Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum başlığı Sunum Tarihi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sunum başlığı Sunum Tarihi."— Sunum transkripti:

1 Sunum başlığı Sunum Tarihi

2 ÜST BAŞLIK Alt Başlık Üst başlıklar «Calibri» en fazla «40 punto» olmalıdır. Alt başlıklar «Calibri» en fazla «24 punto» olmalıdır. Ana metinde kullanılacak font «Calibri 18 punto» ve satır arası yükseklik 1.0 olmalıdır. Bir slaytta en fazla 60 sözcük yer almalıdır. Görsel içermeyen slaytlarda en fazla 6 madde bulunmalıdır. Kullanılacak maddeler en fazla 2 satır olmalıdır.

3 ÜST BAŞLIK Alt Başlık Başlıklar açık ve anlaşılır olmalıdır.
Tercihen en fazla 5 kelimeden oluşmalıdır. Başlıkların sadece ilk harfleri büyük yazılmalıdır. Slayt içerisindeki metinler sola yaslı olarak kullanılmalıdır. Metin kutuları sağ-sol, alt-üst kenarlara fazla yaklaşmamalıdır.

4 Üniversitemiz Akademik Birimleri
Fakülteler Ziraat Fakültesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Tıp Fakültesi Güzel Sanatlar Fakültesi

5 Ordu Üniversitesi Tarihçe
Ordu Üniversitesi, 17 Mart 2006 tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 15 yeni üniversite kurulması hakkındaki 5467 Sayılı Kanun ile kurulmuştur. Üniversitemiz genç olmak ile beraber son derece köklü akademik geçmişe sahip iki büyük üniversitenin başarılı ve saygın farklı akademik birimlerinin bir araya gelmesi ile oluşturulması nedeniyle bir o kadar tecrübe birikimine sahiptir.

6 Örnek Grafik Şablonu Örnek Grafik

7 Örnek Tablo Şablonu Tablo Örneği Başlık 1 Başlık 2 Madde 1 Madde 2

8 Smart Art Grafik Örneği
Hiyerarşi Tablosu Başkan Üye

9

10


"Sunum başlığı Sunum Tarihi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları