P-NO HARRAN I. ULUSLARARASI AR-GE PROJE PAZARI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Arama sonuçlarını görüntüleyin ACE inhibitörlerin hipertansiyon ve diyabetli hastalardaki fonksiyonu nedir? Bir ya da birden çok kelimeden oluşan arama.
Advertisements

Cambridge Journals Online
POWER-POİNT SUNU 2-Her görseli tek konu ile sınırlayın!.
Bu veri tabanı üzerinden size veri tabanlarında nasıl arama yapılacağı gösterilecektir. Kolay gelsin İlk olarak basit arama seçeneği ile başlayalım.
Hasan CAN Anorganik Kimya Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi
EasyChair KULLANIM KILAVUZU Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu Haziran 2012.
İNTERNET PROGRAMLAMA - 1
Bilimsel Bir Makale Nasıl Yazılır ve Yayımlanır Robert A
İNTERNET PROGRAMCILIĞI I
HTML :Hyper Text Markup Language explorer, firefox, opera herhangi bir derleyiciye ihtiyaç duymadan çalışabilir metin biçimlendirme resim ekleme ve biçimlendirme.
Yrd.Doç.Dr.Mehmet Akif Ocak.  Oyun ve oyunun özellikleri  Oyunun psikolojik ve sosyolojik incelemesi  Bireylerin gelişimsel özellikleri ve oyun ilişkisi.
Araştırma Önerisi ve Araştırma Raporu
KOŞUL İFADELERİ.
Hazırlayan: Yrys Moidin kyzy. 1) html; 1. html (hypertext markup language ): hipermetin işaretleme dili. 2) Bu tag wep sayfasında bulunan ilk tagdır.
Dijital Dünyada Kariyer Yusuf Azoz Genel Müdür Sunum Başlığı Calibri Bold 26pt R:255 G:255 B:255 Beyaz Ad soyad, tarih Calibri Bold 16pt R:255 G:255 B:255.
TASARIM DOKÜMANLARI TOLGA KAYNAROĞLU.
Cambridge Journals Online KISA KULLANIM REHBERİ Erişim Adresi:
DOĞA KOLEJİ ORTAOKUL YARATICILIK ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR…
BİTİRME ÖDEVİNİN BAŞLIĞI Öğrencinin Numarası, Adı Soyadı
Hazırlayan İsim Soyisim / Fakülte Birim Tarih Gün/Ay/Yıl Konu/Başlık/Sunum Adı Adobe Garamond Pro 48Pt Bold Alt Başlık Adobe Garamond Pro 32Pt Italic.
Bitirme Tezi/Mühendislik Tasarımı Proje Türkçe Başlığı
EDUCORP SUNUM STANDARTLARI
INSTEEL - GALATAPORT PROJESİ ANAHTAR TESLİM 3 ADET ÇELİK BİNA
ORTA ÇAĞ RESİM SANATI.
BİTİRME ÖDEVİNİN BAŞLIĞI Öğrencinin Numarası, Adı Soyadı
BOLU-DÜZCE AR-GE PROJE PAZARI
V. FEN BİLİMLERİ ARAŞTIRMA SEMPOZYUMU
Sunum başlığı Sunum Tarihi.
HTML HTML Stilleri.
IV. FEN BİLİMLERİ ARAŞTIRMA SEMPOZYUMU
TÜBİTAK 1601 OMÜGEM 2.GİRİŞİMCİLİK PROJE PAZARI
Proje Başlığı Malgun Gothic 12 Punto Yazı Karakteri İle Verilmeli
TÜRKÇE SUNUM BAŞLIĞI İngilizce Sunum Başlığı
Başlık Düzeni Alt Başlık. Listeli Başlık ve İçerik Düzeni Birinci madde işaretinizi buraya ekleyin İkinci madde işaretinizi buraya ekleyin Üçüncü madde.
Akademik Bilişim 2008 İnşaat Bilişimi Oturumu
Kapak Sayfasında sadece logo ve fon görseli kullanılır.
