Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİMİZİN KORUNMASI BİZLERE BAĞLIDIR. Yaşantımızda pek çok şeye ihtiyaç duyarız.Gelişen teknoloji ile birlikte bu ihtiyaçlarımız giderek.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİMİZİN KORUNMASI BİZLERE BAĞLIDIR. Yaşantımızda pek çok şeye ihtiyaç duyarız.Gelişen teknoloji ile birlikte bu ihtiyaçlarımız giderek."— Sunum transkripti:

1 HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİMİZİN KORUNMASI BİZLERE BAĞLIDIR. Yaşantımızda pek çok şeye ihtiyaç duyarız.Gelişen teknoloji ile birlikte bu ihtiyaçlarımız giderek artıyor.Zamanın gerektirdikleri ve senin isteklerin bazen uymaz,bazen de iyi ki bu yüzyılda doğmuşum dersiniz.ben de işte böyle diyenlerdenim. Bir gün cep telefonu almak için bir satış merkezine yolum düştü.Sevinçle telefon elimde eve gittim fakat birkaç gün sonra telefonumun çalışmadığını görünce öğretmenimin bize anlatmış ve bizim de araştırdığımız hak ve özgürlüklerimizi hatırladım.Tüketici olarak haklarımın olduğunu Türkçe dersimizde öğrenmiştim.Bu nedenle tüketici haklarını koruma derneğine dilekçe yazmaya karar verdim. HAKLARIM VE ÖZGÜRLÜKLER İ M SAYES İ NDE GELECEK İ Ç İ N UMUTLUYUM.

2

3 İşte dilekçem Tüketici Hakları Derneğine Lüleburgaz 12.11.2009 tarihinde …….isimli satış mağazasından …..marka bir cep telefonu satın aldım.Birkaç gün sonra ekranında görüntülerin kaybolduğunu gördüm.Telefonumun değiştirilerek yeni bir telefonun verilmesini istiyorum. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim. Dilara KESER ADRES: HEAŞ LOJ 4. BLOK NO:3 KIRKLARELİ/LÜLEBURGAZ

4 T

5

6

7

8

9


"HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİMİZİN KORUNMASI BİZLERE BAĞLIDIR. Yaşantımızda pek çok şeye ihtiyaç duyarız.Gelişen teknoloji ile birlikte bu ihtiyaçlarımız giderek." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları