SALOMON SONBAHAR-KIŞ EĞİTİMİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Advertisements

TOPRAĞIN HİKAYESİ HORİZON: Toprağı meydana getiren katmanlara horizon adı verilir. TOPRAK: Toprak taşların parçalanması ve ayrışmasıyla meydana gelen,
STRES SINAV KAYGISI KARACASU LİSESİ Rehberlik Servisi.
GİRİŞ ETKİNLİĞİ Aşağıdaki sorularla ilgili düşünceleriniz nelerdir? Yağmur niçin yağar? Sıcak havalarda yağmur yağarken, soğuk havalarda kar yağmasının.
1- Deprem Yer kabuğu içindeki kırılmalar nedeniyle ani olarak ortaya çıkan depremler önemli can ve mal kaybına neden olan afetlerdendir.Depremin yol açtığı.
İMAL USULLERİ KAYNAK TEKNOLOJİSİ BÖLÜM 5 KESME. Esası? Oksijen saflığının etkileri? Kesme üfleci ve çalışma şekli? Yüzey kalitesi değerlendirmesi?
Türkiye’de Tarım. Türkiye'de Tarım İnsanların toprağı işleyerek ekme ve dikme yoluyla ondan ürün elde etmesi faaliyetine tarım denir.
4/D SINIFI UZAY KAMPI GEZİSİ Nursel Karagül Demirçelik BÖLÜM 1.
Etkileşimli Tahta Sorumlu Firma Vestel Sorumlu Firma Yöneticisi Yereldeki Vestel Yetkili Servisleri Arıza Kaydı Vestel Çağrı Merkezi: Fatih.
Çözünme durumuna göre Tam çözünme: Bir elementin diğeri içerisinde sınırsız çözünebilmesi. Hiç çözünmeme: Bir elementin diğeri içinde hiç çözünememesi.
6.SINIF FEN ÖDEVİ. Uygulanan yalıtım kalınlığına ve kullanılan malzemenin ısı iletkenliğine bağlı olarak, ısı kaybı % oranında azaltılır. Yoğuşma.
BALSA MOBİLYA. DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.
BÖLÜM 11 FRENLEME PERFORMANSI VE FRENLER 11.1 FRENLEME PERFORMANSI Taşıtın güvenliğini etkileyen en önemli karakteristiklerden birisi de frenleme performansıdır.
İŞ SAĞLIĞI ve İŞ GÜVENLİĞİ KURSU
ELLE YÜK KALDIRMA VE TAŞIMA İŞLERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
İklim ve İklim Elemanları SICAKLIK. Bilmemiz Gereken … Isı : Cisimlerim potansiyel enerjisidir. Sıcaklık : Isının dışa yansıtılmasıdır.Birimi santigrat.
BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR. BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR.
SPORLA İLGİLİ HAREKETLER DÖNEMİ (7-12 yaş)
PLASTİK ŞEKİL VERME YÖNTEMİ
Türkiyedeki iklim çeşitleri Doğa Sever 10/F Coğrafya Performans.
ÖZÜRLÜLÜĞE YAKLAŞIM. Yanlış: Özürlü kişiler hastadır, tedavi edilip iyileştirilmelidirler. Doğru: Özürlülük hastalık değildir. Özürlü kişiler özürlü olmayan.
Arş.Gör.İrfan DOĞAN.  Bugün otizm tedavisinde en önemli yaklaşım, özel eğitim ve davranış tedavileridir.  Tedavi planı kişiden kişiye değişmektedir,
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme
JEOFİZİK ETÜTLERİ DAİRESİ
Hoş Geldiniz FEYAZ BİLGİ COĞRAFYA ÖĞRETMENİ SULTANBEYLİ KIZ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ.
ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL TASARIMI SKOOOL TANITIMI VE SUNUMU 05 Şubat 2016.
Beşinci Bölüm EKONOMİK ORGANİZASYON
Hidrojen Gevrekliği.
TEMELLER.
ZAMAN Ç İ ZELGELER İ İ LE VER İ ML İ L İ K ANAL İ Z İ BİTİRME ÖDEVİ.
ATLETİZM.
F İ NLAND İ YA EG İ T İ M S İ STEM İ Dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip Finlandiya’da özel okul yok, öğrenciler günde 4 saat ders yapıyor,
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
ARAZİ TESVİYESİ.
Örtü Altı Yapıları Malç Örtüler
RES ENERJİ SİSTEMLERİ A.Ş. ISITMA SİSTEMLERİNDEKİ YENİLİKLER
GELECEKTEKİ DÜNYAMIZ.
Makinede düz dikiş.
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
ÜLKEMİZ VE DÜNYA.
DENİZ ÜZERİNDE YAĞIŞ ÖLÇÜMÜ
ELLE TAŞIMA İŞLERİ YÖNETMELİĞİ
BASKETBOLDA TEMPOLU OYUN
ERGEN AİLE İLİŞKİLERİ.
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fizik Mühendisliği Katıların Manyetik Özellikleri Yumuşak Manyetik Malzemeler.
BARALAR.
HALİM GÜNEŞ.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
CEYLANLI İLKOKULU ERİŞEBİLİRLİK SUNUSU
Erozyon ve Toprak Erozyonunun Oluşumu
NET 207 SENSÖRLER VE DÖNÜŞTÜRÜCÜLER Öğr. Gör. Taner DİNDAR
BÖLÜM 7 SIVILAR VE GAZLAR. BÖLÜM 7 SIVILAR VE GAZLAR.
HİDROJEN ENERJİSİ: Hidrojen 1500'lü yıllarda keşfedilmiş, 1700'lü yıllarda yanabilme özelliğinin farkına varılmış, evrenin en basit ve en çok bulunan elementidir.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
MİMARLIK BÖLÜMÜ STATİK DERSİ
ÖĞRETİM ARAÇ-GEREÇLERİNİN SEÇİMİ ve HAZIRLANMASI
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ 7.D.1. Özgün Ürünümü Tasarlıyorum.
Isı Enerjisi ve Gerekliliği
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
SPORDA TEKNİK ve TAKTİK ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ
ÇİFT SİLİNDİR İNFİLTROMETRE İLE İNFİLTRASYON TESTLERİ
Yrd. Doç. Dr. Hamza SUCUOĞLU İGÜ. SBYO
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Eğitsel Robotların Bileşenleri-2
ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ TEMEL İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ.
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
Sınıf Öğretmenlerinin Eğitsel Amaçlı İnternet Kullanım Öz Yeterlikleri
Protezleri oluşturan bağlantı parçaları 9. Hafta
Sunum transkripti:

SALOMON 2013-14 SONBAHAR-KIŞ EĞİTİMİ ORÇUN KUTLUAD

Salomon Tarihçe Salomon Teknolojiler Salomon Ayakkabı PROGRAM Salomon Tarihçe Salomon Teknolojiler Salomon Ayakkabı

SALOMON TARİHÇE 1947 SALOMON KURULUŞ (FRANÇOİS VE GEORGES SALOMON) 1972-76 SALOMON KAYAK BAĞLAMASI EFSANESİ VE TEKSTİLE GEÇİŞ 1979 AYAKKABI DEVRİMİ 1997 ADIDAS VE 2005 AMER SPORTS SALOMON TÜRKİYE VE OLGARLAR

GENEL BAKIŞ

SALOMON TEKNOLOJİLER Agile Chassis System 3D Chassis 3D Advanced Chassis 4D Chassis OS Tendon Climashield Ortholite Thinsulate Gore-Tex Contagrip Quicklace Sensifit Sensiflex Endofit

AGILE CHASSIS SYSTEM (ECAYL ÇEYZİS SİSTIM) Control : Kontrol Cushioning: Yastıklama Energy Return: Enerji Geri Dönüşümü

AGILE CHASSIS SYSTEM AC Skeleton- iç tabandaki iskelet kontrolü sağlıyor. AC Muscle2- dış ve iç taban arasına yerleştirilen darbe emici materyal. AC Tendon- tabanda kritik yerlerde kullanılan, enerji aktarımını sağlayan sistem.

3D CHASSIS Protection: Koruma 3D Stability: 3 Boyutlu Denge Comfort: Konfor All-Mountain Traction: Tüm dağlık zeminlerde zemine tutunma

3D CHASSIS Hızı ve dengeyi en üst seviyede destekleyebilmek için tasarlanmış bir teknolojidir. Aynı zamanda dağlık zeminde tüm bu özelliklerin yanında koruma sağlar.

3D ADVANCED CHASSIS (EDVENSID ÇEYZİS) Dağlık arazi için üstün denge ve tetikleme teknolojisidir. Ultimate Stability: Üstün Denge Energy Cell: Hızlanmayı Destekler Extra Rebound & Comfort: Ekstra konfor All-Mountain Traction: Zemin tutuşu

4D CHASSIS Trekking için uyarlanmış bir trail running tabanıdır Dynamic Cushionning: Dinamik Yastıklama 4D Stability: 4 Boyutlu dengeliyici

OS TENDON Muscle Rebound: Geri gelme kası Essential Muscle: Temel kas OS Tendon Katmanı Muscle Cushion: Kas yastığı Contagrip *

CLIMASHIELD (KLİMAŞİLD) Bu teknolojinin kullanıldığı ayakkabıların ön ve üst kısımlarında Clİmashield membranı arka kısımlarına ise nefes alan malzemeler kullanılır. Böylece ayakkabı nefes alabilen iklim korumasına hafifliğini koruyarak sahip olur.

Bir yıl içinde yastıksı etkisini %95 oranında muhafaza eder. ORTHOLITE (ORTOLAYT) Ortholite normal EVA'dan farklı olarak poliüretan malzemeden üretilmektedir. Bir yıl içinde yastıksı etkisini %95 oranında muhafaza eder. Bakteri ve mantar oluşumunu engeller. Kötü kokuyu absorbe eder.

CONTAGRIP (KONTAGRİP) Dayanıklılık ve Mükemmel Zemin Tutuşu için tasarlanmış eşsiz taban

Thinsulate, 1 metre karesinin ağırlığına göre isim alır. THINSULATE (TİNSÜLEYT) Thinsulate, 1 metre karesinin ağırlığına göre isim alır. Thinsulate 200gr Thinsulate Ultra 400gr

THINSULATE (TİNSÜLEYT) 3 Ana Faktör Sıcak tutması İnce olması Hafif olması

GORE-TEX (GORTEKS)

Su damlasında 20,000 kat küçük  Su geçirmez. GORE-TEX (GORTEKS) 3,54 Milyar gözenek / 1 cm2 Su damlasında 20,000 kat küçük  Su geçirmez. Su buharından 700 kat büyük  Nefes alır.

65 PSI su basıncına dayanabilirler. GORE-TEX (GORTEKS) Ne Kadar Dayanıklıdır? Basınç testinden 40000mm dayanıklılığı ile dünyanın en yüksek performansına sahiptir. 65 PSI su basıncına dayanabilirler.

1 yıl su geçirmeme ve nefes alma garantisi GORE-TEX (GORTEKS) Garanti Koşulları 1 yıl su geçirmeme ve nefes alma garantisi “Sizi kuru tutacağımızı garanti ediyoruz.”.

QUICKLACE (KUİKLEYS) Ayakkabının kolaylıkla giyilip çıkartılabilmesi için tasarlanmış bu teknoloji; ayakkabının ayağı tamamen sarmasını sağlar. Böylece ayakkabı kullanıcının ayağına göre üretilmiş gibi bir his verir.

SENSIFIT (SENSİFİT) Ayağı güvenli ve kesin bir şekilde sarmalar.

SENSIFLEX (SENSİFLEKS) Ayağın ayakkabı içerisinde rahat hareket etmesini sağlar.

ENDOFIT(ENDOFİT) Ayağı içerden sarar, kusursuz bir konfor ve geri dönüş hissi verir.

SALOMON AYAKKABI TRAIL RUNNİNG (TREYL RANİNG) RELAX (RELAKS) BACKPACKING (BEKPEKİNG) HIKING (HAYKİNG) WINTER (WİNTIR) ADVENTURE TRAVEL (EDVENÇÜR TIREVIL) KIDS (KİDS)

TRAIL RUNNING (TIREYL RANİNG) Engebeli Arazi Koşusu XR Crossmax Guidance CS XR Crossmax Neutral CS XR Crossmax Guidance XR Crossmax Neutral XR Mission CS XR Mission XT Wings 3 XA Pro 6 XA Pro 3D Ultra 2 GTX XA Pro 3d Ultra 2 XA Comp 7 GTX XA Comp 7

TRAIL RUNNING (TIREYL RANİNG) Engebeli Arazi Koşusu RACING (YARIŞ) Speedcross 3 CS Speedcross 3

RELAX (RİLAKS) RX Core LTR M RX Snowmoc LTR RX Moc 2 RX Snow Moc RX Slab RX Prime RX Moc 2 RX Slide 2 RX Break RX Pulse

BACKPACKING (BEKPECKİNG) Doğada kamp yapılarak, bir noktadan diğer bir noktaya varmak amaçlı yapılan, genelde hafif tempolu sportif yürüyüşler. Wings sky GTX 2 Cosmic 4D 2 GTX Quest 4D GTX Comet Premium 3D GTX Authentic GTX Comet 3D GTX Discovery GTX

Backpacking den farkı kamp yapılmadan yapılan yürüyüşlerdir. HIKING (HAYKİN) Backpacking den farkı kamp yapılmadan yapılan yürüyüşlerdir. Synapse Mid CS WP Synapse CS WP Synapse X Over LTR GTX X Over XA Pro 3D Mid GTX X Ultra Mid GTX X Ultra GTX X Ultra X Tracks Mid Wp X Tiana Mid Wp Exit Peak Mid 2 GTX Ellipse Mid GTX W Exit 2 GTX Ellipse GTX W Exit 2 Aero Ellipse Aero W

PERFORMANCE NATURAL MOTION KIŞ BOTLARI (DOĞAL YÜRÜYÜŞ) WINTER (WİNTIR) PERFORMANCE NATURAL MOTION KIŞ BOTLARI (DOĞAL YÜRÜYÜŞ) Synapse winter WP White Wolf LTR WP Deemax 2 DRY Softshell Dry

WINTER (WİNTIR) SNOW BOOT KAR BOTLARI Tactile 2 WP Snowtrip TS WP Toundra Mid WP Wasatch WP Elbrus WP Sokuyi WP

ADVENTURE TRAVEL (EDVENÇÜR TIREVIL) MACERA GEZİSİ Elios Mid GTX 3 Elios 2 GTX Elios 2 Techampihian 3 Light Amphib 3 M

KIDS (KIİDS) ÇOCUK XA Pro 2 K

SPEEDCROSS 3 LIGHT WEIGHT MUSCLE

XA PRO 3D ULTRA 2

SENSE MANTRA

XT WINGS 3

FİYAT UYGUN 199.99 TL KOWLOON

COSMIC 4D GTX

TOUNDRA MID WP

ORÇUN KUTLUAD SALOMON BRAND SUPERVISOR CEP: 0554 537 13 99 TEL: 0212 265 11 41 / 144 Orcun.kutluad@olgarlargroup.com

TEŞEKKÜRLER