Abdülaziz Kaya, Yazar2 ve Yazar1,2
CASUS YAZILIMLAR ADI:SAKIP SOYADI:GÜL NO:74 SINIF:11/ATP.
BİL 102 BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA
KONTROL SİSTEMLERİ DERSİ LABORATUVARI PROJE SUNUSU
BİTİRME ÇALIŞMASI BAŞLIĞI
Sunum başlığı Sunum Tarihi.
Başlık Düzeni Alt Başlık.
TÜRK DİLİ I DR. ÖĞR. ÜYESİ AHMET DOĞAN TURAN (Ders Koordinatörü)
Bitirme Tezi/Mühendislik Tasarımı Proje Türkçe Başlığı
ACE inhibitörlerin hipertansiyon ve diyabetli hastalardaki fonksiyonu nedir? Bir ya da birden çok kelimeden oluşan arama terimini girererek Go butonuna.
EBAT: 70 cm X 100 cm Çalışma Başlığı
TASARIM PROJESİ BAŞLIĞI
* Kapak sayfasında sadece logo ve arka plan kullanılır.
PROJE SERGİSİ VE YARIŞMASI
* Kapak sayfasında sadece logo ve arka plan kullanılır.
ACE inhibitörlerin hipertansiyon ve diyabetli hastalardaki fonksiyonu nedir? Bir ya da birden çok kelimeden oluşan arama terimini girererek Go butonuna.
AR-GE PROJE ve FİKİR PAZARI
Илтгэгч: ХАБЭАБОХХ-ийн мэргэжилтэн, доктор Л.Батгэрэл
Poster Başlık Yazarlar
VIII. FEN BİLİMLERİ ARAŞTIRMA SEMPOZYUMU
Başlık Düzeni Alt Başlık.
Bu poster 70X110 cm olarak hazırlanmıştır.
ACE inhibitörlerin hipertansiyon ve diyabetli hastalardaki fonksiyonu nedir? Bir ya da birden çok kelimeden oluşan arama terimini girererek Go butonuna.
Değerlendirme Çalışması Raporlama
tekhnologic Write your text here CBA tekhnologic Write your text here CBA.
Poster Başlığı (Calibri, 32 punto, Kalın)
Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü
Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Bitirme Çalışması Poster Hazırlama Kılavuzu Poster Boyutları:
Proje Başlığı Özet Sonuçlar ve Tartışma Materyal ve Metot Kaynaklar
Poster Başlığı (Calibri, 96 punto, kalın)
IV. SONUÇLAR VE TARTIŞMA
Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI PROJE, POSTER VE SUNUM HAZIRLAMA.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Poster Başlığı (Calibri, 96 punto, kalın)
Sunum transkripti:

P-NO HARRAN I. ULUSLARARASI AR-GE PROJE PAZARI 12 MAYIS 2017 , ŞANLIURFA P-NO Poster Başlığı , Calibri, 96 points, Bold Yazar 1, Yazar 2, Calibri, 60 Points, Bold ÖZET, Calibri, 54 points, bold Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Anahtar Kelimeler: Caption in Calibri, 36 points, bold. YÖNTEM/MATERYAL ve METOT, Calibri, 54 points, bold Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold.. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold.. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold.. AMAÇ/ÖZGÜN DEĞER, Calibri, 54 points, bold Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, B Resim 2. Yazı stili calibri, yazı boyu 38 ve resim 300 dpi kalitesinde olacaktır. SONUÇ, Calibri, 54 points, bold Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Resim 1. Yazı stili calibri, yazı boyu 38 ve resim 300 dpi kalitesinde olacaktır. Resim 3. Yazı stili calibri, yazı boyu 38 ve resim 300 dpi kalitesinde olacaktır. . YÖNTEM/MATERYAL ve METOT, Calibri, 54 points, bold Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold.. REFERANSLAR, Calibri, 54 points, bold Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold. Text in Calibri, 40 points, Bold.