hakkında Türkiye’nin yazılıma odaklı ilk 10 bilişim firmasından biri olan Dataserv Bilişim Teknolojileri A.Ş., ülkemizin artan bilgi teknolojileri ihtiyaçlarına yazılım alanlarında çözümler üretmek amacıyla İstanbul’da 1997 yılında kuruldu. Özel sektör ve kamu kuruluşları olmak üzere 500’e yakın kurumsal müşterisine İstanbul, Ankara ve Bursa’daki ofislerinde 50’yi aşkın seçkin çalışanı ve çözüm ortakları ile en iyi hizmet ve desteği sağlamakta olan Dataserv, Ekim 2015’de COMPAREX grubunun bir parçası haline geldi ve tüm finans, telekom, büyük kamu ve büyük sanayi firmalarını müşteri portfoyünde barındıran COMPAREX; kurumsal yazılım pazarının en önemli oyuncularından birisi haline geldi. Microsoft, Dell Software Group, HP Software, Software AG, McAfee, Automic Software, EMC – RSA Software, Outsytems gibi kendi alanında dünya lideri firmaların yazılım çözümlerini portföyünde barındırmakta olan Dataserv ile COMPAREX’in global olarak taşıdığı 3.000 civarında ürün ve çözüm Türkiye’nin en büyük kurumlarında projelendirmekte ve katma değerli çözümler ile piyasanın en önemli başarı hikayelerine imza atmaktadır.

GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİMİZ Çözüm Kümesi GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİMİZ

* Sertifikalı İş Ortaklarımız COMPAREX Security, kendi alanında en iyi üreticiler ile iş ortaklığı yapmaktadır.

* Neden COMPAREX Security? Sertifikalı ve deneyimli, konusunda uzman teknik ekip Müşteri odaklı yaklaşım Kalıcı müşteri memnuniyeti Çok çeşitli entegre çözüm ve hizmet portföyü Güçlü finansal destek Güçlü OPEX/CAPEX maliyet optimizasyonu

YÖNETİLEBİLİR HİZMETLER PROFESYONEL DESTEK HİZMETLERİ * Profesyonel Hizmetler YÖNETİLEBİLİR HİZMETLER ve PROFESYONEL DESTEK HİZMETLERİ

COMPAREX Security Kurumsal Referanslarından Bazıları

Teşekkürler… COMPAREX Turkey Irmak PAKDEMİR / CEO Bilişim Teknolojileri Tic. A.Ş.  Otağtepe, İnönü Cad. No:72 34810 Anadoluhisarı / Beykoz İstanbul +90 216 332 15 25 info@comparex.com.tr Irmak PAKDEMİR / CEO Irmak.Pakdemir@comparex.com.tr