Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Nuri KOCAİBİŞ Kimdir? tarihinde Konya’da dünyaya geldim. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktayım.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Nuri KOCAİBİŞ Kimdir? tarihinde Konya’da dünyaya geldim. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktayım."— Sunum transkripti:

1

2 Nuri KOCAİBİŞ Kimdir? tarihinde Konya’da dünyaya geldim. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktayım.

3 Müşteri Sizin İçin Ne Anlam Taşıyor
Müşteri Sizin İçin Ne Anlam Taşıyor. Bu Konudaki Düşünceleriniz Nelerdir ?

4 Müşteri başımızın tacı velinimettir
Müşteri başımızın tacı velinimettir. Dört gözle beklediğimiz misafir, nimetlere ulaşmamızı sağlayan vesiledir. Müşteri bizim için çok değerlidir, gelir kaynağımızdır.

5 Beyaz Eşya Almak İsteyen Birisinin
Satış Zamanında, Satış Temsilcisinden Beklentisi Ne Olmalıdır?

6 Cana yakın bir tavırla ürünü almam gerektiği hissiyatı yaratarak, üründen nasıl optimum verim alabileceğimi açıklayarak satışın gerçekleşmesini beklerim.

7 Aile Dostunuz Olan Birisinden Yeni Bir
Araba Almak İsteseniz, Satışın Nasıl Olmasını Beklersiniz?

8 Bu satışın serbest piyasa koşullarında gerçekleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yapılan iş profesyonel şartlar altında gerçekleşiyor. Akraba, eş, dost bakılmaksızın iki tarafta profesyonelce hareket etmelidir.

9 Sürekli Düşük Fiyat Umarak Bilgisayar Almak İsteyen Müşterinin, Fiyatı Düşürmeye Çalışmasını Nasıl Karşılıyorsunuz?

10 Müşterinin bu şekilde hareket etmesi etik bir davranış değildir
Müşterinin bu şekilde hareket etmesi etik bir davranış değildir. Çünkü bilgisayarın üretimi, dağıtımı hepsi bir maliyettir. Müşterinin bunları hesaba katarak hareket etmesi gerekir.

11 Ürün Veya Hizmet Aldığınız Zaman, Yapılan Satış Sizi Tatmin Eder Mi Yoksa Fikirleriniz Sürekli Değişiklik Gösterir Mi?

12 Alacağım ürün veya hizmeti kafamdan tasarlayarak satıcıya izah ederim, satıcının da söylediklerim doğrultusunda beni tatmin etmesini beklerim.

13 Yaptırdığınız Çizimi Beğenmediğiniz Takdirde, Bunu Ben De Yapabilirdim Diyerek Küçümser Misiniz Yoksa Çizimi Revize Etmesini Mi İstersiniz?

14 Yapılan çizim sonucunda beğenmediğim noktalar üzerinde durarak, çizimin tekrardan yapılmasını isterim. Çünkü ilk etapta söylenilen gibi yapılırsa ufkunu kapalı tutar ama beğenmediğin noktaları söylediğin zaman ufkunu daha geniş tutar.

15 Satıcınıza Her Kafanız Estiğinizde Onlara Ulaşmak İster Misiniz Ve Onların Çalışma Akışına Müdahale Eder Misiniz?

16 Satıcının daha verimli ve yaratıcı düşünebilmesi için rahat ve refah bir ortamda karar almasını ve bu kararı uygulayabilmesini beklerim.

17 Yapılan İşe Değer Verir Misiniz Ve
İstenilen Ücretin Vaktinde Ödenmesine Özen Gösterir Misiniz? Tavsiyelere Uyar Mısınız?

18 Satıcının tavsiyelerini de değerlendiririm.
Yapılan her iş benim için değerlidir ve işin karşılığı olarak ücretin tam ve zamanında ödenmesi gerektiğini düşünüyorum. Satıcının tavsiyelerini de değerlendiririm.

19


"Nuri KOCAİBİŞ Kimdir? tarihinde Konya’da dünyaya geldim. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktayım." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları