FİLm Gösterİm ProğramI (ŞUBAT 2017)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Biz bu oyuna deli olduk! Bir Japon psikoloji profesörü, Isamu Saito oturmuş psikolojinin prensiplerinden faydalanarak kendimizi keşfetme oyunu hazırlamış.
Advertisements

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
KENDİNİ GELİŞTİR KENDİNİ GELİŞTİR PROBLEM ÇÖZME.
İDEALİZM İDEALİZM Aslı Dinçman Yüce TÜRK, Türk Ulusu’na en doğal yolla, YAŞAYARAK öğrettiğin başlıca erdemlerden biri; hayal ettiğimiz ve düşündüğümüz.
SUNUM.
GENÇLERDE ÖZGÜVEN GELİŞİMİ.
Bir Japon psikoloji profesörü, Isamu Saito oturmuş
2 DERS – 3 İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VELİ ORYANTASYON PROGRAMI 10EYLÜL2012.
Çiğdem KILCI Kasım Uşaklı bir baba ile Erzurumlu annenin kızı olarak 1987 Kasım’ında İzmir’de dünyaya geldim. 1 yaşımdayken Ankara macerası başladı.
Bursa Birey Dershaneleri
MELEKLER VE ŞEYTANLAR DAN BROWN. Harvard Üniversitesi’nin dünyaca ünlü Simgebilim Profesörü Robert LANGDON anlaşılmaz bir yazıyı çözmek için İsviçre’deki.
Oyunlar. THE SİMS UNLEASHED Sims oyunları iyice abartı.Unleashed’da hayvanlara bakıyorsunuz.Bence serisinin en kötü oyunu olmasına rağmen insanı eylendiriyor.Grfiği.
Trablusgarp Savaşı veya diğer kullanımıyla  Türk-İtalyan Savaşı, yılları arasında Osmanlı İmparatorluğu ve İtalya Krallığı arasında.
türkçe performans ödevi
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 17 Nisan 2009 Cuma Matematik Saati ………………… gösterir. Dakikayı …………………………….. gösterir. Saat şimdi …. dur.
ELMA Al elma, sulu elma. Öyle güzel dalda durma, Alır seni yerim.
BABALAR VE KIZLARI.
Bir Çift Yürek  (Marlo Morgan)
Çiğdem KILCI Kasım Uşaklı bir baba ile Erzurumlu annenin kızı olarak 1987 Kasım’ında İzmir’de dünyaya geldim. 1 yaşımdayken Ankara macerası başladı.
AT KIZ Türkan SAYLAN’a.
Hatice ÇETİNKAYA Cemil Özgür İ.Ö.O.
HAYATIN ANLAMI.
H A Y L E Ğ İ T M GÜCÜ Hamdi ÖZDUMAN
DÜNÜM BÜGÜNÜM YARINIM.
Hep gerçeği, hep dürüstçe yazan insan… ESKİ DATÇA.
Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
MEHMET EKİCİ REHBER ÖĞRETMEN
KARTAL ATATÜRK İLKOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
PANDAAAAAAAAAA Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvan yavrusu.
ERGENLİK ve PROBLEMLERİ
OKUL REHBERLİK SERVİSİ
“OKUL KORKUSU” SEMİNERİ
TELEVİZYONUN ÇOCUK ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
EVİMİ VE AİLEMİ SEVİYORUM
Aşkın Karanlık Metali İ stersen Hiç Başlamasın Melis Beril Yemişçi LP5.
ATATÜRK’ÜN HAYATI (1881 – 1938).
İtalyan yönetmen Roberto Benigni‘in yönettiği 1997 yapımı İtalyan drama filmidir. II. Dünya Savaşı zamanında karısı ve oğlu ile birlikte Yahudi kamplarına.
ONUR ÜNLÜ.
DERDİYOK İLE ZÜLFÜSİYAH HİKAYESİ Horasan hükümdarı İsmail Şah, kendisine yardım etmeyen Mahmut ve Mehmet adlı iki tüccarı öldürtür, mallarına da el koyar.
Çin düşünürü Lao Tzu'nun öyküsü
Tural Garayev & Muhammet Hommenov
Film Gösterim Proğramı (MART 2017)
ÜLKEMİZDE NÜFUS / Nedenleri ve Sonuçları İle Göç
3. Sınıf Matematik testlerİ Turhan kurmaç ...Egitimhane.com...
ÇOCUKLARDA OKUL FOBİSİ
MAYIS 2017 AYINA AİT FİLM GÖSTERİSİ PROĞRAM AKIŞI
Film Gösterim Proğramı (Aralık 2016)
SALVADOR DALİ.
Başarıya Giden Yolda Motivasyon
Anne Baba Tutumları ve Çocuğun Kişilik Gelişimine Etkileri.
YÖREYE AİT BİLGİLER ELAZIĞ YÖRESİ.
Film Gösterim Proğramı (OCAK 2017)
GENÇLERDE UYUM.
KONU:TOPLAMA İŞLEMİ PROBLEMLERİ SUNUSU HAZIRLAYAN: CUMA ARAYICI
Ayder Tur.
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
AAAA BU DA KİM? Yazar:Melih Tuğtağ Hazırlayan:Nazlı Sönmez Ders:Türkçe Öğretmen:Aslı Koçoğlu.
KARDELEN Sinopsis : Ataerkil bir sistemde yetişen bireyin kend i kızının eğitim hakkını elinden alması ve kızının daha sonrasındaki başarı hikayesi.
Cumhuriyetimizin Kurucusu… Mustafa Kemal ATATÜRK.
HALİDE EDİP ADIVAR.
Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ…
Sunum transkripti:

FİLm Gösterİm ProğramI (ŞUBAT 2017) 01.02.2017 -02.02.2017/ 13.30 Veteriner hekim Profesör Niyazi Gül kendince sakin bir hayat sürmektedir. Bir yandan üniversitede veterinerlik dersleri verirken, bir yandan da yardımcısı Hediye’nin desteğiyle dededen kalma mucizevi formülün eksik maddesini arar. Belalı aşıklar Sultan ve Rıza atlarını yarıştırmaya karar verip bir de Niyazi´nin hayvanlara güç veren formülünü duyunca işler karışır. Bir anda heyecan dolu olayların ortasına düşen Niyazi, formülün eksik maddesini ararken sürpriz maceralarla karşılaşacaktır

08.02.2017 /13.30 BEKLENMEDİK YOLCULUK J.R.R Tolkien'in akıllardan çıkmayan başyapıtı The Hobbit'ten uyarlanan üçlemenin ilk filmi, Hobbit: Beklenmedik Yolculuk, kayıp Erebor Cüce Krallığı'nı korkutucu Ejderha Smaug'un elinden kurtarmak için, Gandalf ve Thorin Meşekalkan önderliğindeki 13 cüceyle birlikte efsanevi bir yolculuğa çıkan Bilgo Baggins'in hikayesini anlatıyor. Yolculuk onları Goblinler, Orklar, ölümcül Warglar ve Ölümbüyücüsü olarak bilinen gizemli yaratık tarafından işgal edilmiş tehlikeli topraklara sürüklüyor. Yolculukları sırasında, mütevazi Bilbo Baggins, kendisini bile şaşırtan bir cesaret ve beceri sergilerken, Orta Dünya'nın kaderini değiştirebilecek kıymetli yüzüğü ele geçirir

09.02.2017/13.30 Smaug’un çorak toprakları Misty Dağları'ndan başarıyla geçen Thorin ve beraberindekilerin Mirkwood ormanındaki zorlu maceralarına odaklanıyor. Yanlarında Büyücü Gandalf olmadan ormanı geçmek zorunda olan Hobbitler insanların yaşadığı bölgeye ulaştığında Bilbo Baggins'in cücelerle olan anlaşması da son bulacak. Yalnız Dağ'a ulaşmak zorunda olan ekip ulu ejder Smaug'un saklandığı inine giden Gizli kapı'yı bulabilecekler mi? Peki güneye doğru gizli bir görev peşinde olduğunu söyleyen Gandalf nerede?.

15.02.2017 -16.02.2017 13.30 İhsan bedensel engeli nedeniyle annesine bağımlı olarak yaşamak zorunda olan ve içerisinde kısılıp kaldığı bu hayata günbegün daha fazla küsen genç bir adamdır. Hayalleri vardır; asla gerçekleşmeyeceğini düşündüğü bu hayallerin uktesi ve annesine yük olduğu fikrinin ağırlığıyla yaşamdan kopmaktadır. Temmuz ise idealleri doğrultusunda baba evinden ayrılan ve bu süreçte ayaklarının üzerinde durmak için çabalayan bir heykeltıraştır. Geçinebilmek amacıyla çocuk romanlarında çizerlik yapar ve iyi gittiğini sandığı bir ilişkisi de vardır. Bir anda sevgilisi tarafından terk edilmesi ve elindeki işi kaybetmesi hayatını daha da altüst eder. Temmuz ve İhsan'ın yolları hayatlarının böylesine karanlık bir döneminde kesişir ve bu tesadüf ikisinin de yeniden doğmasını sağlar.

22.02.2017-23.02.2017 PAN’IN LABİRENTİ 10 yaşındaki Ofelia, hamile ve hasta olan annesiyle birlikte 1944 yılında İspanya İç Savaşı sonrası yüzbaşı olan üvey babasının yanına taşınır. Ofelia ve annesinin yeni taşındıkları bu ev aynı zamanda orman içinde bir karakoldur ve arka bahçesinde esrarengiz bir labirent .vardır. Labirentin içerisindeki Pan adındaki gerçeküstü bir yaratık, küçük kızın tüm yaşamını değiştirecektir