SATIŞ SONRASI H İ ZMETLER Bu yönetmeli ğ in amacı; satın aldı ğ ımız malların satın aldıktan sonra, montaj, bakım ve onarım hizmetlerini düzenlemek ve.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Kurma Yükümlülüğü.
Advertisements

Hâsılat kavramları Firmaların kârı maksimize ettikleri varsayılır. Kâr toplam hâsılat ile toplam maliyet arasındaki farktır. Kârı analiz etmek için hâsılat.
ERASMUS. Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Erasmus öğrenci öğrenim hareketliliği, Standart veya Genişletilmiş Erasmus Üniversite Beyannamesi ve yükseköğretim.
3. ADIM İş Sözleşmesi Düzenle. Genel kurallar İşverenin iş sözleşmesi yapma yükümlülüğü bulunmaktadır. İş sözleşmesinin süresi bir yıl ve daha fazla ise.
GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA SUÇU (TCK 257. MADDE).
KONUT SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Tüketicinin konut amaçlı bir taşınmazın satış bedelini önceden peşin veya taksitle ödemeyi, satıcının da bedelin tamamen veya.
ERASMUS+ Oryantasyon Programı Erasmus Kurum Koodinatörlüğü erasmus.erciyes.edu.tr
Etkileşimli Tahta Sorumlu Firma Vestel Sorumlu Firma Yöneticisi Yereldeki Vestel Yetkili Servisleri Arıza Kaydı Vestel Çağrı Merkezi: Fatih.
PAZARLAMA MEVZUATI Paket Tur Sözleşmeleri. ulaştırma, konaklama ve bunlara yardımcı sayılmayan di ğ er turistik hizmetlerin en az ikisinin birlikte, her.
TÜKETİCİ KONSEYİ HAKEM HEYETİ. TÜKETİCİ KONSEYİ NEDİR ? Tüketici sorunlarının ve ihtiyaçlarının belirlenmesi ile çıkarlarının korunmasına ilişkin gerekli.
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
SATIŞ SONRASI H İ ZMETLER Bu yönetmeli ğ in amacı; satın aldı ğ ımız malların satın aldıktan sonra, montaj, bakım ve onarım hizmetlerini düzenlemek ve.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGAJİK FORMASYON PROGRAMI Öğrenci Numarası: Mehmet Kürşat SOĞANCIOĞLU.
NİSAN Eğitim-Öğretim yılında ilk olarak başlanmıştır. Şuan 94 üniversite ile protokol anlaşması mevcut.
 HİZMETİN AYIPLI OLDUĞUNUN KABUL EDİLMESİ KOŞULLARI  HİZMETİN AYIPLI OLDUĞUNUN KABUL EDİLMESİ KOŞULLARI TÜKETİCİNİN HAKLARI AYIPLI HİZMETTE SORUMLULUK.
Aralık 2015 T.C. ADANA VALİLİĞİ Ticaret İl Müdürlüğü 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun.
Sosyal Ağlar Tehditler, Yanlış Kullanım ve Doğru Kullanım Örnekleri.
“Bilginin en büyük dü ş manı bilgisizlik de ğ ildir, bildi ğ ini zannetmektir,” der Stephen Hawking.
HAZIRLAYANLAR SEDA NUR GÖK KEMAL ŞAHİN. AÇILIMI Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Türkiye’de bilim ve teknolojiyi teşvik etme Yönlendirme.
Leyla İÇERLİ Araş. Gör. Dr. Aksaray Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü.
Fatma ÖZYURT DEMİR Avrupa Birliği Bakanlığı
İHRACAT DESTEK PROGRAMLARI
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
E-MUTABAKAT SUNUM.
VİRAL PAZARLAMA Emircan Turgaz
E-OKUL VE MEBBİS SİSTEMİNİN KULLANILMASI
GELECEKTEKİ DÜNYAMIZ.
İnternet'e Bağlanmak İçin Neler Gereklidir?
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
ANKARA BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ Piyasa Gözetim ve Denetim Şubesi
Kitle İletişim Araçları
“ekonomik, sosyal ve kültürel gereksinmelerini karşılayabilmek için
ÜGD MEVZUATI ve TAREKS - II
Bu sorunlar neden çözülmeli?
Aşağıdaki kavramları açıklayınız
TURİZM PAZARLAMASI Emir Hilmi Üner.
ETİKET.
HAZIRLAYAN SEDA KALKANDELEN
REHBERLİK YÖNETMELİK-5
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ
BİLGİ TOPLUMU.
YOKLUK VE BUTLAN HUKUKİ İŞLEMLERDE HÜKÜMSÜZLÜK
Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi
Bölüm 4: Tarımsal ürünlerin pazarlama fonksiyonları
KEP – Kayıtlı Elektronik Posta Sisteminden İhracatçı Birliklerine
Konu Başlıkları Staj başvurusunda izlenecek yol
2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Yılı Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ STAJ İŞLEMLERİ Burada açıklanan işlemler her staj türü (şantiye, büro, serbest.
Hukuki işlem.
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ DERNEĞİ
Tedarik Zinciri Yönetimi:
LOJ436 Lojistik Yönetimi Ders – I
Benzetim 11. Ders İmalat Yönetimde Benzetim.
ALIŞVERİŞLERİMİZDE NELERE
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
BÖLÜM X FİYATLANDIRMA.
2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Yılı Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ STAJ İŞLEMLERİ Burada açıklanan işlemler her staj türü (şantiye, büro, serbest.
Satış Eğitimi Veren Kişi [Ad].
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
T.C. TİCARET BAKANLIĞI KOOPERATİFÇİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YENİLENEBİLİR ENERJİ ÜRETİM KOOPERATİFLERİ Turna TURNA KARABÜK, KASIM 2018.
ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
KONKORDATO TALEBİNE EKLENECEK BELGELER İİK
2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ
Yurtiçi Fuar için devlet destekleri
İKNA EDİCİ İLETİŞİM.
RASTGELE DEĞİŞKENLER Herhangi bir özellik bakımından birimlerin almış oldukları farklı değerlere değişken denir. Rastgele değişken ise tanım aralığında.
TİCARET HUKUKU BİLGİSİ
KİŞİLİK KAVRAMI, ŞİRKETLER VE DİĞER KURUM VE KURULUŞLAR
Sunum transkripti:

SATIŞ SONRASI H İ ZMETLER Bu yönetmeli ğ in amacı; satın aldı ğ ımız malların satın aldıktan sonra, montaj, bakım ve onarım hizmetlerini düzenlemek ve tüketicilerin işlerini kolaylaştırmaktır. Örne ğ in bir buzdolabı aldıktan sonra kurulumunun yapılması veya bozuldu ğ u taktirde şirketin garanti kapsamında onarımını karşılaması.

Üretici firmalar ürün grupları için satış sonrası hizmetleri sa ğ lamak üzere yeterli sayı ve özellikte teknik kadroya sahip yetkili servis kurmak zorundadır. Örne ğ in küçük ev aletleri ve beyaz eşya yetkili servisleri vb. SERV İ S H İ ZMETLER İ

YETK İ L İ SERV İ SLER İ N SORUMLULUKLARI Ürünü satın aldı ğ ımız yerde yetkili servis yoksa ve herhangi bir sorunla karşılaştı ğ ımız taktirde ürünün ulaştırılacak servise nakliye, posta, kargo vb. ulaşım giderleri firma tarafından karşılanmak zorundadır.

YETK İ L İ SERV İ SLER İ N GÖREV İ Yetkili servisin bu giderleri karşılamayı içine alan belgelerin bir nüshasını biz tüketicilere verilmesi zorunludur. Tüketicilerin arıza bildirimini; telefon, faks, e-posta iadeli taahhütlü mektup vb. yolla yapması mümkündür.

YETK İ L İ SERV İ SLER Ürünün garanti süresi dışında garantisiz bir parçasının servis tarafından de ğ iştirilmesi ve satılması durumunda de ğ işen parça içinde altı aydan aşa ğ ı olmamak üzere garanti verilir. Ürünün tamir edildi ğ i durumlarda tamir süresi on iş gününü geçmiş ise tüketiciye benzer özelliklere sahip ürünün verilmesi gerekir.

Arıza tekrarı durumunda ne….. Yıllar önce arkadaşımın başından geçen bir olayı sizlere anlatmak istiyorum. Yaklaşık bir yıl önce bir telefoncudan telefon almış. Telefon arızalanmış, garantiye göndermiş. Fakat kısa bir müddet sonra aynı arıza yeniden ortaya çıkmış hakem heyetine gidip başvuruda bulunmuş ve mahkemeyi kazanıp parasını geri almıştı.

BUSE TA Ş KESEN