Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

* Kapak sayfasında sadece logo ve arka plan kullanılır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "* Kapak sayfasında sadece logo ve arka plan kullanılır."— Sunum transkripti:

1 * Kapak sayfasında sadece logo ve arka plan kullanılır.

2 KONGRENİN ADI ÇALIŞMANIN ADI Calibri Bold / 28 punto
Üniversitemizin/Yüksekokulumuzun adı organizasyonun adı Sunumu yapan kişi ve bölümü/programı Calibri/24 punto Sunum Tarihi Calibri / 18 punto

3 * İçerik yazılacak yatay sayfalarda font Calibri, punto minimum 24 olmalı.
KONU BAŞLIĞI Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune kitabı oluşturmak üzere bir yazı galerisini alarak karıştırdığı 1500'lerden beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır. Beşyüz yıl boyunca varlığını sürdürmekle kalmamış, aynı zamanda pek değişmeden elektronik dizgiye de sıçramıştır. 1960'larda Lorem Ipsum pasajları da içeren Letraset yapraklarının yayınlanması ile ve yakın zamanda Aldus PageMaker gibi Lorem Ipsum sürümleri içeren masaüstü yayıncılık yazılımları ile popüler olmuştur.

4 Madde işaretçilerinin kullanılacağı dikey sayfa. Font Calibri olmalı
* Madde işaretçilerinin kullanılacağı dikey sayfa. * Font Calibri olmalı. * Konu başlıkları font Calibri Bold, minimum 32 punto olmalı. KONU BAŞLIĞI Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sodales elit sed dolor malesuada, ut interdum enim. Maecenas ac ex feugiat lectus mattis varius. Nam pulvinar est nec orci vulputate congue. Curabitur at arcu at tortor lacinia scelerisque. Morbi pellentesque erat eu erat eleifend, in feugiat risu.

5 * Boş sayfa örneği. * Grafik, fotoğraf veya resim sayfalarında kullanılabilir.
KONU BAŞLIĞI


"* Kapak sayfasında sadece logo ve arka plan kullanılır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları