PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

OKULUMA GÜVENLİ GİDİYORUM PROJESİ
Topraktaki Kadın Eli (Toka) Projesi
GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ.
SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BÖLÜMÜ
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Tematik Izleme Toplantısı
Müdürlüğümüz AR-GE Birimi bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon Ekibi koordinesinde Ulusal Ajans, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Toplum Yararına Çalışma.
08/10/ /01/ /12/ /05/2012 AKÇAKENT BAŞARIYA KOŞUYOR Akçakent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü.
Kurullar hangi kurumlarda oluşturulmalıdır?
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
1 DEMOKRATİK OKUL KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ Proje Tanıtım Kokteyli Doç. Dr. Abdurrahman EKİNCİ Proje Danışmanı Yeşilli Atatürk Ortaokulu.
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BARBAROS HAYRETTİN PAŞA ORTAOKULU
MİHRİ HATUN ANAOKULU HAZİRAN 2013
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ
MOTİVASYONU VE BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
T.C. BOLU VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. T.C. BOLU VALİLİĞİ 2013 Yılı Yatırım Ödenekleri2013 Yılı Yatırım Ödenekleri İlkokul –Ortaokul - Anaokulu.
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
OKUL VELİ EL ELE PROJESİ ŞAPHANE 2012
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
BAŞARIYA BİR ADIM PROJESİ Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
“OKULLAR HAYAT OLSUN” PROJESİ KAPSAMINDA
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
AKSU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Günümüzde Hüseyin Gürkan Lisesi adı verilen Arhavi Lisesi, 1967 yılında ”Arhavi Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği”nin öncülüğünde Arhavi halkı tarafından.
HACI AKİF MAHALLESİ ÖZDİLEK CADDESİ BEYŞEHİR / KONYA TEL:
1. 02 En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu.
KURUMDA YAPILAN FİZİKİ DEĞİŞİKLİKLER ÖNCEKİSONRAKİ.
KAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  (TEOGS) Sınavına Hazırlık Ve Başarıyı Artırma.
OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1977 yılında mülkiyeti vatandaşa ait olan Kahramanmaraş-Adana yolu üzerinde bir evde Şekeroba Ortaokulu olarak hizmete açılmıştır.
KAHTA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1. SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ E-OKUL ve MEİS MODÜLÜ İSTATİSTİKİ VERİLERİN GİRİŞ EKRANLARININ TANITIMI.
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
Türkiye de Bir İlk “OKULUM DESTEKLENİYOR HAYALİM GERÇEKLEŞİYOR” OKUL GELİŞİM PROGRAMI Nisan 2010 Uygulama Toplantısı Mustafa YÜRÜK OGP Koordinatörü.
Türkiye’de Okul Hibeleri : Ekonomik Krize Yenilikçi bir Cevap Milli Eğitim Bakanlığı Çalıştayı 8 Mart 2010 Maureen McLaughlin Dünya Bankası.
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLKÖĞRETİM KURUMLARINA DEVAM ORANLARININ ARTIRILMASI PROJESİ (TR2010/ /001.
Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
TRH2.IQVETII/P-03/246 AĞRI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ (Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle) KAPANIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 20 Ağustos.
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ PROJESİ
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Barışçıl Okuldan Toplumsal Barışa - Demokratik Yurttaş Eğitimi Avrupa Birliği.
EĞİTİM–ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİ
Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti
ÇORUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında eğitim
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
1 ERENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE/İSTATİSTİK BİRİMİ.
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. TRH2.1.IAREFG-II/P03/616 Sözleşme numaralı KIZ ÇOCUKLARIMIZ EĞİTİM HAYATINA.
PERSONEL DURUMU OKUL-ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ DURUMU OKUL ÖNCESİ EĞİTİM.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
YARINLAR İÇİN YARIN SİZDEYİZ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
Sunum transkripti:

PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

ÜÇKUYU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında Diyarbakır Şehitlik semtinde açılmıştır öğretim yılında Ergani yolu 12. km Üçkuyu mahallesinde yapılan yeni binamıza taşınmış olup; halen faaliyetlerine devam etmektedir. Okul binası yanında bulunan 72 yataklı uygulama otelimiz ise güçlendirme raporuna istinaden faaliyet vermeyip, günümüz itibarıyla ihale aşamasına gelinmiştir. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

 Yenişehir Halk Eğitim Müdürlüğü  Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  Crystal Park Zoo Oteli Polonya –Tarnov Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

 Haydi Kızlar Okula   PİLOT İLLER: VAN,SİİRT,MUŞ,AĞRI,ŞANLIURFA,BİTLİS,ŞIRNAK,MARDİN,BİNGÖL,BATMA N,KARS,HAKKARİ,ERZURUM VE IĞDIR Muş/Bulanık İlçesi “ Kız Çocuklarının Okullaştırılması AB projesi 2014 KEP-1 VE KEP-2 Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

EĞITIMDE TOPLUMSAL CINSIYET EŞITLIĞINI SAĞLAMAK Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

 İlimizde yaklaşık öğrenciden i kız öğrencilerden oluşmaktadır(2015 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Verileri)  2014 yılında Çeşitli nedenlerle okulla ilişiği kesilen Kız Öğrenci sayısı civarında olmuştur.  Bu öğrencilerden yaklaşık 3000 tanesi önlenebilir devamsızlık, başarısızlık ve kendi isteği gibi nedenlerden dolayı okullardan ayrılmışlardır Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

 Mesleki Eğitim Verimliliğinin Kapasitesini Arttırmak  Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarını Arttırarak Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Sağlamak Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

 İlimizde Bulunan Kız Öğrencilerin Okula Devam Oranlarını arttırmak  İlimizde eğitim almakta olan ve okulu bırakma/okula ara verme riski bulunan kız çocuklarını tespit ederek okula kazandırılmalarını sağlamak.  Kız çocuklarının ailelerine yönelik olarak ziyaretler ve toplantılar yapmak.  Öğretmenlerin mesleki rehberlik alanında eğitilmesini sağlayarak; kız çocukları için rehberlik hizmetlerinin kalitesinin arttırılması.  Kız çocuklarının okullaştırılması hususunda toplumda pozitif bilinç ve farkındalık yaratmak Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

 İlimizde görev yapan 15 meslek dersi öğretmeni  Kız çocuklarını okula gönderemeyen en az 30 aile  Eğitim hayatından uzak kalmış en az 24 kız öğrenci  Bölgedeki 30 köy muhtarı  Okulumuzda bulunan 540 öğrenci Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

 Devamsızlık yapan kız çocuklarının tespit edilmesi  Tespit edilen kız çocuklarının evlerinde ziyaret edilmesi  Velilerle ve çevredeki köy muhtarlarıyla toplantı yapılması  Velilere eğitim verilmesi  Meslek Dersi Öğretmenlerine Mesleki Rehberlik Alanında eğitim vermek.  Proje kapsamındaki 30 kız öğrenci ve 8 personele eğitim amaçlı olarak 15 günlük yurt dışı(Polonya) hareketliliği. Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

PROJENİN NİHAİ FAYDALANICILARI Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

1. İlimizde ortaöğretime devam etmeyen kız çocuklarının okula devam oranını arttırmak Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

2. İlimizde eğitimine devam eden ancak okulu bırakma riski taşıyan kız çocuklarının okula devamlarını sağlamak Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

3. İlimizde ailelere yapılan ziyaretler ve ilçemizde bulunan köylerin muhtarlarıyla yapılan toplantılarla kız çocuklarının okullaştırılması konusunda farkındalık yaratmak Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

4. Eğitimde uzak kalmış asgari 24 tane kız öğrenciye turizm otelcilik alanında eğitim aldırarak mesleki nitelik kazandırmak Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

5. İlimizde mesleki eğitimde görev alan 15 öğretmeni mesleki rehberlik alanında eğitmek Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

6. İlimizde mesleki rehberlik hizmetlerini geliştirmek Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

7. İlimizde Eğitim Alanında Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Sağlamak Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

8. Kız Çocuklarının okullaşma oranını arttırmak Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir.