NUN İLKOKULU AVM ETKİNLİK DETAYLARI 5 Haziran 2014

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

“BU ATIK, GÖR NASIL OLUR KATIK”
Mesleki Eğitim Ögrenci ve Çalışan Hareketlilik Bütçeleri Katılımcı ve rafakatçi için seyahat edilecek ülkeye gidiş dönüş için Seyahat Edilen mesafe 100.
TÜBİTAK BİLİM FUARLARI
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
FIAT DUCATO AİLESİ ROADSHOW 2013
SİMETRİ VE ÖTELEME SİMETRİ VE ÖTELEME MATERYALİN ADI
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Tanıtım Olanakları 0 5 – 0 8 ARALIK Growtech Eurasia Fuarı'nda yer alan katılımcı firmaların ürün, hizmet ve adres bilgilerinin yer aldığı fuar.
OKULUMUZU RENKLENDİRELİMOKULUMUZU RENKLENDİRELİM PROJESİ PROJESİ
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
KAVRAKOĞLU Eğitim Yönetim Sistemi (LMS) eduGate. eduGate-Uni Akademik kurumların eğitim süreçlerinin yönetilmesi için geliştirilmiş ve Uzaktan eğitim.
HOŞGELDİNİZ. GÜNDEM 1- Başkanlık Divanının seçilmesi Faaliyet Raporunun okunması 3- 1 Nisan – 31 Aralık 2007 yılı gelir giderlerinin ibrası 4-
Çocuk Müzesi Projeler Hedefler Finansman kayna ğ ı olu ş turmak Bilinirli ğ i artırmak Farkındalık yaratmak Ba ğ lılık yaratmak.
HAFTA I.
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
HAFTA III KISIM 4. Raketler 118x115 boyutlarında Işıklı ve cam çerçeveli.
YAPIM KUŞAĞI ÜRETİYORUM.
ÇERKEZKÖY KÖŞE BAŞI ARAZİMİZ ÇERKEZKÖYDE ÇEVREYOLUNA ÇOK YAKIN KONUMDA ARKASINDA 2 ADET OKUL OLAN DEĞERLİ BİR ARAZİ.
ÇOCUK OYUN HAKKI Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 20 Kasım 1989’da kabul edilen Birleşmiş Milletler Çocuk Haklarına Dair Sözleşme’de güvence.
EĞİTİCİ OYUNCAKLAR.
TÜBİTAK BİLİM FUARLARI
DUVAR BAĞLANTILI PANOLU KATLANIR YEMEK MASASI
MALATYA VALİLİĞİ KOORDİNASYONUNDA TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ MALATYA ŞUBESİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTE OLAN BU PROJE KALKINMA BAKANLIĞI TARAFINDAN SODES KAPSAMINDA.
İ.Ü. İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ GÖZ HASTALIKLARI ANABİLİM DALI
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi
ZİRVENİN AMACI • İş ve İstif Makinaları Kiralama Sektörünü bir araya getirmek • Kiralama sektöründe farkındalık yaratmak • Kiralama sektörünün gelişimini.
Cineraria.
ZİRVENİN AMACI • İş ve İstif Makinaları Kiralama Sektörünü bir araya getirmek • Kiralama sektöründe farkındalık oluşturmak • Kiralama sektörünün gelişimini.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
Comidat Ürün Tanıtım Kataloğu.
PROJENİN HEDEFİ İstanbul’da faaliyet gösteren, eğitilebilir öğretilebilir düzeyde zihin engeline sahip çocuk ve gençlerin öğrenim gördüğü 2 İş Okulu’nda.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Camdan canlar…. Cam biblolar… Balonlu tavşan ailesi,balık ve kediler…
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Mühendislik Ekonomisi
BİLİM VE TOPLUM PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI
NOSTALJ İ K S İ NEMA GÜNLER İ. GÜÇLÜ PROJEKSİYON VE 4X6 m EBATLARINDA PERDE İLE AÇIKHAVADA NOSTALJİ UNUTULMAZ SANATÇILAR VE FİLMLER İLE ÇOŞKULU YAZ GECELERİ.
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
Etkinliğe 300 kişinin katılımı hedeflenmektedir. Katılımcı detayı aşağıdaki gibi beklenmektedir. Katılım düzeyi olarak Kamu kurumlarının ilgili Genel.
GAZİ ÜNİ. FİZİKİ ALANLARI G.Ü. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Karizmashow ; Basketbolu, akrobasi – cimnastik – trampolin - dans ve animasyonlar ile birleştiren profesyonel bir gösteri ekibidir. Gösterilerimiz müzik.
Boğaziçi Üniversitesi Bütçe Uygulaması Kullanım Kılavuzu
Psikolojik Destek Programı
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
ELECTRİC-ELECTRONİC TECHNOLOGY
WEB 2.0 ARAÇLARI.
60. YIL ANADOLU İLKOKULU SU KAŞİFLERİ MAVİNİN KORUYUCULARI
Getiri Ltd. Şir.’nin Nisan 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız. Maliyet hesaplarında.
İNŞAAT / HAFRİYAT GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNELERİ TÜRKİYE GENEL DİSTİRİBİTÖRÜ
Kırık oyuncakçı dükkanı
KKTC’DE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
MADDE.
SATINALMA YÖNETİMİ ve TEKNİKLERİ Eğitimi
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
Uzay ve Uzay Çalışmaları.
Maddeyi Tanıyalım.
2 M OTORLU A HŞAP H ASTA Y ATAĞıH ASTA Y ATAĞı Dual elektrik motoru sistemi ile çalışır. Alüminyum tabanca sistem, kolay kullanılabilir yan korkuluklar.
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
ZTM321 MAKİNE ELEMANLARI 12.hafta
«Makine Teknikerliği» nedir?
Maddi Duran Varlıklar ve Amortisman
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

NUN İLKOKULU AVM ETKİNLİK DETAYLARI 5 Haziran 2014

Alışveriş Merkezleri Capitol AVM Meydan AVM Buyaka AVM

Capitol AVM Hafta içi günlük kiralama bedeli: 1.250.-€+KDV Hafta sonu günlük kiralama bedeli: 1.500.-€+KDV ** Elektrik istenmesi halinde günlük ilave 10.-€+KDV’lik bir bedel istenmektedir. ** Jeneratör kiralanması durumunda jeneratör kiralama&yakıt bedeli 600.-TL+KDV ** 12-13-14-15 Haziran 2014 tarihleri uygundur… ATM alanı tanıtım bölgesi kullanılacaktır. İzin verilen alan 15 m2

Meydan AVM Hafta içi günlük kiralama bedeli: 750.-€+KDV Hafta sonu günlük kiralama bedeli: 1.000.-€+KDV ** Elektrik istenmesi halinde günlük ilave 10.-€+KDV’lik bir bedel istenmektedir. ** Jeneratör kiralanması durumunda jeneratör kiralama&yakıt bedeli 600.-TL+KDV ** 12-13-14-15 Haziran 2014 tarihleri uygundur… Tercihe göre Media Markt veya Real Market önü olarak alan seçimi yapılabilir… İzin verilen alan 10 m2

Buyaka AVM Etkinlik takvimleri dolu olduğu için önümüzdeki 2 ay için kiralama yapılamıyor…

Yaratıcı Çocuk Aktiviteleri OYUNCAK HEYKEL ATÖLYESİ Hayallerimizdeki oyuncak heykellerimizi çok farklı malzemelerle yapabilir ve hatta bu heykellerimizle daha sonra oynayabiliriz. BİR BAKMIŞSIN UFALMIŞ Sihirli plastik kâğıtlara istenen tasarım/resim veya motif yapılıp, bir kolyeye ve anahtarlığa dönüşür. Bir ejderha anahtarlığı, bir çiçek bilekliği, bir kalp kolyesi, bir uzay gemisi bilekliği hayal edilen her ne ise kolyesini ve bilekliğini yapabilirsin DEV PORTRE ATÖLYESİ Rengârenk köpükler ve çocukların hayal güçleri birleşince ortaya çok renkli ve yaratıcı DEV köpük portreler çıkacak! Yapılan bu yaratıcı ve hayal gücü dolu portreler odalarımızın duvarlarını süsleyecek.

Yaratıcı Çocuk Aktiviteleri Her atölyede max. 15 çocuk ile aktivite yapabilmektedir. Her atölyede 2 eğitmen bulunmaktadır. Gün içerisinde her bir atölye 3 kere kendini yenilemektedir. Fiyatlara nakliye, hammaliye, kullanılacak malzeme ve eğitmen hizmet bedeli dahildir. 1 Gün - 2 kişilik ekip ile 105 katılımcı Toplam: 3.000.-TL + KDV 2 Gün - 2 kişilik ekip ile 210 katılımcı Toplam: 5.250.-TL + KDV ** Aktiviteler profesyonel bir ekip tarafından planlanacaktır. ** Malzemeler bütçeye dahil edilmiştir…

Masa-Tabure Aktiviteler esnasında kullanılmak üzere masa ve tabure kiralama bedeli: 850.-TL+KDV

İlkokulla İlgili Bilgilendirici Stand Portatif Desk 60 x 90 cm ebatlarında desk 265 x 230 cm ebatlarında arka pano Toplam 3.500.-TL+KDV’dir. Satın alma bedelidir. Taşıması kolay olduğundan kolayca farklı etkinliklerde de kullanılabilir. Üretim süresi 5 iş günüdür.

Teşekkürler…