Dans Eğitmeni, TDSF A Klasman Dans Sporcusu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesi ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahip. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda,
Advertisements

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
JAPONYADA EĞİTİM SİSTEMİ
ORTAOKUL SONRASI EĞİTİM SEÇENEKLERİ
Topluluk Başkanı Yavuz Sultan Selim KAVRIK
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
SPOR VE ÇEVRE KAMU KURUM VE KURULUŞLARIN SPORA ETKİSİ
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
Dünyada Açık ve Uzaktan Eğitimin Durumu
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 8 EYLÜL 2013 BALIKESİR AQUATLONU TRİATLET BRİFİNGİ TRİATLET BRİFİNGİ.
ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu
Erasmus’la Hayatınızda bir Fark Yaratın... Uluslararası İlişkiler Ofisi ATILIM ÜNİVERSİTESİ.
ÖZNUR KARAELOĞLU.
MİM KEMAL ÖKE.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
Okul modülünden veya sporcu sporcu listeleye tıklayalım.
HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DANS SPORLARI TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ OKÇULUK TOPLULUĞU
Süleyman Demirel Üniversitesi
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK
ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ
YURTDIŞI İŞ PİYASASINDA MESLEKLER
Bİz kİmİz? Hacettepe Robot Topluluğu mikro denetleyici temelli robot ve otomasyon teknolojileri üzerine çalışan bir öğrenci.
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
Teknik Kurulun Görevleri
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU
2015 YILI ÜNİVERSİTELERDE ÖZEL YETENEK PROGRAMLARI VE ŞARTLARI *Özel yetenek gerektiren programların sınavları ile seçme ve yerleştirme işlemleri yükseköğretim.
Türk-İslam Arkeolojisi
Hacettepe Üniversitesi Sualtı Hokeyi Topluluğu
2019 DEVRESİ İNTİBAK EĞİTİMİ
BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
KANO.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.Sıcak Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 2.Soğuk Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 3. Otelcilik Bölümü Okulları İzmir.
HENTBOL.
BESYO.
ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI
Tekstil Mühendisliği Bölümü EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ.
Okula neden devam ediyorsunuz? “Eğitim görmek için.”… Okul bizi hayata hazırlamada laboratuvar görevi görür. Sorunlara uygun çözüm yolları geliştirmemize.
29 Nisan 2016, Otel Altınyazı, Avanos, Nevşehir. Turizm Eğitimine Hizmet Ödülleri, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi tarafından 2008 yılında başlatılan.
05 Kasım 2010, Muş BOLOGNA SÜRECİ ve MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ.
ORTAÖ Ğ RET İ M KURUMLARI BÜ Ş RA ATICI REHBER Ö Ğ RETMEN.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
COMENİUS PROGRAMI OKUL ORTAKLIĞI PROJE BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ
Görev ve Sorumluluklar PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 3- Ö ğ retim Üyeli ğ ine Yükseltilme ve Atanma YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI.
Yurtiçi Faaliyetleri & Altyapı Organizasyonları Departmanı İstanbul 2016.
İÇ SINAVI.
Tanıtım sunumuz kendiliğinden ilerleyecektir.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
MİMARLIK BÖLÜMÜNE HOŞGELDİNİZ
Acil Yardım ve Afet Yöneticileri Derneği
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUVARI’NA HOŞGELDİNİZ
ENGELLİLERDE MASA TENİSİ
Müdür V. DOÇ. DR. Durmuş DAĞHAN
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Özgür Alagöz Usta Siyah Kuşak Yıldız Teknik Üniversitesi, Makine Mihendsiliğinden mezun oldu. Özgür Alagöz 2011 yılından itibaren Yalın 6 Sigma Ofisinde.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
BİSİKLET SPORU NEDİR ? İki tekerlekli bisikletin gelişmesiyle oluşmuş bir spor dalıdır. Ülkemizde son yıllarda yaygınlaşmıştır. Her yaştan insan bu sporu.
Ezel Nur KORUR1 Erman ÖNCÜ2
GÜMÜŞHANE HAYME ANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
HAKAN GÜRSU HAYATI. Doğumu: 1959, İstanbul Endüstriyel Tasarımcı, doktoralı öğretim üyesi 1959 yılında İstanbul'da doğan Hakan Gürsu, 1984 yılında Orta.
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
Güncelleme Tarihi: Hazırlayan: Pilotaj Bölüm Başkanlığı
NAIM SÜLEYMANOĞLU NAIM SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?. Naim Süleymanoğlu ■ Dünya halterinin efsane ismi, olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu,
Sunum transkripti:

Dans Eğitmeni, TDSF A Klasman Dans Sporcusu 1989 Rusya Federasyonu doğumlu Alena Mikhaylova, Ankara’da bulunan Rusya Federasyonu Lisesi mezunu olup lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi, İngiliz Dilbilimi Bölümü'nde tamamlamıştır. Şu anda ODTÜ'de Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nde, Motor Becerileri ve Antrenörlük alanında yüksek lisans yapmaktadır. Sporculuk kariyeri boyunca Türkiye Dans Sporları Federasyonu D,C ve B klasmanlarında Türkiye birinciliği ve şampiyonluğu kazanmıştır. Bu süreç boyunca aynı zamanda Almanya, Bulgaristan, Letonya ve Romanya’da gerçekleştirilen uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil etmiştir. Şu anda A klasmanda aktif olarak yarışmaya devam etmektedir ve aynı zamanda Dans Sporu Antrenörlüğü yapmaktadır. Dans Sporu branşında antrenörlüğüne Hacettepe Üniversitesi'nde başlamıştır ve daha sonra Freestyle Dance Stüdyosu, Oya Akın Yıldız okulları ve Rüya Sanat Akademisinde eğitim vermiştir.

Dans Sporu Seçmeleri Dans Sporu Seçmeleri sonucunda: Yarışmacı grup ve Altyapı grubu olmak üzere 2 grup oluşturulacaktır. Yarışmacı grup, yapılacak değerlendirmeler sonucunda en kısa sürede yarışmalara girebilecek yeterlikte olan öğrenciler arasından seçilecektir. Bu grup aktif olarak yarışan, sporcu lisansı çıkartılmış öğrencilerden oluşacaktır ve sınırlı kontenjana sahip olacaktır. Altyapı grubuna ise yapılacak değerlendirmeler sonucunda yarışmacı grup ile aynı niteliklere sahip fakat yarışma hazırlığını uzun dönem yapması uygun görülen öğrenciler seçilecektir. Grup içerisinde yer alan öğrenciler aktif yarışmacı olduklarında Yarışmacı gruba aktarılacaktır.