T.C. İZMİR VALİLİĞİ TANITIM SUNUSU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TATVAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİNİN GİRİLMESİ.
Advertisements

EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
EN İ Y İ LER HEP B İ Z İ MLE BÖLGEN İ N BEŞ OKUL B İ R İ NC İ S İ.
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU SUNAY AKIN OYUNCAK KÜTÜPHANESİ.
ATP MESLEK ALANLARINA GEÇİŞ KOŞULLARI
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
Tablet Bilgisayar Tablet bilgisayar garanti ve arıza kaydı işlemleri için kullandığımız site Mebbis şifre girişi eklendi. Tablet.
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
GENEL MUHASEBE ıı YRD. DOÇ. DR. SERHAN GÜRKAN Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi
1 Sınav Güvenliği ve Sınav Yönetimi Daire Başkanlığı Ölçme, Değerlendirme Ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü.
ANADOLU MESLEK PROGRAMI ALAN SEÇİMİ Alan seçimiyle öğrenci geleceği ve kariyerini planlamada ilk adımı atmış olacaktır. Seçeceği alandaki başarısı.
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu YÜKSEKÖĞRETİM KURULU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI.
Okulumuz Çalılıöz Mahallesi 423. Sokak No:35’de yer almaktadır. Okulumuz tam gün eğitim yapmakta olup toplam 6 şubemiz ve 65 öğrencimiz bulunmaktadır.
AKKUŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016.
 SINAVSIZ GEÇİŞ SİSTEMİ VE ALANLARIN SINAVSIZ GEÇİŞ BÖLÜMLERİ.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
OKUL SANAY İ İ ŞB İ RL İĞİ T.C. MALATYA VAL İ L İĞİ MALATYA İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Ankara’da orta öğretim çağ nüfusu ’dir öğrencimiz orta okullarımızın 8. sınıfından muzun oldu. 9. sınıf.
DAL TANITIMI Elektrik Elektronik Teknolojileri (EET) Alanı Dalları
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 32 Öğrenci Sayısı : 857 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
2 SANAYİ ALANININ ŞEHİR MERKEZİNE GÖRE KONUMU 3 Kastamonu Belediye Başkanlığı olarak şehirdeki her iki eski sanayi sitesinin şehir yerleşik alanı içerisinde.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 37 Öğrenci Sayısı : 1051 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı Sayısı :
Abdulkerim ÇÖMÇE Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ankara – 2 Mayıs 2016.
T.C. ALTINDAĞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM - YÖNELTME Ankara, 2016.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 40 Öğrenci Sayısı : 820 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1. SUNUM AKIŞI TarihçeMisyonVizyonFakülte YönetimiSon Birkaç Yıla Ait Tavan ve Taban Puanları Bölümlerde Mevcut Öğrenci.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 211 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
MEHMET SALİH BAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DAL SEÇİMİ (10. sınıftan, 11.sınıfa geçen öğrenciler için)
OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ. EDREMİT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ SIMTEK İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. STİ Protokolün Tarafları.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 46 Öğrenci Sayısı : 825 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 27 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
TARIM ALANI. Okulumuz serası Çukurova Kalkınma ajansı projesi kapsamında 2013 yılında yapılmıştır. Seralarımız toplam 1.5 dönüm olmak üzere iki seradan.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
İLÇE MİLLî EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Mehmet halil ibrahim hekimoğlu mesleki ve tEknik anadolu lisesi 2016 / 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALAN – DAL TANITIM ÇALIŞMALARI kONYA – 2017 Hazırlayan.
ILGAZ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
İMKANLARIMIZ Okulumuzda 9 derslik, 235 aktif öğrenci vardır.
DARICA ÜLKÜN YALÇIN ANADOLU LİSESİ
OKULUMUZUN TARİHÇESİ 19/06/1986 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Çıraklık ve Mesleki Eğitim Kanunu bugün 167 meslekte.
TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ 2017
10. Sınıf Seçmeli Ders Bilgilendirme Sunumu
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
KONU:OKULUMUN TARİHİ SUNUSU
«Tarımsal Eğitimin Adresi»
MAKİNE ve METAL TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KOCAELİ-GEBZE ÖZEL YENİ UMUT TEMEL LİSESİ
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
NECİP FAZIL KISAKÜREK İMAM HATİP ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ
‘AHŞAP OYUNCAK YAPIMI VE AHŞAP BOYAMA KURSU’
Mesleki Eğitimi Geliştirme Tanıtım ve Yönlendirme
S.Ü.ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU
GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI
YAT VE MARİNA İŞLETMELERİ
ÖBBS (Öğrenci Başarılarının Belirlenmesi Sınavı)
TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ
Çevre teknikeri kimdir?
KONKORDATO TALEBİNE EKLENECEK BELGELER İİK
Çevre teknikeri kimdir?
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ
HAZİRAN – ARALIK ÇALIŞMA RAPORU
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ YÖNERGESİ
SANAYİ ve TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü
Sunum transkripti:

T.C. İZMİR VALİLİĞİ TANITIM SUNUSU SEFERİHİSAR İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU MESLEK LİSESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ TANITIM SUNUSU

Tarihçe SEFERİHİSAR İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ VE DÖSE MÜDÜRLÜĞÜ TARİHÇESİ 2003 yılında İMKB İstanbul Menkul Kıymetler Borsası tarafından EFİKAP-2 Projesi kapsamında MEB tarafından yaptırılarak 2003-2004 yılında eğitim öğretim hizmetine açılmıştır. Okulumuzda 12 derslik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Bilgisayar labaratuvarlarları, Yabancı dil dersliği, Görsel sanatlar dersliği, Çok amaçlı salon ve 2 bağımsız atölye binası ve bu binalarda mevcut 13 atölye mevcuttur. Okulumuzda Elektrik Elektronik alanı, Otomotiv Tek. Alanı, Mobilya ve İç mekan Tasarımı Alanı ve Sıhhı Tesisat ve İklimlendirme Alanlarında eğitim öğretim verilmektedir. Ayrıca sınavla öğrenci alınan Anadolu Teknik Lisemiz de Elektrik-Elektronik alanında eğitim öğretim vermektedir. 2011 Yılında Meb İşletmeler Daire Başkanlığına Döse açılış başvurusu yapılmış ve 2012 Yıl sonunda 50.000 TL sermaye ile açılış onaylanarak hizmet vermeye başlamıştır.

OKULUMUZ ÜRETİM ATÖLYELERİ ATÖLYELERİMİZ OKULUMUZ ÜRETİM ATÖLYELERİ Okulumuz, Mobilya ve İç Mekan Alanı ve Tesisat Teknolojileri Alanı ile Sipariş tiplerine göre Demir, profil kalıplar, kaynak işlemleri ve Ahşap giydirme- işleme, dolap, masa, keson ve sunta-mdf işlemeli ürünlerinin çoğunu yapabilmektedir.

MOBİLYA ATÖLYEMİZ

MOBİLYA ATÖLYEMİZDEN

TESİSAT ATÖLYEMİZ

MAKİNE PARKIMIZ OKULUMUZ MAKİNE PARKI Okulumuz, Mobilya ve İç Mekan Alanı ve Tesisat Teknolojileri Alanlarında Kaynak Makineleri, Sac Kesme ve Bükme Makineleri, Oksijen Kaynağı, Freze makinesi, Planya Makinesi, Bantlama ve Zımparalama Makineleri, Kalınlık Makinesi, Dikey Şerit- Yatay Daire Kesme Makineleri ve Zengin El Aletleri ve Makineleri mevcuttur.

OKULUMUZ DÖSE ÇALIŞMA ŞEKLİ Okulumuz, 4734 Sayılı kanunun 3/e maddesine göre ihalesiz olarak protokol imzalayarak satış yapılır. Öncelikle Resmi Kurumların Masa, Dolap ve Mefruşat ihtiyaçlarını gidermek için tesis edilmiş DMO tedarikçisi bir kurumdur. Tüm bu işlemlerde kayıtlar ve harcamalar Maliye Bakanlığının Muhasebe kayıtlarına online olarak girilmekte ve her yıl sonunda Sayıştay’a rapor gönderilmektedir.

AVANTAJLARIMIZ OKULUMUZ DÖSE İŞLETMESİNİN AVANTAJLARI 1- UYGULAMALI EĞİTİM OLANAĞINI ÜRETİMİN İÇİNDE, 2- ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE MADDİ KATKI SUNMASI, 3- STANDART VE ÖZEL ÖLÇÜLERE GÖRE ESNEK ÜRETİM İMKANI 4- ATÖLYE İMKANLARININ KULLANILARAK ÜRETİMDE VERİMLİLİĞE KATKI SAĞLAMASI 5- HAZİNE VE SHÇEK’NA NAKDİ GİRİŞ VE KDV KAZANDIRILMASI 6- İSTİSNA KAPSAMINDA BELEDİYE VE RESMİ KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE İHTİYAÇLARIN GİDERİLMESİ..

DEZAVANTAJLARIMIZ OKULUMUZ DÖSE İŞLETMESİNİN DEZAVANTAJLARI 1- KDV İSTİSNASININ OLMAMASI, 2- HAZİNE PAYININ YÜKSEK OLMASI SEBEBİ İLE PİYASA FİYATLARINDAN CAZİP OLMAMASI (KÜÇÜK ESNAFIN KORUNMASINA YÖNELİK TEDBİR), 3- ÇOK BÜYÜK MAKİNA PARKI GEREKTİREN İŞLERİN YAPILAMAMASI(PRES MAKİNELERİ, CNC İŞLEME TEZGAHLARI VB. MAKİNALAR), 4- SİPARİŞLERİN ALINDIKTAN SONRA PEŞİN TAHSİLAT YAPILMASI, 5- GERÇEK KİŞİLERİN FATURASIZ ÜRÜN TALEPLERİ, 6- KAMU KURUMLARININ FİYAT DEZAVANTAJINI ÖN PLANDA TUTMASI VE ÖZEL ŞİRKETLERDEN TEMİNİ TERCİH ETMELERİ

1- SEFERİHİSAR BELEDİYESİ 2- SEFERİHİSAR ANAOKULU ÇALIŞILAN KURUMLAR OKULUMUZA SİPARİŞ VEREN KURUMLAR ATÖLYELERİ 1- SEFERİHİSAR BELEDİYESİ 2- SEFERİHİSAR ANAOKULU 3-URLA HAKAN ÇEKEN ANADOLU LİSESİ 4-60. YIL ANADOLU LİSESİ 5-SEFERİHİSAR KAYMAKAMLIĞI 6-SEFERİHİSAR HALK EĞİTİM MERKEZİ 7-ULAMIŞ MUHTARLIĞI (BELEDİYE) 8-SEFERİHİSAR NECAT EPKON ANADOLU LİSESİ

OTURMA BANKLARI VE PİKNİK MASALARI ÜRETİMİ

İMKB MTAL ATATÜRK KÖŞESİ, TV STANDI, TEŞHİR ALANI, KÜRSÜ

İletişim İLETİŞİM BİLGİLERİ: TELEFON: (0232) 746 82 22 fax: (0232) 746 87 32 WEB: http://www.seferihisareml.meb.k12.tr  E-MAİL: 950254@meb.k12.tr  ADRES: Düzce Köyü Ağaçeşmesi Mevkii   Seferihisar / İZMİR ADRES TARİFİ:İlçe Merkezinden Seferihisar-İzmir Minibüsleri ve Belediye otobüsü servisi ile,İzmir il merkezinden ise 730 (Seferihisar-F. Altay AKM) - 830 Seferihisar-Cumaovası AKM) - 890 (Seferihisar-Urla) otobüsleri ve Seferihisar-Üçkuyular Minibüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz. Harita Bilgisi: