Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TimExp Nedir ? Çalışma saatlerini portatif lego parçalarına çeviren zaman takip yazılımıdır. Çalışan performansını %292 arttırır. 1 saatlik çalışmayı 1.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TimExp Nedir ? Çalışma saatlerini portatif lego parçalarına çeviren zaman takip yazılımıdır. Çalışan performansını %292 arttırır. 1 saatlik çalışmayı 1."— Sunum transkripti:

1

2 TimExp Nedir ? Çalışma saatlerini portatif lego parçalarına çeviren zaman takip yazılımıdır. Çalışan performansını %292 arttırır. 1 saatlik çalışmayı 1 dakika da izleyebileceğiniz videolar sunar. Metriklerle şirket , çalışan , proje iş gücünü ölçer.

3 TimExp Nasıl Çalışır ? Masaüstü uygulaması başlatıldığında ekran görüntüsü , klavye ve mouse hareketleri , çalışılan proje bilgisini alır.

4 My-Timexp web uygulamasından proje ve personelinizi anlık takip edebilirsiniz.
TimExp başlat/durdur özelliği ile istenildiğinde durdurulabilir. Veri güvenliği için TimExp server istenildiğinde kurum içi kurulabilir.

5 Ek Özellikler Şirketinizin saat / günlük iş gücünü hesaplar.
Projelerinizin oluşturduğu saat / günlük iş yükünü hesaplar. Projeye ayrılan saat / günlük iş gücünü hesaplar.

6 Projenin zamanında yetişmesi için gereken saat / günlük iş gücünü hesaplar.
Personelin üzerine düşen saat / günlük iş yükünü hesaplar. Personelin saat / günlük çalışma kapasitesini ölçer.

7 TimExp mobil cihazlardan rahatlıkla kullanılabilir.

8 Timexp Sonrası Çalışanların mekan bağımlılığı ortadan kalkar.
Şirketlerin nitelikli iş gücü sorununu çözer. Şirketlere ihaleler için Timexp karneleri oluşturulabilir. “Enerji Ağı” sistemi ile şirketlere istedikleri anda saatlik iş gücü sağlanabilir.

9 “Enerji Ağı” sistemi ile engellilere , engelsiz istihdam sağlanabilir.
Proje maliyet hesaplamaları net ve güvenilir yapılır. Proje şablonları ve arşivi ile oryantasyon süreçleri ortadan kaldırılır. Klasik CV yerine dijital Timexp CV leri oluşturulabilir. Personel yetkinliği ve davranışları otome ölçümlenir.

10 Teşekkürler ! TimExp’in yapabilecekleri bunlarla sınırlı değil ! Daha detaylı bilgi için kullanım kılavuzumuza gözatın.


"TimExp Nedir ? Çalışma saatlerini portatif lego parçalarına çeviren zaman takip yazılımıdır. Çalışan performansını %292 arttırır. 1 saatlik çalışmayı 1." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları