Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

TİE Platformu Yürütme Kurulu Başkanı
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
Dünya Madenciler Bayramı Kutlamaları 4 Aralık 2008 / İstanbul
ALIŞVERİŞ STRESİNİ MUTLULUKLA DEĞİŞTİRDİK… devam etmek için lütfen tıklayınız…
22 NCİ YILINDA TÜRKİYE'DE "KATILIM BANKACILIĞI" TECRÜBESİ 22 NCİ YILINDA TÜRKİYE'DE "KATILIM BANKACILIĞI" TECRÜBESİ Sunum: Dr. Adnan BÜYÜKDENİZ Genel Müdür.
Müşerref Üstek.
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Ekim Haziran 2006 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Temmuz, 2006.
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Ekim Haziran 2005 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KİMİ MEMNUN EDER? FOUR SEASONS VAKASI
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
PROMOSYON  Kökeni Latince promotio kelimesinden gelen promosyonun anlamı fikir,öne çıkarmak olarak tercüme edilir.  Bir firmanın ya da bir arzın tanıtılması.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ ÜST DÜZEY YÖNETİCİ SEMİNERİ 1-2 MART 2003 ANTALYA.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.

Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
1. TÜRKİYE GÖZLÜK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Tarihçe ve Tanıtım -Kuruluş Çoğunluğun Sesi -Modern Teknoloji 2.
Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ KIRSEHIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 06 NİSAN 2015.
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
ELEKTRONİK TİCARET TÜRLERİ
Örnek 1: Bayram Gıda Market’in Mayıs ayı kasa bakiyesi TL’dir. Şirket gelecek 7 ay içerisinde aşağıda yer alan nakit akımlarına sahip olacağını.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Deniz Bayhan Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi.
MEBGEP / CBMoNE GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER. Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali İşbirliği 2006 Programı Hibesi 3.7 MİLYON EURO PROJENİN BÜTÇESİ.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
Ticari Kararlarda Piyasa Emisyonu ve Kredi-Risk Yönetiminin Önemi
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
MESLEKİ EĞİTiM VE YÖNLENDİRME TOPLANTISI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KIRŞEHİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
Topluluk İnovasyon Girişimi Süreç Açıklaması ve Yol Haritası Dokümanı 26 Mayıs
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
TÜKETİCİ AKADEMİSİ TOPLANTISI 1. Ulusötesi Proje Toplantısı Macaristan 17 Şubat 2016 Kurumsal İletişim Uzmanı Güldem Ulutürk.
GÜNEYDOĞUM DERNEĞİ. AMACI Güneydoğunun ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda kalkındırılması amacıyla çalışmalar yapılmasının takipçisi olmak ve bu mealde.
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını.
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
Logo.
= TARİHÇE= İlk mağazasını 15 Haziran 1963’te Fransa’da açan Carrefour, bugün 33 ülkede, 15 binden fazla mağazasıyla yılda ortalama iki milyar kişinin alışverişlerinde.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Türkiye Bankalar Birliği Eğitim Merkezi İktisadi İşletmesi Seminerleri
2016 Kayseri Ticaret Odası.
2017 OCAK-NİSAN AYLARI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
SEKTÖRÜN LİDER MARKASI
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
LR Akademisi LR İş Modeli.
ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu SAĞLIK TURİZMİ
Merve ÇAKMAK.
Setur-2.
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olarak değerlendirilmiştir. Müşterilerine Mayıs 2012 itibariyle, Türkiye’nin 41 şehrinde 66 adet mağazada toplam m²’lik satış alanında bilişim teknolojisi, tüketici elektroniği, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sunan Bimeks, Türkiye’nin lider ve öncü markalarından biridir. Özgün hizmet ve perakendecilik konsepti ile mutlu, güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Bimeks, müşteri sadakatinde liderliğini korumaktadır yılında Bimeks, verimliliğe odaklı politika ve uygulamalarına özkaynaklarını güçlendirme atılımını da ilave etmiştir. Bimeks’in toplam cirosu 2011 yılında 396 Milyon TL olarak gerçekleşmiş olup; Şirket son 8 yılda satış hacmini yıllık ortalama %40 oranında artırmıştır.

Yöneticiler Genel Müdürü; Arif Bayraktar Genel Müdürü; Arif Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanı;Murat Akgiray Yönetim Kurulu Başkan Vekili; Muhammet Haluk Sur

Sosyal Sorumluluk Projesi; Bimeks'ten Engelli Öğrencilere Karne Hediyesi 19/06/08 Bimeks ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliği ile 11 Haziran'da gerçekleştirilen organizasyonla Ankara'da bulunan 8 özel eğitim okulunun birincileri bilgisayarla ödüllendirildi.. Bimeks sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek Beyazay Derneği'nin gerçekleştirdiği organizasyona sponsor oldu. Toplumsal duyarlılığa her zaman önem veren Bimeks, sunduğu ödüllerle organizasyona destek verdi. Milli Eğitim Bakanlığında yapılan ödül töreninde Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Muammer Yaşar Özgül desteklerinden dolayı Bimeks Pazarlama Yöneticisi Sinan Yazıcı'ya Beyazay Derneği adına bir plaket verdi. Bimeks'e teşekküründen sonra bilgisayarlar öğrencilere takdim edildi

Milli Eğitim Bakanlığında yapılan ödül töreninde Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Muammer Yaşar Özgül desteklerinden dolayı Bimeks Pazarlama Yöneticisi Sinan Yazıcı'ya Beyazay Derneği adına bir plaket verdi. Bimeks'e teşekküründen sonra bilgisayarlar öğrencilere takdim edildi. Yoğun bir eğitim döneminden sonra bilgisayarla ödüllendirilen engelli okul birincileri hediyelerini alırken duygusal anlar yaşattı. Bimeks'in katkılarıyla gerçekleştirilen bu organizasyonun, hem kendileri için hem de diğer engelli çocukların eğitimi için teşvik edici olduğunu söyleyen öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Aldığı Ödüller; Bimeks'e iki ödül birden 11/12/07 HP tarafından her yıl düzenlenen HP Yetkili İş Ortakları Toplantısı, 30 Kasım - 2 Aralık 2007 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi HP İş Ortakları Toplantısı'nda Bimeks, HP'yi En İyi Temsil Eden İş Ortağı ve HP Color Laserjet 1600 satışı ile 2007 Ticari Ürün Satışında En Başarılı İş Ortağı olmak üzere iki ayrı ödülün sahibi oldu sonuçlarının değerlendirilip, 2008 hedeflerinin konuşulduğu toplantıya, HP Türkiye yöneticilerinin yanı sıra, 400'e yakın iş ortağı katıldı.

Hazırlayan: Sümeyye DİM