YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bilgisayar Ağları ve İnternet
Advertisements

Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Bakanlık intranet sayfasındaki Arıza Kayıt adresinden Kurum sicil numaranız, T.C. Kimlik numaranız ve personel sorgu şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz.
Merkez Kütüphane Kütüphane Otomasyon Sistemi Ödünç Alınan Yayınların İnternet Üzerinden Uzatılması Ve Rafta Olmayan Yayının Ayırtılması
DİCLE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ (AKADEMİKWEB)
ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURU BELGELERİNİN HAZIRLANMASI Adet Aday Öğrenci Başvuru Formu (Duyurular Bölümündeki linkten indirebilirsiniz) 2- 2 Adet Transkript.
KBS TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ
Erasmus Koordinatörler Toplantısına Hoşgeldiniz
 106 a det bilgisayar. Donanım özelliklerine göre İşletim Sistemleri, Ofis Programları ve güvenlik yazılımları lisanslı olarak yüklenmiştir.  1 a det.
 Yapılan işler  Yapılan işlerin süreci  Personel.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TUBİTAK İŞ AKIŞ ŞEMASI
Bilgi İşlem Müdürlüğü Güz Dönemi Oryantasyon Sunumu.
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
Ankara, 25 Mart 2011 Mehmet KAYA Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreteri HSYK’ nın Anayasal Değişiklik Doğrultusunda Yeniden Yapılandırılması.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
İç Kontrol Sistemi Örnek Uygulamaları ve Üniversitemizde Genel Durum
HARCAMA YÖNETİM SİSTEMİ Süleyman Demirel Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Isparta, 2012.
Prof.Dr. Kırali MÜRTEZAOĞLU Mühendislik Fakültesi Dekanı
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BiLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI
Madde-2) Kurumların merkez, taşra ve yurtdışı teşkilatlarında yer alan tüm birimlere ait kodların güncellenmesi işlemlerinde kurumların strateji geliştirme.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
YÖNETİM BİLGİ SİSTEMLERİ
Ege Üniversitesi Yeni Bilgi Sistemi
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi Kullanıcı Giriş İşlemleri.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Enformatik Bölümü Ar-Ge Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Alt Yapı & Uygulama Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.
EĞİTİM GRUBU MART AYI ÇALIŞMASI Fikri GÖZÜYUKARI Cevahir SALİHOĞLU Hakan DİNÇER Leyla KALELİ Ufuk ÖZKAN.
EDREMİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Paneli Kullanımı
1. SINAV İTİRAZLARI. 2 MEB Merkezi Sistem Sınav Yönergesinin Sınav itirazları konulu 20. maddesi; Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen,
1 Yönetim Bilgi Sistemleri 2015– ANKARA Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI.
AFYONKARAHİSAR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ Çevre Yönetimi ve Denetiminden Sorumlu Şube Müdürlüğü Çevre Bilgi Sistemine Kayıt Olma ve Kirlenmiş Sahalar.
2547 SK. GÖRE 39. MADDE GÖREVLENDİRİLME İŞ AKIŞ SÜRECİ
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Gelir İdaresi Başkanlığı. ELEKTRONİK TEBLİGAT NEDİR? Elektronik Tebligat, 213 sayılı Vergi Usul Kanunu ve 456 sıra no.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği.
1İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı1 İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2014 T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ.
ÖĞRENCİ YEMEK BURSU İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
1İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı1 İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2014 T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FARABİ GİDEN - GELEN ÖĞRENCİ VE ANLAŞMA SORUMLUSU BİL. İŞL. GÖKHAN ÖZDEMİR.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Ulusal Bilgi Sistemleri Güvenlik Programı Bilge KARABACAK 8 Haziran 2007, Ankara.
EDİRNE VALİLİĞİ Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü Numan OKUMUŞ Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İ.Ö.) Aralık
Sunum : Uzm. Hanifi POLAT. Öğrenciler aşağıdaki belgeleri hazırlar : Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet) Öğrenci Başvuru Formu Öğrenim Protokolü (3 Adet) Öğrenim.
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AÇIK ERİŞİM KULLANMA KILAVUZU.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI “Geleceğe… En İyiye…” Nisan 2016 İDARİ DEĞERLENDİRME.
İTÜ Personel Daire Başkanlığı
KÜTÜPHANE OTOMASYON SİSTEMİNİN KULLANIMI
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ERASMUS PERSONEL HAREKETLİLİĞİ
KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILMASI İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
İçerik Yönetim Sistemi
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
SAĞLIK, KÜLTÜR ve SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL HAZİRAN 2018 DÖNEM BRİFİNGİ
e-Trakya Uzaktan Eğitim Sistemi
MERKEZİ KAFETERYA Merkezi Kafeteryada günlük olarak Öğrenci, Personel ve Akademisyenlere dört çeşit yemek sunulmaktadır. Öğrenci Salonlarında birinci.
FAKÜLTE-SANAYİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
Öğretim Yılı Oryantasyon Programı
ÜNİVERSİTELER İÇİN WEB TABANLI MAAŞ - BORDRO PROGRAMI
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
Genel Sekreterlik Organizasyon Şeması
Sunum transkripti:

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Uzman Kerem ERGÜN Sistem ve Ağ Yöneticisi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Ağ ve Sunucular Şube Müdürlüğü Dahili: 4097 / E-Posta: kergun@yildiz.edu.tr

Bilgi İşlem Hizmetleri Daire Başkanlığı Organizasyon Şeması YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Tanım ve Tanışma Bilgi İşlem Hizmetleri Daire Başkanlığı Organizasyon Şeması Sorular ve Cevaplar

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde yürütülen bilgi işlem hizmetlerinin yürütüldüğü rektörlüğe bağlı idari birimdir. www.bim.yildiz.edu.tr

Hizmetler E-Posta Servisi FTP ve Alt Alan Adı Servisi Yazılım YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Hizmetler E-Posta Servisi FTP ve Alt Alan Adı Servisi Yazılım Ağ ve Altyapı Güvenlik Hizmeti (Kampüs içi Internet Erişimi) Lisanslı Yazılım Dağıtım Servisi ve Ürün Anahtarı Sağlama Teknik Destek Optik Form Okuma-Değerlendirme Hizmeti

Hizmetler E-Posta Servisi YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Hizmetler E-Posta Servisi Personel: @yildiz.edu.tr ile biten mail adresi alır. Talep formu doldurarak talepte bulunur, bilgilerini kapalı zarf içinde teslim alır. Şifre kaybolması durumunda form doldurur, bilgilerini kapalı zarf içinde teslim alır. Öğrenci: @std.yildiz.edu.tr ile biten mail adresi alır. Mail adresi otomatik oluşturulur. Bilgilerini fakültesinden zarf içinde alır. Şifre kaybolması durumunda form doldurur, şahsen veya eposta yoluyla başvuruda bulunur, kayıp şifre sıfırlanır, gerekli bilgileri kendisine eposta yoluyla gönderilir.

Hizmetler FTP ve Alt Alan Adı Servisi Örnek: Ftp Kullanıcısı : aaltin YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Hizmetler FTP ve Alt Alan Adı Servisi Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca verilen FTP hesaplarıyla Üniversitemiz personeli kişisel Web sayfalarını bağımsız olarak düzenleyip yayınlayabilirler. Örnek: Ftp Kullanıcısı : aaltin Web Adresi : www.yildiz.edu.tr/~aaltin Disk Alanı: 100 MB

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Hizmetler Yazılım Üniversitemizin ihtiyaç duyduğu programlar, imkanlar ölçüsünde Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca yazılmaktadır. Yazılan bu programların telif hakları Üniversitemize aittir. Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca yazılan programlar LS-015 “Bilgi İşlem Dairesince Yazılan Programlar Listesi” nde gösterilmiştir.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BÜNYESİNDE KULLANILAN YAZILIMLARIN LİSTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BÜNYESİNDE KULLANILAN YAZILIMLARIN LİSTESİ USIS GSIS ARAS PERSIS Evrak Takip Sistemi Maaş Takip Sistemi Bütçe Takip Sistemi EUS EBYS KBS Veri Aktarımı BAP Ödeme İşlemleri ve Matrah Aktarımı Matrah Takibi Asistan Öğrenci Teknik Servis İş Talepleri Destek Hizmetleri Personel Sorgulama Yemekhane Kontrol ve Raporlama Yemekhane FTP Aktarım Programı Strateji Yevmiye Takip ve Arşivleme Taşeron Maaş Otomasyonu Bilimsel Araştırma Projeleri

Hizmetler Ağ ve Altyapı Güvenlik Hizmeti YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Hizmetler Ağ ve Altyapı Güvenlik Hizmeti Sağlanan Ağ ve Güvenlik Çözümleri Ağ Güvenliği Bilgi Güvenliği Kampüs İçinde Kablosuz İnternet Yayını Kampüs Genelinde Adil İnternet Dağıtımı Web İçerik Filtreleme

Lisanslı Yazılım Dağıtım Servisi ve Ürün Anahtarı Sağlama YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Hizmetler Lisanslı Yazılım Dağıtım Servisi ve Ürün Anahtarı Sağlama Öğrenci ve Personel Distro distro.cc.yildiz.edu.tr Sadece Öğrenci Dreamspark www.dreamspark.com

Hizmetler Teknik Destek YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Hizmetler Teknik Destek İşlerin aksamasına sebebiyet veren arıza oluşması durumunda; Personelin www.bim.yildiz.edu.tr Sayfasında Teknik İş Talep Formu bağlantısına tıklayarak açılan form doldurup talep kaydı oluşturabilir. Bilgisayar Bakım/Onarım Yazıcı veya Tarayıcı Bakım Onarım CD/DVD Kopyalama Talebi Demirbaşı Olmayan Bilgisayar Tamiri Talebi

Hizmetler Optik Form Okuma-Değerlendirme Hizmeti YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Hizmetler Optik Form Okuma-Değerlendirme Hizmeti Birimlerce veya fakülteler tarafından yapılan anket veya sınavlar için optik formların değerlendirilip sonuçların talep eden birimlerle veya fakülte ve yüksekokullarla paylaşılması.

Organizasyon Şeması YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Organizasyon Şeması

Müdürlükler ve Koordinatörlüklerin Konumları YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Müdürlükler ve Koordinatörlüklerin Konumları Birim Konum Ulaşılması Gereken Genel Koşullar Yazılım Şube Müdürlüğü YILDIZ USIS,PERSIS,ARAS,GSIS,Öğrenci Bilgi Güncelleme, Ağ ve Sistem Şube Müdürlüğü DAVUTPAŞA İnternete Bağlanamama, Kablosuz İnternet Sorunu,FTP,Ürün Anahtarı E-Yıldız Proje Koordinatörlüğü Personel Kartı, Öğrenci Kimlik Kartı vs Sorunlar Teknik Servis Şube Müdürlüğü Zimmetli bilgisayar,yazıcı,tarayıcı vs arızalanması,kablolama

Sorular ve Cevaplar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Sorular ve Cevaplar

Yardım ve Destek bilgiislem@yildiz.edu.tr YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Yardım ve Destek bilgiislem@yildiz.edu.tr

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Uzman Kerem ERGÜN Sistem ve Ağ Yöneticisi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Ağ ve Sunucular Şube Müdürlüğü Dahili: 4097 / E-Posta: kergun@yildiz.edu.tr

FAYDALANILAN KAYNAKLAR YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI FAYDALANILAN KAYNAKLAR www.kalite.yildiz.edu.tr www.bim.yildiz.edu.tr

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Teşekkürler