Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OKUL KURALLARIMIZ.  Okul işleyişi,eğitimin kesintiye uğramaması,çocuğumuzun grubuna ve öğretmenine daha kolay ve çabuk uyum sağlaması açısından aşağıda.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OKUL KURALLARIMIZ.  Okul işleyişi,eğitimin kesintiye uğramaması,çocuğumuzun grubuna ve öğretmenine daha kolay ve çabuk uyum sağlaması açısından aşağıda."— Sunum transkripti:

1 OKUL KURALLARIMIZ

2  Okul işleyişi,eğitimin kesintiye uğramaması,çocuğumuzun grubuna ve öğretmenine daha kolay ve çabuk uyum sağlaması açısından aşağıda belirtilen kurallara uyulması önemlidir.

3  1.) Okula geliş gidiş saatlerine riayet edilmesi çocuklarımızın sabah en geç 08:30 da okulda olması, en erken 16:30 dan okuldan ayrılması  2.) Okulumuza başlayacak olan çocuğumuzun tuvalet ve beslenme alışkanlığını kazanmış olması.

4  3.) Çocuklarımızın okula gelirken eşofman vb. rahat kıyafetlerin giyilmesi  4.) Çocuklarımızın okula gelirken maddi değeri olan altın vb. takıların takılmaması.

5  5.)Hasta olan çocuğumuzun kendi ve arkadaşlarının sağlığı için okula gönderilmemesi  6.)Okuldaki eğitimin sürekliliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen aile katılımı ve aile eğitimi programlarına velilerimizin riayet etmesi

6  7.)Öğretmen-veli görüşmelerinin etkinlik saatinde çok kısa olması, görüşmelerin sınıf öğretmeninin nöbetçi olduğu günlerde ya da veli toplantıları sonunda yapılması

7  8.)Okul aidatlarının her ayın 15’i ile 20’si arasında bankaya yatırılarak dekontun okula getirilmesi  9.)Çocuğumuzun anne-baba yada servis dışında herhangi bir kişi tarafından alınması durumunda güvenlik nedeniyle okul yönetimine çocuğu alacak kişi hakkında bilgi verilmesi.

8  10.)Çocukların birbirine fiziksel ve sözel kötü davranmalarına izin verilmemesi  11.)Davranış problemi olan çocuklarla ilgilenilerek aileleriyle işbirliği halinde sorunun çözümlenmesi,

9  12.)Çocukları eleştirmek, yasaklar koymak yerine övgü,sevgi,değer,saygı göstererek güven ortamı oluşturmak,  Okulumuzun temel kurallarıdır.


"OKUL KURALLARIMIZ.  Okul işleyişi,eğitimin kesintiye uğramaması,çocuğumuzun grubuna ve öğretmenine daha kolay ve çabuk uyum sağlaması açısından aşağıda." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları