VERİTABANI SİSTEMLERİ Prof. Dr. Hasan Balık CEP TELEFON SATIŞI Veritabanı Tasarımı Levent ÖZÇELİK.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Microsoft Access Bu program Microsoft program paketinin içerisinde yer alan; çok büyük miktarlardaki verilerin depolanabileceği veritabanı oluşturmamıza.
Advertisements

Windows Intune ile Modern Cihaz Yönetimi
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Kobitsa KOBİ Ticari Satın Alma Grup Hizmetleri 1 Copyright © Kobitsa KOBİ Ticari Satın Alma Grup Hiz.| Tüm Hakları Saklıdır.
ISO Müşteri Memnuniyeti Kuruluşlarda Şikayetlerin Ele Alınması
KİŞİSEL SATIŞ Müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda gösterim ve ikna etmeye dayalı tutundurma çabalarına kişisel satış denir.
YENİ MOBİL YAZICILAR. Mobil Yaşam Gittikçe Büyüyor • çeyrekte toplam akıllı telefon kullanımı 1 milyar cihaza ulaştı. • 2015 yılında bu rakamın.
Turkuaz Grup Otomasyon
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
1 MarmarisCard Marmaris Turizm Geliştirme Projesi.
RİSK YÖNETİMİ VE KARAPARA AKLANMA RİSKİ
MÜ Ş TER İ İ L İŞ K İ LER İ YÖNET İ M İ KAAN YILDIZGÖZ EKOTEK – PMK
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİMİZİN KORUNMASI BİZLERE BAĞLIDIR. Yaşantımızda pek çok şeye ihtiyaç duyarız.Gelişen teknoloji ile birlikte bu ihtiyaçlarımız giderek.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Sponsorluk 1.
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
ANDROID DATABASE. Oluşturulan layout dosyasında 2 tane Editview ve 2 tane buton bulunmaktadır. Editviewlardan alınan değerler ilk butona tıklandığında.
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
YAZILIM.
Hacettepe Üniversitesi
Yazılım Geliştirme Projesi
ADRES DEFTERİM.
Bilişim sistemlerinin türleri
4. Hafta Laboratuar Çalışması. ÖĞRENCİ Öğrenci No Adı Soyadı Yaşı D. Tarihi DERS Ders Kodu Ders Adı Kredisi İçeriği Örnek-1: Örnek-2:
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
BİLGİSAYAR NEDİR?.
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
Veritabanı Yönetim Sistemleri
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
E-Fatura.
Liquor Store Database Design Kafkas DUMAN. İş Kuralları  Tekel bayiinde yanlızca sigara çeşitleri, içecek satışı yapılmaktadır.  Bayiideki ürünler kayıtlı.
İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VERİ TABANI VE YÖNETİMİ Özkan YAMAN Veri Tabanı saatçi takip örneği.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ Mehmet Naci DEMİRÇİ VERİTABANI.
Prof Dr Remzi ALTUNIŞIK
TEMİZLİK FİRMASI VERİTABANI ALT YAPISI OLUŞTURMA ALİ İHSAN ÖZ
İŞ KURALLARI  Çalışanların sisteme kayıtlı olması gerekmektedir.  Her bir çalışan sisteme kullanıcı adi ve şifresi ile login olarak girmelidir.  Satışı.
KURUMSAL BİLİŞİM SİSTEMLERİ
KİMYA LABORATUVARI PROJESİ YAKUP TUNA. İŞ KURALLARI 1. Kimya laboratuvarında bir çok kimyager çalışmaktadır 2. Kimyagerler birçok farklı projelerde görev.
 1 T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ Emin YALÇIN VERİTABANI YÖNETİMİ.
1. “turizm işletmesinin ya da turizm bölgesi yönetiminin gelecek dönemlerde yapılacaklarla ilgili konularda bugünden karar vermeleri” 2.
MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ
1 GİRİŞİM SUNUM TASLAĞI. 1. İLETİŞİM FORMU 2. ÜRÜN/HİZMET TANIMI 3. SEKTÖR VE PAZAR 4. RAKİP ANALİZİ 5. FİYATLAMA 6. MÜŞTERİLER 7. ŞİRKET HAKKINDA BİLGİ(VAR.
Tutundurma, iletişime dayanır ve ikna edici yanı vardır. Doğrudan satışları kolaylaştırma amacına yönelik olduğu kadar, tutum ve davranışlara da yöneliktir.
DATA CENTER.
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Ares Bilişim Sistemleri
My Work İş Teknolojileri
G4Seninle HANDE AĞAR ECEHAN SOFUOĞLU İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ CFO.
STOKLAR İLGİLİ HESAPLAR
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
İŞLETİM SİSTEMİ Adem ÇİMEN İşletim Sistemi Nedir
Otomatik Gönderi Programı
İŞLETMEDE BİLGİ SİSTEMLERİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Parametrik Olmayan İstatistik
Sunum transkripti:

VERİTABANI SİSTEMLERİ Prof. Dr. Hasan Balık CEP TELEFON SATIŞI Veritabanı Tasarımı Levent ÖZÇELİK

Müşterilerin ve Çalışanların sisteme kayıt olması. Telefon Marka ve Modellerinin sisteme kayıt olması. Telefon Modellerinin, Markalarına atanması ( eşleştirilmesi ) işlemi. Satılan Telefonların sisteme kayıt olması. Satın alınan telefonların sisteme kayıt olması. Ürünlerin faturasının kesilmesi. Faturanın şahıs adına mı ticari firma adına mı kesilece ğ inin belirlenmesi. Müşterilere birden fazla ve farklı adresler tanımlama imkanı sunulması. Faturaların tanımlı adreslere kesilmesi. İ şlenen tüm olayların kayıt altında tutulması

Bluetooth : 1.0, 2.0, 3.0, 4.0 Warranty : 1 Yıl, 2 Yıl, 3 Yıl, 4 Yıl, 5 Yıl OperatinSystem : IOS, Android, Other Capacity : 4GB, 8GB, 16GB, 16GB+, 8GB+ Camera : 16MP, 8MP, 13MP, 5MP, 24MP Color : White, Black, Green …

InvoiceType : 1 – Person 2 – Commercial 3 – Corporation

UserType: 1 – Customer 2 – Private Customer 3 – Employee’s family 4 – Corporation User 100 – Employee 105 – Manager 500 – SystemAdmin