XP-D30C Serisi Kayış Arıza Tespit Cihazı Kayış tip makinelerinin güvenlik kontrolü için, kayışın içindeki arızalı çelik halat tespit edilir ve makine otomatik.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KASALAR Hazırlayan:Serkan GÖÇ Bilişim Tek.Öğretmeni.
Advertisements

KURANPORTÖR SİSTEMİ MEHMET ŞENLENMİŞ ELEKTRONİK BAŞ MÜHENDİSİ.
INVERTER NEDİR? NASIL ÇALIŞIR?
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ
PANO TASARIMI VE MONTAJ
ELEKTRONİK ATIKLAR VE GERİ DÖNÜŞÜM
KAÇAK AKIM KORUMA RÖLELERİ
Yeni Nesil Asansörler: GeN2
1 ELEJON KGK ARIZA TESPİTİ 1. GK ÇIKIŞ VERMİYOR 1.1. ŞEBEKE ELEKTRİĞİ VAR 1.2. ŞEBEKE ELEKTRİĞİ YOK 2. GK KISA SÜRELİ İDARE EDİYOR.
ALÇAK VE YÜKSEK GERİLİM TEK HAT PLANI
HAFIZALI KOLTUKLAR VE AYNALAR
Ders Adı: Bilgisayar Donanımına Giriş
Devre Tahtası Kullanımı
Sakarya Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Gökhan ATALI
Kontaktörler hakkında
İNŞAAT TEKNOLOJİSİ YAPI TESİSAT BİLGİSİ.
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
Test 1. Kod numarasını kontrol ediniz. Cihaz ekranındaki kod numarası ile strip kutusu üzerindeki kod numarası aynı olmalıdır. 2. Test stribini yerleştiriniz.Cihaz.
YAŞAMIMIZDAKİ ELEKTRİK
Introduction to electronics and telecommunication engineering
MAXLOGIC Akıllı Adresli Yangın Alarm Santralleri Giriş
ML-222X Serisi Konvansiyonel Yangın Alarm Santralleri
Bölüm 2: Seri ve Paralel Direnç Devrelerinin İncelenmesi-1
AKIM ÖLÇME Öğr.Gör. Ferhat HALAT.
Endüstriyel Otomasyon Mekatronik Mühendisliği Bölümü
Elektrik Enerjisi Üretimi
Sayfa 1 - Yükün Kontrol Edilmesi Ağırlık - askıların ve kaldırma gereçlerinin emniyetli çalışma yükü. Şekil ve Boyut - askıların bağlantı noktaları ve.
UTP Kablo Bağlantıları (Düz/Çapraz)
1. PLC`nin Taricesi 1960 yılında yüksek verimlilik, güvenilirlik ve yeni devreler gibi üstünlükleri ile birlikte bilgisayarlar kullanılmaya başlandı. Buda.
AŞIRI AKIM RÖLELERİ.
Bölüm8 : Alternatif Akım Ve Seri RLC Devresi
Bu slayt, tarafından hazırlanmıştır.
Basit Bir Elektrik Devresi Kuralım
İpli kurtarma ekipmanı- Düşme koruma ekipmanı
Dyned Kurulumu ve Kullanımı
Bölüm 3: Seri ve Paralel Direnç Devrelerinin İncelenmesi-2
Ağ nedir?_____________________
ZAYIF AKIM DEVRELERİ.
ELEKTRİK MAKİNELERİ VE
ELEKTRİK MAKİNELERİ VE
ELEKTRİK MAKİNELERİ VE
ÖN ÇALIŞMA Yapılacak deneyleri SPICE tabanlı simülasyon programları ile deneyiniz. Bu sonuçları pratik sonuçlar ile karşılaştıracağınızdan not ediniz.
ELEKTRİK MAKİNELERİ VE
ELEKTRİK MAKİNELERİ VE
ZAYIF AKIM MALZEMELERİ
BAKIM ONARIM İŞLERİ ÇALIŞMA TALİMATI
ZAYIF AKIM DEVRELERİ.
DİKME ÇIKMA,İNME VE PARALEL İNŞA ETME
X TÜV AUSTRIA TÜV AUSTRIA GROUP Hakkımızda MarkalarReferanslar Uluslarası “The best way to predict the future is Willy Brandt ( ) Nobel.
DÜZ BAĞLANTıYA GÖRE DAĞıTıLMıŞ OTOMASYON TEKNOLOJISI.
ELEKTRİK AKIMI.
GEMİCİLİK DÜMEN DONANIMLARI.
YANGIN TESPİT SİSTEMLERİ
Dış lambalar 3 farklı far tipini tanıtın: - Halojen - BiXenon
Seri ve Paralel 2-uçlu Direnç Elemanlarının Oluşturduğu 1-Kapılılar
  Pano montajı yapılırken; elektrik panosuna yerleştirilecek malzemelerin yerleri önceden hazırlanır. Pano malzemelerine montajı yapılacak parçalar.
FOTOVOLTAİK GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ. GÜNEŞ ENERJİSİ Tükenmeyen tek enerji kaynağı güneştir. Güneş, hiçbir atığı olmayan temiz bir enerji kaynağıdır. İhtiyaç.
KAT ISITMASI Kat kaloriferi.
ÇEVRE BİRİMLERİ VE SORUNLARI HAZIRLAYAN  SEDANUR SOYUK.
Ağ Temelleri 2. Hafta Dersi -Ağ nedir? -İletim Yöntemleri -Ağ Topolojileri
Analog Elektronik Hafta 1
PROJE SUNUMU TEK FAZ MOTOR KONTROLÜ
İleri Algoritma Analizi
Elektronik Devre Örnekleri
ELEKTRİK DEVRE TEMELLERİ
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
MADDE VE YAPISI TEST.
ASANSÖRLERDE ÇELİK HALATLAR.
 SERİ BAĞLAMA  PARELEL BAĞLAMA Bir üretecin kutupları, iletkenle bir ampule bağlandığında negatif yüklerin üretecin negatif kutbundan pozitif kutbuna.
TEST.
Sunum transkripti:

XP-D30C Serisi Kayış Arıza Tespit Cihazı Kayış tip makinelerinin güvenlik kontrolü için, kayışın içindeki arızalı çelik halat tespit edilir ve makine otomatik olarak durur.

/ Kayış Arıza Tespit Karşı Ağırlık Duvar Kayış kilidi Kabin Kablolu monitor tarafı Kayış Kayış klemensi Kayış kilidi Güvenlik devre arayüzü

kayış Kayış arıza tespit cihazının kurulumu: 1- M6*30 vidasını gevşetin. 2- Plastik açık yuvaya kayışı takın.Plastik parçayla kayışın bir tarafını paralel tutun. 3- M6*30 vidasını sıkın. 4- Bütün kayışların kurulumu için 1,2,3 adımlarını tekrarlayın. 5- Kısa devre bıçak komponetlerinin kurulumu için 1,2,3,4 adımlarını tekrar edin. 6- Yukarıdaki adımları bitirdikten sonra; 5,6 terminalinin bağlantı kutusuna bağlandığını multimetre kullanarak test ediniz. Eğer bağlanmadıysa 5,6 terminallerinin bağlantısı sağlanana kadar 3. adımı tekrarlayın. 7- Kablolama şemasına göre, 1,2 terminal ve 3,4 terminalini bağlayın. Test komponentleri Kısa devre bıçak komponentleri Güç rölesi Seri bağlantıdan sonra kayış direnci Seri bağlantılar için güvenlik devresi Asansör kontrolörü Kontrol: terminal 5 ve 6 bağlanmalı, değilse birer birer M6*30 civatası sıkılmalı. Kablolama şeması

XP-D30C SERİSİ İçerik: Bağlantı /kısa devre bıçakları, kısa devre bıçakları, güç röleli bağlantı kutusu Güç röleli bağlantı kutusu Kısa devre bıçakları Bağlantı / kısa devre bıçakları

XP-D30C serisi kayış için tam bir izleme/denetleme sistemi sunar. Kısa devre bıçakları + bağlantı/kısa devre bıçakları + güç röleli bağlantı kutusundan oluşur. Çalışma metodu : Giriş AC 220V güç, DC 24V’a dönüştür. Bağlantı kutusu güç rölesi için güç sağla, sonra güvenlik devresini bağla. Asansör artık normal olarak çalışabilir. Eğer bir tane çelik halat arızalanırsa ; güç rölesinde elektrik olmaz, güvenlik devresinde bağlantı olmaz ve asansör otomatik olarak stop eder.

NOT : Kumanda panosunun aynı tarafına yakın bir yere test kelepçesini yerleştirmeyi lütfen unutmayın. / Kabin kasnağı / Karşı ağırlık kasnağı / Karşı ağırlık / Kabin Kısa devre bıçak komponentleri / Kayış klemensi kayış Kayış kilidi