Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sipariş Verme Sistemine Giriş ®

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sipariş Verme Sistemine Giriş ®"— Sunum transkripti:

1 Sipariş Verme Sistemine Giriş ®
Köy Katkılı Ahududu ve Böğürtlen Reçeli Kahramanmaraş’ın Yaylalarından Sofranıza Sipariş Verme Sistemine Giriş ®

2 1. adım 0533 958 8151 numaralı telefonu arayın.
Karşınıza ahududu ve böğürtlen bahçelerinin bakımından ve yetiştiricilerin eğitiminden sorumlu Ziraatçı Metin Karcı çıkacaktır. Metin’in, resim yapmaya merakı vardır ve 3 çocuk babasıdır.

3 2. adım Metin telefonu açınca ona “reçel almak istiyorum” deyin ve vakit yitirmeden telefonunuzu kapatın. Metin, telefonu aniden kapatmanıza içerlenmeyecektir ve en geç 20 dakika içinde size dönecektir. En yoğun olduğu anlarda bile…

4 Müşteri memnuniyeti ve tüketiciyi koruma refleksimiz uyarınca telefonunuzu kapatmanızı istedik; cepten size yazmasın…

5 3. adım Metin sizi arayacak ve siparişinizi RESKAS’a (Reçel Siparişi Kayıt Sistemi) girecektir. Diğer gerekli bilgiler için de Metin’le 1-2 dakika konuşmanız gerekebilir.

6 4. adım Metin siparişinizi alır almaz yola çıkacak...

7 5. adım Andırın ilçesine yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bir yayla köyü olan Akifiye’ye gidecek ve Güllü Teyze gibi ahududu ve böğürtlen üretimi yapan üretici kadınları bulacaktır. Biz bu sunumda tüm üreticileri Güllü Teyze kimliğinde birleştirdik.

8 6. adım Güllü Teyze RESKAS bilgilerini varsa torunlarına, yoksa mecburen Metin’e okutacaktır. Elde ettiği bilgilere uygun olarak doğruca ahududu ve böğürtlen bahçesine gidecektir.

9 7. adım Emek, sevgi ve güneşle şımartılmış ahududu ve böğürtlenleri sizin için toplamaya başlayacaktır.

10 8. adım Metin bir sonraki gün buluşmak üzere köyden ayrılmak isterken, muhakkak bir iki kişi tarafından yakalanıp bağ, bahçe veya tarlaya götürülüp sorgu suale çekilecektir.

11 9. adım Ertesi gün Güllü Teyze siparişiniz olan reçeli çoktan yapmış, dinlendirmiş ve kavanoza koymuştur.

12 10. adım Metin reçelinizi güneşe değdirmeden, rüzgara kaptırmadan, türlü çiçeklerin kokusuna bulamadan alıp, kargo servisinin yolunu tutacaktır.

13 Katkısız doğal köy reçeliniz 4 gün içinde
son adım Katkısız doğal köy reçeliniz 4 gün içinde sofranızda… Metin’le ilk konuştuğunuz günü bir yere not edin. Yıllar sonra Metin dostunuza yüz küsürüncü siparişinizi verdiğinizde o günü yad edeceksiniz.

14 METİN – SİPARİŞ HATTI Eve Teslim Böğürtlen Reçeli: Yarım kiloluk kavanozlarda: 7 TL Bir kiloluk kavanozlarda : 12 TL Eve Teslim Ahududu Reçeli: Yarım kiloluk kavanozlarda: 8 TL Bir kiloluk kavanozlarda : 14 TL Arkadaşlarınızla toplu sipariş verirseniz, Güllü Teyze kargo için daha az para harcar ve kazancını kargo şirketleriyle daha az paylaşır. Reçel için ödediğiniz para, reçel yapana gider. Metin’in bu koşuşturması maaş karşılığı yaptığı pek çok işten yalnızca biridir. Dilerseniz Metin’den Güllü Teyzelerin iletişim bilgilerini alabilir, siparişinizi doğrudan onlara da verebilirsiniz. Metin’in de iş yükü biraz olsun hafifler.


"Sipariş Verme Sistemine Giriş ®" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları