Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kırık oyuncakçı dükkanı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kırık oyuncakçı dükkanı"— Sunum transkripti:

1 Kırık oyuncakçı dükkanı
Bir çocuk etkinliğinden fazlası…

2 Kısa bilgi Projenin adından da anlaşılacağı gibi kırık oyuncakların tamiratının yapıldığı bir oyuncak dükkanı. Dükkan sahibi yaşlı Piko amca. Tamir edilmeyi bekleyen yüzlerce kırık oyuncak. Avm içerisinde de o oyuncakları tamir etmeye hazır yüzlerce çocuk. Ama Piko amcanın hem şartları, hem de çocuklara anlatması gereken kırık oyuncak hikayeleri var.

3 Kısa bilgi Oyuncaklar çocukların en iyi arkadaşlarıdır.
Kimi çocuk oyuncaklarına yeni isimler koyar, kimisi oyuncağını yanına almadan dışarı bile çıkamaz, kimisi de oyuncağı olmadan uyuyamaz bile. Bu kadar sıkı dostluk kurulur oyuncağı ve çocuk arasında. Peki ya kırılacak bir oyuncağı olmayan çocuklar! Onların dostu kim? Yine çocuklar…

4

5 işleyiş AVM içerisinde 100 m2’ lik bir alana Piko Amca’nın Kırık Oyuncak Dükkanını inşa ediyoruz. 12:00 – 20:00 arasında her saat başı bir seans düzenliyoruz. Bir seansta max. 30 çocukla birlikte hareket ediyoruz. Çocuklar ilk olarak Piko Amca’nın küçük hikayelerini dinliyorlar. O sırada workshop masalarında tamir edilmeyi bekleyen kırık oyuncaklar hazırlanıyor. Piko Amca ve yardımcıları çocuklara oyuncak tamiri için tüm tüyoları öğretiyorlar. Sadece tamir değil tabi ki, o oyuncaklara sahipken gösterilmesi gereken değeri ve sevgiyi de…

6

7 Etkinlik başlıyor! Öncelikle etkinliğe katılacak olan çocukların, etkinlik alanına girmeden kayıtları alınıyor.(isim, soyisim, iletişim bilgileri, doğum tarihi vs.) Her seansa max. 30 çocuk katılabiliyor. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra çocuklara tek kullanımlık eldivenler ve tamirci yelekleri veriliyor. Çocuklar etkinlik alanına sırayla alınıp oturma düzenine geçiyorlar. Ardından Piko amcanın dükkana gelmesini bekliyorlar.

8 Piko amcanın dükkana gelmesiyle birlikte, yardımcı animatörler tamir edilecek oyuncakları hazırlamaya başlıyorlar. Oyuncaklar hazırlanırken, Piko amca da çocuklarla oyuncaklar üzerine sohbete başlıyor ve birkaç kırık oyuncak hikayesi anlatıyor. Tamiri yapılacak oyuncakların hazır olmasıyla birlikte çocuklar ve etkinlik personeli Piko amca ile birlikte kırık oyuncakların tamirine başlıyorlar.

9 Çocuklar ve yardımcılar oyuncak tamiratını bitirmelerinin adından, oyuncakları raflara yerleştirmeye başlarlar. Yerleştirme işlemi tamamlandıktan sonra Piko amca çocukların karşısına geçer ve onlara ne kadar şanslı birer çocuk olduklarını ve aynı şansa sahip olmayan çocuklardan bahseder ve tamir edilen oyuncakların bu şanslı olmayan çocuklara hediye edileceğini açıklar. (ilgili STK’lara verilecek.) Çocuklara teker teker teşekkür edilir ve yaptıkları tamirattan dolayı hediye/ödül (sertifika, plaket vb) verilir. (AVM tarafından hazırlanır) Yeni seans için ara verilmeden tekrar kayıtlara başlanır.

10

11 Detaylar Etkinlik Süresi: 9 gün
Etkinlik Saatleri: 11:00 – 20:00 arası (her saat başı seans) Personel: 4 Etkinlik Personeli, 1 Süpervizör Kurulum: 2 Gece / 10 Personel Söküm: 1 Gece / 10 Personel Nakliye: 1 Tır (13,60m x 2,45m x 2,70m)

12 Alan: m2 Dükkan: 3m yüksekliğinde 100m2 Kırık Oyuncak Sepeti: 5 adet Raf Sistemi: Tüm duvarlar Worksop Masaları: 1 adet masa (ortası delik) Oturma Düzeni: 30 sandalye Ses Sistemi: w x 2 adet + 1 mix + 1 mic Telsiz: 2 adet Elektrik: V (AVM) İnternet: Data Transfer (AVM) Halı: m2

13 Fiyat çalışması Etkinlik Süresi: 9 gün / Tek lokasyon
Etkinlik Yeri: Türkiye Fiyat: TL + KDV / Tek lokasyon 75000 TL + KDV / İki lokasyon / 1 event fiyatı 60000 TL + KDV / Üç lokasyon / 1 event fiyatı 55000 TL + KDV / Dört lokasyon / 1 event fiyatı Fiyatlarımıza KDV dahil değildir. Ödeme konfirme ile beraber %50 peşin, kalan bakiye iş bitiminden sonra 5 iş günü içinde tahsil edilir. Fiyatlara güvenlik, internet ve plaket yada sertifika dahil değildir. Etkinlik AVM’ye özel olup sponsor çalışmalara izin verilmez. (medya sponsoru hariç) İlk satın alan AVM adına ödül başvuruları karşılıklı anlaşma sonucu TM Event tarafından yapılabilir. Fiyatlara PR çalışması dahil değildir. Yapılacak olan yazılı ve görsel tüm çalışmalarda TM Event logosu ve ismi bulundurulmalıdır. Tamir edilen tüm oyuncaklar TM Event tarafından AVM adına ilgili STK’lara teslim edilecek ve raporlanacaktır. Etkinlik her şehire yalnızca bir AVM için gönderilir.

14 Teşekkürler


"Kırık oyuncakçı dükkanı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları