TORKU #EnSoğukHikayem.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EKONOMİK GÖSTERGELER Gayri Safi Milli Hasıla(2007): 658 Milyar ABD Doları İthalat(2008) : 201,8 Milyar ABD Doları İhracat(2008) : 132 Milyar ABD Doları.
Advertisements

GEÇMİŞTE VE GÜNÜMÜZDE PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA TOPLU ANKET SONUÇLARI DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ, KÜTAHYA GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, GAZİANTEP HARRAN ÜNİVERSİTESİ,
PROJE DEĞERLENDİRME VE İZLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Fırat Nehri Şanlıurfa Platosu Dicle Nehri Gaziantep Platosu
1 DELL CONFIDENTIAL. 2 NASIL İŞLER? AMAÇ: –Müşterinin teknik desteği kendi adresinde alabilmesidir. –Müşteri Dell Destek Hattını arar. (Hafta içi 9:00-17:30)
Kantitatif Araştırma Özeti 8 Mayıs 2015
KUTLU OLSUN TUTUM ve YATIRIM HAFTASI TÜRK MALLARI.
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR HARUN KARACAN ESKİŞEHİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Ağustos 2010.
T.C. Sağlık Bakanlığı Özel Sektör Tetra Pak Ltd. Şti. Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Tıp Fakültesi Osteoporozdan Korunma ve Osteoporozlular.
TÜRKİYEDE SANAYİ ERCE Mola 11-f 768.
GİRİŞ ETKİNLİĞİ Aşağıdaki sorularla ilgili düşünceleriniz nelerdir? Yağmur niçin yağar? Sıcak havalarda yağmur yağarken, soğuk havalarda kar yağmasının.
Mevsimler ve Özellikleri
MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri
SİGORTACILIK EĞİTİM MERKEZİ
SORULAR PERDEYESORULAR PERDEYE YANSITILCAK VE YANSITILCAK VE SUNUCU TARAFINDANSUNUCU TARAFINDANOKUNACAKTIR.
T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI Otoyollar ve Köprüler Nisan 2016.
DAĞLARI: Ortalama yükseltini az olduğu Marmara Bölgesi’nin yerşekilleri engebeli bir yapıya sahip değildir. Trakya’daki Işık, Koru ve Yıldız Dağları ile.
03/ 13 Mekanlarda Ayrıcalıklar bu Paraf’ta!. Kullanıcı 2.5 milyon aylık tekil ziyaretçi Aylık 5 milyon mekan sorgusu 650,000 Kayıtlı üye 550,000 mobil.
Yeni native mecranız. 2 Neotempo bünyesinde kurulan Yaratıcı Ekip, sizlerden gelen brief’ler üzerinde çalışıp, en etkili Native Reklam fikirlerini onayınıza.
TEOG YAKLA Ş IRKEN 7. SINIF TEOG B İ LG İ LEND İ RME SEM İ NER İ.
TÜRKİYE ‘DE ve DÜNYA’DA İKLİM.
Türkiye'de Nüfusun Dağılışı Türkiye'de, 1997 nüfus sayımına göre, km2 ye düşen ortalama nüfus yoğunluğu 81 kişidir. Ancak, ülkemizdeki coğrafi bölgeler,
Farabi Kurum Koordinatörü: Prof. Dr. M. Banu DURUKAN
ÜLKEMİZDE EKONOMİK FAALİYETLER
YUNUSELİ HACI NACİYE KANALICI İLKÖĞRETİM OKULU
TSE K TS 825 ÖZEL DURUMLAR Özel durum 1: Belediye ve mücavir alan sınırları dışında, köy yerleşik alanları civarında ve mezralarda 2 kata kadar.
Öğretmeye bağlı, gerçekçi anlatım türlerinden biri olan günlükler, bir kişinin önemli ve kayda değer bulduğu olayları, gözlem, izlenim,duygu-düşünce.
A DRESE D AYALı N ÜFUS K AYıT S ISTEMI S ONUÇLARı, 2015.
TÜRKİYE EKONOMİSİNİN SEKTÖREL DAĞILIMI
MADDENİN DEĞİŞİMİ VE TANINMASI. SU HALDEN HALE GİRER İlkbaharda hava sıcaklıkların artması ile yükseklerde bulunan karlar az almaya başlar.Eriyen karlar.
FOQUAL HABER BÜLTENİ EYLÜL’15 Kalite=Ben. FoQual Ekibinden Haberler FoQual Altın Ödülleri Sahiplerini Buldu! a.
Önemli Tarihler 2016 Tercih Dönemi Bilgilendirme Toplantısı - Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü - Strateji ve İş Geliştirme Müdürlüğü - 20 Haziran.
HAZIRLAYANLAR SEDA NUR GÖK KEMAL ŞAHİN. AÇILIMI Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Türkiye’de bilim ve teknolojiyi teşvik etme Yönlendirme.
Kantitatif Araştırma Raporu 4 Aralık 2013 | İstanbul Kadir Has Üniversitesi Türk Dış Politikası Kamuoyu Algıları Araştırması Türk Dış Politikası Kamuoyu.
Damla Taşkın Yetkinlik Programları 27 Nisan 2017
MARMARA BÖLGESİ YERYÜZÜ ŞEKİLLERİ:
BASKETBOL TÜRKİYE TURU
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
ÇŞB Çevresel Gürültü ve Titreşim Yönetimi Şube Müdürlüğü
Isparta LAVANTA Hasatı TURU
Erciyes Üniversitesi TÜBİTAK ARDEB Fonları İstatistikleri
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
Bal Arıları KSS projesi – Ön bülten ve basın toplantısı
Hazırlayanlar: Sinan AYTULU Emine DİLAVER Güneş KARTAL Hasan ATLI
Aile Atölyeleri Projesi
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR
ESKİŞEHİR TİCARET ODASI
SOSYAL MEDYA VE HALK KÜLTÜRÜ
T.C İnkılap Tarihi Ve Atatürkçülük
ÇELTİK ÜRETİMİ VE TİCARETİ BÖLGESEL DEĞERLENDİRME, SORUN VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ İPSALA TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM GİRGİN.
Denetimden geçmiş mali tabloların bankacılık sistemindeki önemi
4. ÜNİTE : ÜRETTİKLERİMİZ
Salon Adedi 797 Spot Süre 20 Haftalık Yayın Adedi 35 Toplam Süre Ortalama Saniye Fiyatı Bütçe.
TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TÜRKİYE’DE YENİLENEBİLİR ENERJİ Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzmanı
Sunan: Av. Ali ULUSOY. Sunan: Av. Ali ULUSOY.
Deprem öncesi yapılması gerekenler Deprem çantası hazırlanmalı Raflar duvarlara sabitlenmeli Ağır cisimler raflarda altlara yerleştirilmeli Duvardaki lamba,
Türkiye’de medyaokuryazarlığı eğitimi
  (2 Ay) 2015 (2 Ay) İhracat
Hicret Olayı.
Paylaşım Semineri İş Akışı
Kantitatif Araştırma Özeti 8 Mayıs 2015
Öğretim Yılında TC’de bir üniversiteye yerleşme hakkı kazanan öğrencilerin yapması gereken işlemler ve gerekli belgeler:
Öğretim Yılında TC’de bir üniversiteye yerleşme hakkı kazanan öğrencilerin yapması gereken işlemler ve gerekli belgeler:
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
FEN BİLİMLERİ-6 5.ÜNİTE SES VE ÖZELLİKLERİ 3.Sesin Sürati HALİM GÜNEŞ.
Sunum transkripti:

TORKU #EnSoğukHikayem

HEDEF KİTLE Haftasonu ailecek pikniğe giden aileler. (Genellikle maddi geliri orta seviyede olan aileler diyebiliriz çünkü zenginler pikniğe değil brunch’a gider.)

AMAÇ İnsanlara yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında Torku Ayran aracılığıyla özledikleri serin havaları hissettirmek.

ETKİNLİK Torku ayran kamyonu, sabahın erken saatlerinde piknik alanında insanlar gelmeden beklemeye başlar. Bir düzenek kurulur ve insanlardan ‘Başlarından geçen en soğuk macerayı’ anlatmaları istenir. Hikaye sonrasında “Torku Ayran sizi o serin günlere geri götürecek” mesajıyla ayranlar hediye edilir.

Etkinlik boyunca aktüel ve gizli kameralar çekim yapar. Elde edilen görüntüler Youtube ve Facebook’ta sponsorlu olarak yayınlanır. Reklam içerikli web sitelere (webrazzi.com sosyalmedya.co, bigumigu.com vb.) basın bültenleri aracılığıyla etkinliğin haberinin yaptırılması.

NE SÖYLEYECEĞİZ? Torku Ayran, yazın bunaltıcı sıcağında size kış serinliğini hissettirecek.

NASIL SÖYLEYECEĞİZ? Şaşırtıcı, samimi ve eğlendirici bir dille.

YER ve ZAMAN 8 Temmuz – 11 Eylül arası Tüm hafta sonları Toplam 20 gün Türkiye’nin en kalabalık 20 Şehri *8 Temmuz olmasının sebebi ramazan ayının sona ermesi.

GÜZERGAH İstanbul – Kocaeli Bursa – Balıkesir İzmir – Manisa Aydın – Antalya Mersin – Adana Kayseri – Kahramanmaraş Hatay – Gaziantep Şanlıurfa - Diyarbakır Van – Samsun Ankara – Konya (Toplam 4.964 KM)

BÜTÇE Yakıt Masrafı Güzergah: 4.964 KM Km’de 0.25 Lt yakmakta.(4 km’de 1 Lt) Toplam harcanacak litre: 1.241 1 Lt motorin 3.64 TL olduğu için 4.964 KM için 4.517.24 TL tutar.

Tahmini dağıtılacak ayran adedi 15.000 – 20.000 Tahmini gider 4.500 – 6.000 TL Çalışanlar, konaklama ve diğer 40.000TL

Toplam tahmini gider 50.000 TL

Basın Bülteni Torku, 8 Temmuz 2016’da başlattığı ‘’En soğuk hikayem’’ adlı etkinliğiyle son zamanlarda adından sıkça bahsettirdi. Türkiye’nin nüfus yoğunluğuna göre en kalabalık 20 şehrinde tüm hafta sonları, toplam 20 gün boyunca piknik alanlarını mesken tuttu. Ayran kamyonu sabahın erken saatinden beklemeye başladı. Kurulan düzenekte insanlar başlarından geçen en soğuk macerayı anlattı ve ‘’Torku ayran sizi o serin günlere geri götürecek mesajı’’ ile ayranlarını hediye etti. Tüm bunlar olurken gün boyunca aktüel ve gizli kameralar ile çekim yaptı. Hikayeler sosyal medyada paylaşılarak bu sıcak yaz aylarında gündeme buz gibi damga vurdu. Etkinlik süresince 20.000 ayran, 4964 km yol kat edildi.