Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Koç Üniversitesi Tarih Bölümü
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
TÜRK İNŞAAT SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARININ MESLEKİ DİL EĞİTİMİNDEN BEKLENTİLERİ TÜRK İNŞAAT SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARININ MESLEKİ DİL EĞİTİMİNDEN BEKLENTİLERİ EVLAC GROUP/P1.
TAFENSW Meslek Eğitim Enstitüleri
Dünyanın neresinde olursanız olun, Sizinle aynı dili konuşuyoruz...
Farklı Kültürlerde Liderlik Yapmak Prof. Dr. Yeşim Toduk Akiş
( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin.
Avrupa Yükseköğretim Alanı’nın Faaliyetleri Kapsamında Türk Yükseköğretim Sistemi’nin Değerlendirilmesi Yeterlilikler / Öğrenme Kazanımları Prof. Dr.
Dünyada Açık ve Uzaktan Eğitimin Durumu
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
FARMALİFE GROUP ‘ A HOŞGELDİNİZ….
Birtel İletişim Teknolojileri
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
EC Delegation to Turkey 1 Türkiye’de Mesleki Yeterlik Sistemi Mesleki Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetlerinden Yeni Beklentiler Dr. Mustafa BALCI Avrupa.
Diploma Eki (DE) Diploma Supplement (DS)
SELP Izmir, 31 Mart SELP –Küçük İşletmeler Kredi Programı “SELP” Fonları Avrupa Birliği tarafından sağlanmıştır. Bu fonlar KfW (Alman Kalkınma Bankası)
24 Mart 2015 Haliç Üniversitesi Kağıthane Kampüsü
ESPAÑA SİSTEMA DE EDUCACİÓN LA EDUCACİÓN SUPERİOR LA FORMACİÓN DE LOS DOCENTES AB Ülkelerinde Eğitim Prof. Dr. Mustafa ERGÜN Nurcan BUNAR.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
Şubat 2007 Erciyes Üniversitesi, Uluslararası Ofis.
Prof.Dr.Tufan Gündüz.
TÜRK CUMHURİYETLERİ İLE TÜRK VE AKRABA TOPLULUKLARI SINAVI (TCS)
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MBS’Yİ NASIL KULLANABİLİRİM?
Türkiye’de Meslekî Eğitim ve Öğretimdeki Yeni Yaklaşımlar
YURTDIŞI İŞ PİYASASINDA MESLEKLER
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI
Sekiz Müzik Organizasyon
Bilgilendirme Toplantısı
İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
Pazarlama Ve Perakende Bölümü Alan Tanımı
BESYO.
Üretim, Tüketim ve Karar Verme: Ekonomi BÖLÜM 9 EKONOMİ OKURYAZARLIĞI Küçük çocuklar, her gün karşılaştıkları için ekonomik kavramların farkındadır.
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Fransa’da Kurulu bir şirketle iş yaparken Fransızca bilmek öncelikli ihtiyaçtır. Mensubu olmadığınız bir ulusun dili üzerinde.
Okula neden devam ediyorsunuz? “Eğitim görmek için.”… Okul bizi hayata hazırlamada laboratuvar görevi görür. Sorunlara uygun çözüm yolları geliştirmemize.
1 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ORTAK PROGRAMLAR ÇİFT DİPLOMA PROGRAMLARI.
Almanca Tercüme Hizmetleriyle Mükemmel bir Deneyim Yaşayın.
İş ortaklarınızla uzun ve sağlıklı ilişkiler kurmak istiyorsanız günümüzdeki ihtiyaç tercüme hizmetleri ihtiyacıdır. Rusya'da.
Profesyonel bir Çevirmen Olmak İster misiniz? Öyleyse bu yazıyı mutlaka okuyun.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ
İş için neden simültane çeviri önemlidir? Bir işin başarısı veya başarısızlığı büyük ölçüde iletişime dayanır. İletişim ne kadar etkiliyse, işinizin başarıya.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü
BRANDING - MARKETING - TRADING
2017/2018 AKADEMİK YILI ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ
Bilgisayar Mühendisliğine Giriş Ders-2
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
HAREKET EĞİTİMİ Temel hareket becerileri ve
BALIKESİR EĞİTİMDE NİTELİĞİ GELİŞTİRME VE İZLEME PROJESİ
YAYGIN EĞİTİM.
Yeni Medya Teknolojileri ve Modernleşme
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SATINALMA YÖNETİMİ ve TEKNİKLERİ Eğitimi
KARŞILAŞTIRMALI EĞİTİM
Yöneticilik ve Liderlik Becerileri Eğitimi
Avrupa Yükseköğretim Alanı’nın Faaliyetleri Kapsamında Türk Yükseköğretim Sistemi’nin Değerlendirilmesi Yeterlilikler / Öğrenme Kazanımları Prof. Dr.
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak

Çağımızın rekabetçi piyasasında artık çoğu şirket, küresel bir satıcı olarak faaliyet göstermektedir. Müşteriyle doğru bir iletişim ve iş ilişkisi kurmada, dil ve iletişim engelini aşmak bu şirketler için son derece önemli bir konu olup bu bağlamda, profesyonel bir çevirmeni işe almak tek çözümdür. Farklı kültürlere dair derin bilgi sahibi olan profesyonel yabancı dil uzmanları, çok uluslu iş dünyasında büyük talep görmektedir.

Çoğumuz halen, profesyonel bir çevirmen olmak için uygun eğitim kursları bulunduğunun farkında bile değiliz. Öğrenciler daha ilkokulda ya da takip eden orta öğrenim yıllarında çeşitli isteğe bağlı eğitim programlarını seçerek, yabancı dil öğrenmeye başlayabilmektedir. Son dönemlerde, çeşitli enstitüler ve üniversiteler de, bu alandaki boşluğu tamamlamak için daha az zaman gerektiren (yaklaşık 2 ve 6 yıl arasında) sertifika ve diploma programları sunmaya başlamış bulunmaktadır. Yabancı dil konusunda ileri seviyede eğitim ile ilgileniyorsanız, bu alanda yüksek lisans veya doktora da yapabilirsiniz. Bu alandaki eğitim kursları, çok kısa süreli olabilir ancak dil yeteneğinizi ve konuşma akıcılığınızı artırmak için çok fazla zamana ve pratiğe ihtiyacınız olacaktır. Bu alanda eğitime erken başlamak, daha iyi bir kariyer elde etmeniz ve yabancı dil yeteneğinizi geliştirmeniz açısından daha iyi fırsat sağlar.

Parlak bir gelecek inşa etmek için yabancı dil öğrenmek, profesyonel bir çevirmen olarak diğer ülkelerdeki insanların hayatlarında, kültürlerinde ve dillerinde neler olup bittiğini öğrenmeye büyük ilgisi olanlar için olağanüstü bir kariyer fırsatı olabilir. Aynı zamanda marka olmayı başarmış çok uluslu şirketlerde çalışma fırsatları da bu alanda oldukça yaygındır. Bu alanda kariyerinizi geliştirmek için ayrıca turizm sektörü, elçilikler, yayıncılık sektörü, eğlence sektörü, halkla ilişkiler ve kitle iletişim sektörü, diplomatik hizmetler, uluslararası organizasyonlar, sözlü ve yazılı çeviri sektörü vb. alanları da tercih edebilirsiniz. EDU Çeviri, Fransızca-İngilizce dillerin de çeviri faaliyetleri dahil pek çok dilde çeviri hizmeti sunan, Türkiye merkezli profesyonel bir çeviri şirketidir. Ayrıca farklı sektörlerde uzmanlığa sahip profesyonel çevirmenleri de bünyemizde işe almaktayız.

İletişim:- Kore Şehitleri Caddesi Mithat Ünlü Sokak Plaza 21 D: 14 No:17 Zincirlikuyu / İstanbul – TÜRKİYE Telefon :-0(212) Fax :-0(212) Mobil:- 0(532) Mail