Ne Güzeldir. Dört gözle beklediğiniz bir haberin gelmesi...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
halı kilim orman gülü yakacak kömür sevgi yolu bundan böyle
Advertisements

Ne Güzeldir. Dört gözle beklediğiniz bir haberin gelmesi...
NE GÜZELDİR.
 NE GÜZELDİR.
TÜRKİYENİN İKLİMİ Türkiye'de gerek matematik konumun gerekse özel konumun etkisiyle birden fazla iklim görülür. Ülkemizde dört mevsim belirgin olarak görülür.
CÜMLE ÖGELERİ Cümle, bir duyguyu, düşünceyi veya olayı anlatan sözcük ya da sözcükler topluluğudur. Cümlede her sözcüğün bir görevi vardır. Cümlede görevli.
İSİM GRUBU. Bu konu için önerilen literatür: 1. İSİM TAMLAMASI: Leyla Karahan, Türkçede Söz Dizimi, Akçağ Yayınları, 2008, İYELİK GRUBU VE İSİM.
SU HALDEN HALE GİRER. İŞTE YAĞMURUN OLUŞMASI! Yağmurun oluşmasında 2 işlem gerçekleşiyor. Yoğunlaşma ve buharlaşma. Güneş ışığının etkisi ile her gün.
AD TAKIMI. İki ismin bir araya gelip kaynaşması ile oluşan tamlamalardır. evin çatısı kedinin gözleri.
1. GRUP PUANI 2. GRUP PUANI SORUYU GÖR SORUYU GÖR.
DUYGUSAL VE ABARTILI İFADELER
ÜLKEMİZDE EKONOMİK FAALİYETLER
 Cümlede, eylemin nesne alabilip alamamasına ya da öznenin, eylemde bildirilen işle ilgili olarak gösterdiği özelliğe eylem çatısı denir. Dolayısıyla,
Aldatıcı hareket veya dürüstlük kurallarına aykırı ekonomik rekabetin kötüye kullanılmasıdır.  Başka bir işletmeye ait ürünlerin, markaların taklit edilmesi,
ÖĞRENCİLERİN KILIK KIYAFET YÖNETMELİĞİ ELLİBAŞ ORTAOKULU.
TÜRKİYE’DE VOLEYBOL YMCA (genç Hıristiyan işadamları birliği) İstanbul müdürü Dr. Deaver ilk 1919 yılında voleybolu oynatmış, bu oyunla yakından ilgilenen.
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
Sözsüz İletişimin Özellikleri
Sayfalar için ENTER tuşuna basın veya tıklayın MUTLULUK ELİNDEKİ SAHİP OLDUĞUN DEĞERLERLE HAYALLERİNİN ÇAKIŞMASIDIR. EĞER MUTSUZSAN, EMİN OL Kİ; ELİNDEKİ.
Yıllar önce bir Millî Eğitim Bakanı’nın makam odasının kapısı çalındı. İçeriden kararlı ve tok bir ses, ''Girin'' diye seslendi. Oldukça mütevâzı’ döşenmiş.
Bitkiler damlama, terleme, yaprak dökümü ile boşaltım yaparlar.
Çin ile ilgili resimler Çin ile ilgili yazılar Çin ile ilgili karikatürler.
KONULAR BÖLÜM: Kesirler, Ondalık Kesirler, Yüzde
İnternet'e Bağlanmak İçin Neler Gereklidir?
DENİZ ÜZERİNDE YAĞIŞ ÖLÇÜMÜ
Nuri KOCAİBİŞ Kimdir? tarihinde Konya’da dünyaya geldim. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktayım.
تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها
HANSEL VE GRATEL.
DENGE SICAKLIĞI (Td).
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
ÇOKGENLER.
FİİLLERDE ÇATI.
REHBERLİK SERVİSİ.
Ödev yapma alIşkanlIğI
Sipariş Verme Sistemine Giriş ®
Süt Sağma Teknikleri.
Yiyeceklerin soğuk ve sıcak kalmalarını sağlamak amacı ile özel saklama araçları (reşolar vb) kullanılmalıdır. Servis masaları üzerine konan yiyeceklerin.
AZİM DERSİ Música: Songbird – Barbra Streisand.
SOĞUK ALKOLLÜ İÇECEKLER VE SERVİSİ
kısa metrajlı yazı ses düğmesini açabilirsiniz

Meksika'da Inka tapınaklarına çıkmak isteyen Avrupalı bir grup arkeolog,  birkaç yerli rehberle yola koyuluyor. Dağın tepesindeki tapınaklara giden  uzun.
CÜMLE TÜRLERİ YÜKLEMİNİN TÜRÜNE GÖRE Fiil Cümlesi
Kedi, köpek, tarak, çekiç, anne, dayı, ayak,
KELİME-SÖZCÜK NEDİR? Cümlenin anlamlı en küçük birimlerine ya da tek başına anlamı olmadığı hâlde cümle içinde anlam kazanan anlatım birimlerine kelime.
SONBAHAR.
Hayat.
Erguvan ağacı İstanbul’un bir simgesidir. En azından geçmişte öyleydi Erguvan ağacı İstanbul’un bir simgesidir. En azından geçmişte öyleydi. Beton.
Bugün neler öğreneceğiz?
Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi
OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE BESLENME EĞİTİMİ
Bir Bakan Ve İki Çocuk.
ÇOCUKLARDA MAHREMİYET EĞİTİMİ 1. Duyguları İfade etme 2
PSİKOLOJİK DANIŞMA İLE İLGİLİ ÖNYARGILAR
Temel Bilgisayar Bilgileri
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
Etkinlik Adı: Bilgisayardaki çocuk bana benzesin Etkinlik Kazanım: Kendini Tanıyabilme, Başkalarıyla ilişkilerini başlatabilme Etkinlik Gün: 2 Etkinlik.
ODTÜMİST MENTORLUK PROGRAMI
50-, 60- veya 70-li yıllarda mı büyüdün .. ¿
7. ÜRETİM VE MALİYETLER.
Masanın.
ZAMİRLER(ADILLAR) 6.SINIF.
‘‘KARİYERİNDE BAŞARI SENİN ELİNDE’’
Karşıt evrakları hazırlama programı sunumu
ПРИЛОЗИ.
Sunum transkripti:

Ne Güzeldir. Dört gözle beklediğiniz bir haberin gelmesi... Ağrının dinmesi...   Yıllar sonra bir gün bir yerde, çocukluğunuzda annenizin sizin için yaptığı kurabiyelere rastlamak...   Yağmurdan sonra, açan güneş...  

2 Buz gibi sokaktan sıcacık eve girmek... Yorgunluktan bitmişken yatağa uzanmak...   Tuttuğunuz takımın ezeli rakibini yenmesi...   Kızgın kumlarda uzun uzun yattıktan sonra bedeni denizin serinliğine  bırakmak...   Sabahlar kızarmış ekmek kokusuyla uyanmak...  2

Bir doktor muayenehanesinin kapısından, şüpheleri dağıtmış olarak sevinçle çıkmak...  Yaz sıcağında,bir öğle uykusunun mahmurluğunu, buz gibi bir dilim karpuzla atmak...   Bir bahçenin önünden geçerken duyduğunuz hanımeli kokusu...   Sabah uyanıp o gün tatil olduğunu hatırlamak... 

"Artık bitti" derken sizi arayıvermesi...    Yaşlı ana babanızın,  hálá çaldığınız kapının arkasında ya da hattın öbür ucunda olması.    Fırından yeni çıkmış ekmeğin köşesi.... Bir köşede birbirine sarılmış uyuyan kedi yavruları....   Evinizden, pişmekte olan etli biber dolması kokusunun yayılması...   Soğuktan titrerken elinize tutuşturulan bir bardak çay...   Meteliksiz bir gününüzde,çoktandır giymediğiniz ceketinizin cebinden para çıkması...  

Onunla ilk kez yalnız kalmak...    Uzun, sıcak bir yürüyüşten sonra karşınıza çıkan bir çınar altı.  Sabahtan beri ayağınızı vuran ayakkabıları çıkardığınız an.   Sudan bir sebeple küstüğünüz arkadaşınızla barışmanız...   Yıkanmış, ütülenmiş, mis gibi kokan yatak takımlarının koynunda uyumak...  Bir sandalın kenarına oturarak bacakları denize sallandırmak.   En sevdiğiniz yemeğin ilk lokmasını ağzınıza aldınız an...  

En önemlisi; nefes almak,  konuşmak,  duymak,  yürümek,  görmek,  anlamak...  "Ne Güzeldir"...

ALACAĞINIZ,SICACIK BİR VE NE GÜZELDİR; ARKADAŞLARINIZDAN,  SEVDİKLERİNİZDEN ALACAĞINIZ,SICACIK BİR MERHABA...

MERHABA !!!  Günün güzel geçsin