Lale Öğretmenime 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÖĞRETMENİM.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
A TEMASI OKUL HEYECANIM
Advertisements

16 Haziran Babalar Günü Kutlu Olsun..
İkinci Sınıfta Kutlanan Belirli Gün Ve Haftalar
BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK’TEN ÖZDEYİŞLER
SEVGİ NEDİR? AİLEMİ VE OKULUMU SEVMEKTİR GÜLÜMSEMEK VE PAYLAŞMAKTIR.
Cin Ali İnternette Ne Yapıyor?
Bugün... Küçük güzelliklerin günü olsun...
EN BÜYÜK BAŞÖĞRETMENİN ŞAHSINDA TÜM ÖĞRETMENLERE İTHAF EDİLMİŞTİR
HAZIRLAYAN:PINAR MÜJDECİ
Adam üç yaşındaki kızına, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için kızmıştı.
ÖZEL ANTAKYA ATA İLKOKULU
BUNLARI HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?. BİR OKULUN YAPILMASI, EĞİTİME ÖĞRETİME HAZIR HALE GETİRİLMESİ KOLAY OLMAMAKTADIR. OKULUNUZUN YAPILMASINDA CİDDİ MADDİ SIKINTILARI.
HAK VE SORUMLULUKLARIMIZ
Hersey Serbest Bir Kelebeğin Dersi
NİCE NİCE YILLARA... CANIM BABACIĞIM SENİ SEVİYORUM AYSUN ASAR
ITALYA YOGA FESTIVALI HAZIRAN 6-12 Sizleri dünya Sevgi Yoga Festivallerinden biri olan Italya Bakti Yoga Festivaline davet ediyoruz. Bizi şereflendirecek.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
BENİM EŞSİZ YUVAM ENTEL İNTEL.
24 KASIM Öğretmenler Günü
Öğretmenler.
HAK VE SORUMLULUKLARIMIZ
ANNELER GÜNÜ... Anneler günü Mayısın 2.Haftası
Anneler günü ANNELER GÜNÜ... Mayısın 2.Haftası.
HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
ÇOCUKLARIMIZ… Bizim en değerli varlıklarımız… Tüm çabalarımız
4/B SINIFININ SEVGİ ÇİÇEKLERİ
Bir Afrika Atasözü.
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK’TEN ÖZDEYİŞLER
KÜTÜPHANECİLİK HAFTASI
OKUL KURALLARIMIZ.  Okul işleyişi,eğitimin kesintiye uğramaması,çocuğumuzun grubuna ve öğretmenine daha kolay ve çabuk uyum sağlaması açısından aşağıda.
KÜSMEYELİM KÜSTÜRMEYELİM
KAYRA DİREN EROL 2-A SINIFI NO :411
 Bir okulum olsa ki öyle güzel,muhteşem ki,  Pembe şekerden,beyaz bulutlardan şeker okul…  Bir okulum olsa ki öyle temiz ve parlayan,  Yerlerde çöpler.
YUNUS EMRE İLKOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ
Selamlaşma.
Yaşlılara Saygı Haftası
23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlu Olsun 
TÜRKİYE’NİN TURİSTİK DEĞERİ
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …
Öğretmenler Günü.
Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı.
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
Aileye Karşı SEVGİ VE SAYGI
DÜNYANIN HER TARAFINDA ÖĞRETMENLER,
1.
TC. GÜÇLÜKONAK KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C MEB MUSTAFA PARS İLKOKULU EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI
MUMİ YARDIMLAŞIYOR.
BENİM AFRİKAM Yoksa aslana yem olur.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
DEĞERLERİMİZ.
Mutlu olmak için atılacak 10 adım Bitki büyütün, sevdiklerinizle sohbet edin, her gün kahkaha atın basit yöntemle mutlu olunabileceğini kanıtlayan.
KIRMIZI ÇİZGİ Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM
AİLEM.
CANIM ANNEM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM
OKUL BAŞARISINDA AİLENİN ROLÜ
Dostlarıma sunu: gülay.
ÖĞRETMENİM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
ÖRAV CESUR SORULARLA KOÇLUK 3.ÖDEV SINIF VİZYONU
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NİHAT TOPKARA BİZİM SINIF TARİH DERSİNDE.
6 D kızları SELMA DİBEKTAŞA. SİZ BİZE SABIRI ÖĞRETTİNİZ.
İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın.
Çelebi Grubu.
HAZIRLAYAN BETÜLAY ÖZMEN BETÜLAY ÖZMEN 10/İ 10/İ ANLATIM TÜRLERİ ANLATIM TÜRLERİ DİL VE ANLATIM PROJE ÖDEVİ DİL VE ANLATIM PROJE ÖDEVİ 1.
Sunum transkripti:

Lale Öğretmenime 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ÖĞRETMENİM

ÖĞRETMENİM Dosttur o çalışanla, dosttur o yarışanla Yarınlara el ele beraber koşanlarla, Mutludur o, simsiyah saçları olmuşsa ak, Dünden daha güçlüdür uyanırken her sabah. Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren Odur hep geleceğe güvenle gülümseyen. Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan. Odur eli öpülen, odur fedakâr insan. Sarsılmaz bir inançla görevini sevmekte, Ömrünü adamıştır milletine hizmette. Ruhlara şekil veren, kafaları besleyen Uygarlığa yürürken en öndedir öğretmen.

DÜNYANIN EN DEĞERLİ ÖĞRETMENİNE Beni, senin kadar bilmiyorum Beni bana anlatsana öğretmenim, Güzel günler var mı, yaşanacak mı bilmiyorum Bana yaşamayı öğretsene öğretmenim. Madalyonun diğer yüzünün nasıl olduğunu bilmiyorum Bana diğer yüzünü göstersene öğretmenim. Hayatın bu kadar acımasız olduğunu bilmiyorum Bana hayatı öğretsene öğretmenim. Martıların dilini bilmiyorum Bana martıların dilini öğretsene öğretmenim. Kanatlarım var ama uçmayı bilmiyorum Masmavi, sevgi dolu gökyüzüne uçmayı öğretsene öğretmenim.

BENİM EN DEĞERLİ ÖĞRETMENİME Bunu ben hem arkadaşlarımın hem de kendi adıma yazıyorum.Tabi arkadaşlarım neder bilemiyorum.Öğretmenim sizi çok seviyoruz.Siz bize bu kadar güler yüzlü davrandığınız için siz bize öğretmeye çaba sarf ettiğiniz için size minnettarız.Biz sizin sayenizde okumayı yazmayı öğrendik öğretmenim.Bana göre okul 12 katlı bir ev gibi şu anda biz daha 4. kattayız ama sizin bilgileriniz oldukça biz her zaman bir kat daha yükseleceğiz öğretmenim. BANA GÖRE ÖĞRETMENLER BİZİM BİLGİ YOLUMUZUN BİR PARÇASIDIR. Bunu ben hem arkadaşlarımın hem de kendi adıma yazıyorum.Tabi arkadaşlarım neder bilemiyorum.Öğretmenim sizi çok seviyoruz.Siz bize bu kadar güler yüzlü davrandığınız için siz bize öğretmeye çaba sarf ettiğiniz için size minnettarız.Biz sizin sayenizde okumayı yazmayı öğrendik öğretmenim.Bana göre okul 12 katlı bir ev gibi şu anda biz daha 4. kattayız ama sizin bilgileriniz oldukça biz her zaman bir kat daha yükseleceğiz öğretmenim. BANA GÖRE ÖĞRETMENLER BİZİM BİLGİ YOLUMUZUN BİR PARÇASIDIR.

RESİMLER BUNLARI SİZ BİZE ÖĞRETTİNİZ ÖĞRETMENİM. BUNLARI SİZ BİZE ÖĞRETTİNİZ ÖĞRETMENİM.

24 Kasım LALE ÖĞRETMENİM LALE ÖĞRETMENİM 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.Sizi Çok Seviyoruz.Size Minnettarız.Ve bu dünyadaki bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü Kutlarız. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.Sizi Çok Seviyoruz.Size Minnettarız.Ve bu dünyadaki bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü Kutlarız.