Perakende Analiz ve Raporlama Sistemi PARS

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ETG Danışmanlık Yardım Masası
2012
Performans Odaklı Sponsor Reklam Kampanyaları Mart – Aralık 2013
TimExp Nedir ? Çalışma saatlerini portatif lego parçalarına çeviren zaman takip yazılımıdır. Çalışan performansını %292 arttırır. 1 saatlik çalışmayı 1.
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
Google Analytics Nedir?
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
Turkuaz Grup Otomasyon
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
(Bilişim Sektörüne Nitelikli Ara Eleman Yetiştirilmesi Projesi)
Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin.
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Şirket Tanıtım Sunumu.
DOĞA KOLEJİ ROL MODEL SUNUMU
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
ATC Araç Takip Sistemleri
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği nedir? Neden ihtiyaç vardır?
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
YÖNETİM BİLGİ SİSTEMLERİ
Kurumsal Dünyada Yazılım Geliştirme ve Veritabanı Programcılığı
Elektrik ve doğalgaz sektöründe saha servis yönetimi anlayışı değişiyor. ARENA Saha Hizmetleri ve İş Gücü Yönetimi.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Enformatik Bölümü Ar-Ge Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Alt Yapı & Uygulama Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.
 ADI SOYADI :AYCAN ERKAYA  NUMARASI:  ÖDEV KONUSU: TURİZMDE MOBİL UYGULAMALAR.
ne yapar? tweety, timisi Creative tarafından geliştirilmiş bir yazılımdır. tweety, belli bir lokasyonda tweet atan kullanıcıları tespit eder ve bu kullanıcılara.
ONLINE MEDYA TAKİBİ “FIRSATLAR”. Online Medya Takibi DİNLE -> KATIL -> ÜRET.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
SEVCAN DEMİR ELEKTROY NEDİR? Öğrencilerin derse ne ölçüde katıldıklarını görmek; onların sorunlarını tespit etmek ve tüm sınıfın beraber ilerleme.
Denetim ve Ruhsatlandırma Uygulaması
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEK OKULU SATI Ş I ARTIRMANIN YOLLARI İ LKNUR ÖZDEM İ R.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
eTwinning Projeleri Nedir?
ŞİRKET TANITIM SUNUMU. Pusula IT – Şirket Profili Pusula IT 2010 Yılı 2.çeyreğinde Araştırma, Geliştirme, Yazılım, Danışmanlık alanlarında, %100 müşteri.
Üniversiteler İçin Proje Yönetim Bilgi Sistemi
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
In-Store Retail Analytics Başar Öztayşi
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
KOBİLERDE AR-GE ve İNOVASYON
Uygun Teknoloji Özgür Yazılım'ın Ekonomik ve Sosyal Yönleri Hakan Uygun.
Uygun Teknoloji Özgür Yazılım Ekonomisi Hakan Uygun.
Katı Atık Konteyner Takip Sistemi ÇETOS
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
VBT Bilgi Teknolojileri
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
CLASS DOJO.
endüstriyel temizlik ürünleri
ŞEF’İM WEB REPORTS ŞEF’İM GELİŞMİŞ RAPORLAMA SİSTEMİ.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
“İŞSİZLİKLE MÜCADELEDE MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİ”
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
VBT Bilgi Teknolojileri
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
FIRAT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
Stratejik Gıda Hizmetleri Danışmanlığı/Tasarımı Amacımız; Hizmet Standardını sağlamak; Zincir mağaza olarak tüketicilerin gideceği diğer AUM mağazalarında.
Sunum transkripti:

 Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarına giren ve çıkan sayısını gerçek zamanlı olarak takip edebilir  Tarih ve mağaza değişkenleri ile birbirinden farklı onlarca sorgu yapabilir,  Mağazaların performansını karşılaştırabilir,  Mağazaların en çok ve en az ziyaretçi aldığı zamanları saatlik detaylar ile görüp, eleman optimizasyonu yapabilir.

 Kişi sayma sisteminin yöneticilere sağladığı zaman ve bütçe tasarrufu ile işletme karlılığını %10 - %50 oranında arttırır.  Tek bir merkezden farklı noktalarda ki kişi sayma sisteminin raporlarına ulaşılabilir.  İşletmenin en az ve en çok ziyaret edildiği saatlerin tespiti yapılabilir. Bu rapor sonucuna göre temizlik, bakım – onarım gibi servislerin en uygun zamanı belirlenebilir.  İşletme içerisinde yapılan reklam çalışmalarının ziyaretçiler nezdinde nasıl etki yaratıldığı belirlenebilir. Mağazaların yapmış olduğu vitrin tasarımları, dekorasyon değişikliği veya kampanyaların ziyaretçilere etkisi ölçülebilir.

 Ar-Ge çalışmalarının amacı, olmayan ya da eksik olan teknolojilerin geliştirilmesidir.  Şirket A olarak Marmara Üniversitesi, TÜBİTAK gibi kurumların bilgi ve bilimsel potansiyellerinin de desteğini alarak yaratıcı çözümler sunma hedefindeyiz. › Yapay Zeka › Veri Madenciliği › Telekomünikasyon ve iletişim Çözümleri › Yazılım Güvenlik çözümleri Ana çalışma alanlarımızdır.

 RFID etiketler sayesinde konteynırlar, çöp kamyonlarına tesis edilmiş ÇETOS cihazına eklenmiş RFID okuyucu ile etkileşim içindedir.  Çöp kamyonlarında yer alan ÇETOS araç takip cihazı sayesinde uydu ile yer tespiti yapılarak sistem üzerinden veri iletişimi sağlanır.  Çöp kamyonu konteyneri boşalttığında GPS üzerinden hangi konteyneri boşalttığını tespit ederek ilgili konteynerin boşaltıldı sinyalini merkeze iletir. Çöp konteynerleri harita üzerinde işaretlenir. Boşaltılmamış konteynerler kırmızı renk ile belirtilir. Boşaltılan konteynerlerin rengi yeşil renge döner.  Sistem Sayesinde çöp kamyonunun en son ne zaman aranan bölgeyi ziyaret ettiği görüntülenir. Portal uygulaması ile boşaltılan çöp konteyner sayısına anlık olarak ulaşılır. Detaylı bilgi için :

 9bilişim birçok alanda uzman ekibiyle; › Özel Yazılım geliştirme › Yazılım ve yazılım projeleri danışmanlığı › Kurumsal Bilişim Çözümleri › Kurumsal Otomasyon Çözümleri  Perakende Analiz Raporlama Sistemi ile ilgili daha detaylı bilgi için  9bilişim tüm çözümler ile ilgili bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 Çevre Temizlik Otomasyon Sistemleri ÇETOS ; Dokuz Bilgisayar ve Bilişim A.Ş tarafından geliştirilmiştir. › Intel Türkiye › Sun Microsystems Türkiye › Microsoft Türkiye › ORACLE › ACME PACKET › TÜBİTAK › KOSGEB

 9bilişim ile iletişime geçmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz. › E-posta : › Web : › Web : pars.9bilisim.compars.9bilisim.com › Telefon : › Telefon : Teşekkürler