DOKTOR EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 1

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Danışmanlık ve Bilgisayar Sistemleri
Advertisements

•Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. •Size verilen kullanıcı.
HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ
İstatistik ve Bilgi İşlem
HASTANE BİLGİ İŞLEM SİSTEMLERİ
Ülke, Şehİr ve bÖlge tanimlamasi
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Menü’den Evrak Projesine ulaşılır.
Servis Talebi Girişi Kullanım Kılavuzu. AMAÇ Servis aboneliğinize bağlı olarak ETG sisteminde yeni bir servis talebi oluşturarak, taleplerinizin daha.
Tur Tartı Tanımlama. Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır.
RANDEVU SEKRETERLİK HİZMETLERİ
1.Adım: Birime havale edilen evraklar seçeneği seçilir.
YEŞİL KART REÇETELERİ İTS İŞLEM REHBERİ
Azrael Online Hasta Takip Programı
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi Üreticiler tarafından partileri oluşturulabilmesi için Tarla kontrol Raporunda belirtilen ifadenin yanındaki.
HASTA ÇIKIŞ İŞLEMLERİ.
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
Kütahya Sağlık Müdürlüğü 2014 SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ.
BAŞHEKİMLİK TIBBİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ.  Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan ve belli aralıklarda güncellenen Sağlık Uygulama Tebliğindeki değişiklikleri.
Yapılan Hizmetlerin Bilgisayara İş lenmesi Klinikten toplanmı ş olan hizmet formlarını klinik sekreterli ğ ine getirip bilgisayarda islenmektedir. Yapılan.
YEŞİL KART – İTS – KAREKOD İŞLEM BASAMAKLARI
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
TEOG Online Sınavı 08 TEMMUZ 2014 SALı GÜNÜ SıNAV SAATI = 10:00 SıNAV SÜRESI = 140 DAKIKA.
KARDİYOTO KARDİYOLOJİ OTOMASYONU.
TIBBİ KAYITLARIN YÖNETİMİ VE BİR HASTANE UYGULAMASI
Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. Size verilen kullanıcı.
AMAÇ Çalışanların birimine özel sağlık taramasının periyodik olarak yapılması, Sonuçların hekim tarafından değerlendirilmesi ve çalışana sonuçlar hakkında.
HIMSS NEDİR HIMSS 1961 yılında kurulmuş olan; Amerika, Avrupa ve Asya’da yapılanmaları bulunan ve kâr amacı gütmeyen bir organizasyon olarak bilinmektedir.
 Sık kullandığınız raporları Reports menüsünün altındaki User Report seçeneğinde açılan listeye ekleyerek raporlarınıza daha kolay ulaşabilirsiniz.
Sıralı dağıtım reçete girme, silme ve raporlama
TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ Semineri Bayram KESER Mali Hizmetler Uzmanı 1 T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI.
«DÖNER SERMAYE TAKİP SİSTEMİ» PERSONEL VERİ GİRİŞ İŞLEMLERİ
DERS AÇMA İŞLEMLERİ Akademik birimlere; yıl, dönem ve eğitim türü seçilerek ders açma ve açılan dersleri düzenleme ekranıdır. Bu ekran içerinde 3 bölüm.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
TARAYICI ADRES ÇUBUĞUNA zhys. kirimkongo. gov
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
Giresun Üniversitesi Katalog Tarama
KİŞİSEL SAĞLIK KAYDI SİSTEMİ
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ’NDE Ders Açma İşlemi Öğrenci ve Bilişim Koordinatörlüğü Haziran 2015 Ankara.
Hazırlayan Veteriner Hekim Mahmut YAZGAN
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
ÜYELİK İÇİN ÖNCELİKLE «ONLİNE-TEST» SEKMESİNİ TIKLIYORUZ ÜYELİK İÇİN ÖNCELİKLE «ONLİNE-TEST» SEKMESİNİ TIKLIYORUZ.
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ KAREKODLU REÇETE İŞLEM ADIMLARI
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS/ERP DE BANKA BİLGİSİ DEĞİŞTİRME DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL SERVİSİ.
BAP OTOMASYON SİSTEMİNDE PROJE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
WhoNet Dosyasının Sisteme Kopyalanması 1) WHONET.FLT dosyası C:\Pegasus\filters\Custom kalsörü altına kopyalanır (Epicenter programinin çalışır durumda.
Tire Devlet Hastanesi HOŞGELDİNİZ.
HBYS’ NİN YENİ VİZYONUNA YÖNETSEL BAKIŞ
RİSKLİ GEBELİK TAKİP SİSTEMİ
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Tire Devlet Hastanesi HOŞGELDİNİZ.
AMELİYAT EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 1
EBSCOhost ile Dergi Hatırlatmaları Oluşturma
SAĞLIK ENFORMASYON YÖNETİMİ 1 DERSİ 5
Sosyal Güvenlik Kurumu KASIM 2007 M E D U L A G e n e l S a ğ l ı k S i g o r t a s ı.
1. Hasta kimlik bilgilerinin tanımlanması ve doğrulanması 2. Hastanın rızasının alınması 3. İletişim güvenliğinin sağlanması 4. İlaç güvenliğinin sağlanması.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
www. mersis. gumrukticaret. gov
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DERS
Laboratuvar Bilgi Sistemleri
Sunum transkripti:

DOKTOR EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 1 Doktor Ekranı ilk açıldığında ekrana gelen ve yer kaplayan Menü Panelinin, ekran açılışında “Menü” simgesi olarak gösterilmesi, İstenildiği durumda üzerine tıklanarak menünün açılması sağlanmıştır. Not1 : Doktorların ihtiyaç duyacağı ana ekranlar doktor ekranına sekme olarak eklendiği için menüden seçim yapmalarına gerek kalmamıştır. Not2 : İlgili ekran görüntüsü test kullanıcısı ile sistem açılarak alınmıştır. Test kullanıcısının tüm ekranlara yetkisi olduğundan tüm ekranlar görülmektedir. Sınırlı yetkili kullanıcılarda sadece yetkili oldukları ekranlar görüntülenmektedir.

DOKTOR EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 2 Hasta listesinden, Yoğun bakım hastası seçildiğinde “Yoğun Bakım İzlem” sekmesinin aktif olması; Klinik hastası seçildiğinde “Klinik Seyir” sekmesinin aktif olması; Klinik hastası seçildiğinde “Epikriz” sekmesinin aktif olması; Acil hastası seçildiğinde “Triage” ekranının aktif olması; Konsültasyon hastası seçildiğinde “Konsültasyon Kabul” sekmesinin aktif olması; sağlanmıştır. Bunlar haricindeki hastalar için bu ekranlar kullanılmayacağından ekranda yer kaplamasının önüne geçilmiştir.

DOKTOR EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 3 Doktor Ekranı, İstem Formları sekmesinde yoğun kullanılmayan alanlar gizlenmiş, gerektiği durumda açılır sekme olarak gösterimi sağlanmıştır. Sık kullanılan istemlerin üzerine sağ tuş ile sık kullanılanlar listesine eklenerek; “*”butonu aracılığı ile çağrılması sağlanmıştır.

DOKTOR EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 4 Doktor Ekranı ilk açıldığında ekrana gelen ve sürekli ekranda gösterilen Duyuru Paneli, Tanı Paneli, PACS Görüntüleri paneli ekrana sekme olarak eklenerek istenildiğinde görüntülenmesi sağlanmıştır.

DOKTOR EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 5 Order ekranı, doktor ekranına sekme olarak eklenmiştir.

DOKTOR EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 6 Doktor Ekranı, Hasta Listesinde bulunan sorgulama kriterleri kullanım kolaylığı sağlamak amacı ile yeniden düzenlenmiştir. Listede bulunan hastaların yanında bulunan ok ikonlarına tıklanınca ilgili hastanın çağrılması sağlanmıştır. Yenile butonunun yanındaki sembol üzerinden aşağıda bulunan kriterlere göre hasta listesinin düzenlenmesi sağlanmıştır.

DOKTOR EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 7 Doktor ekranı üst panelde bulunan butonlar düzenlenmiştir. Yatış İstemi Yapıldı => Bölüm Seçimi => Doktor Seçimi => Kaydet Denilerek yatış isteminin anamnez ekranından kolay bir şekilde yapılması sağlanmıştır. Reçetesi Yazıldı => Kaydet Denilerek E-Reçete sekmesine otomatik geçiş yapılması sağlanmıştır. Tahlil Tetkik İstendi => Kaydet Denilerek İstem Formları sekmesine otomatik geçiş yapılması sağlanmıştır. Alerji ve Diyabet Bilgilerinin Anamnez ekranından girilmesi sağlanmıştır.

ACİL SERVİS TEDAVİ TAKİP EKRANI – 1 “Acil Servis Klinik Karar Verme Rehberi” sisteme eklenmiştir.

ACİL SERVİS TEDAVİ TAKİP EKRANI - 2 “Acil Servis Murayene Formları”ndan F1 Genel Muayene formu sisteme eklenmiştir, F3 formu da eklenecektir.

YOĞUN BAKIM İZLEM EKRANI – 1 APACHE II, SAPS II, PRISM, SNAP II, SNAPPE II, TRISS, SOFA, MURRAY, MODS skorlamalarının sistem üzerinden yapılması sağlanmıştır.

YOĞUN BAKIM İZLEM EKRANI – 2 Vital bulguların hasta bazında, sistemde kayıt altına alınması Girilen kayıtların grafiksel gösterimi sağlanmıştır.

ORDER GİRİŞİ Order Girişi ekranına VDMETKİLEŞİM butonu eklendi. Hastane Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden Order edilen ilaç istemlerinde; ilaç-ilaç etkileşimi, ilaç-besin etkileşimi, ilaç-semptom etkileşimi, hasta özellikleri etkileşimi, aç-tok kullanım kontrollerinin sağlanması amacı ile Vademecum entegrasyonu sağlanmıştır. Bu entregrasyonun sistemde aktif olarak kullanılabilmesi için kurumunuzun Vademecum Online üyeliğinin mevcut olması gerekmektedir.