OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ. TOKİ OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TATVAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİNİN GİRİLMESİ.
Advertisements

Diyadin İmam Hatip Lisesi Eğitim Öğretim yılında toplamda 4 sınıf ve 146 dokuzuncu sınıf öğrencisi ile eğitim ve öğretime başlamıştır. İmam.
REHBERLİK VE VE KİŞİSEL GELİŞİM MERKEZİ MERKEZİ. ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM.
MEHMET EM İ N YURDAKUL ORTAOKULU REHBERL İ K SERV İ S İ teog.
İMAM HATİP ORTAOKUL VE LİSELERİ MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GÜNDEMİ 1- Açılış ve Tanışma 2- Memnuniyet Anketi Analizi 3-Değerlendirme (Sayın Kâmil AYDOĞAN) 4-İlimizdeki.
Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sistemi.
MILLETIN GÖZ BEBEĞI TÜRKIYE’NIN AYDıNLıK GELECEĞI YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
EBA( Eğitim Bilişim Ağı) Bu platformun amacı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal.
TEOG BÜ Ş RA ATICI REHBER Ö Ğ RETMEN Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile.
Okulumuz Çalılıöz Mahallesi 423. Sokak No:35’de yer almaktadır. Okulumuz tam gün eğitim yapmakta olup toplam 6 şubemiz ve 65 öğrencimiz bulunmaktadır.
Prof. Dr. İnayet Aydın Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi
HASAN ŞÜKRAN SARUHAN ORTAOKULU
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
%68 % 32 ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ İMAM HATİP ORTAOKULLARI EĞİTİM İÇERİĞİ.
2013 SBS SİSTEMİ. Yeni sınav sisteminde yapılan önemli değişiklikler şöyle; sınavdan alınacak puanın 500 değil, 700 tam puan üzerinden hesaplanması,
ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Ankara’da orta öğretim çağ nüfusu ’dir öğrencimiz orta okullarımızın 8. sınıfından muzun oldu. 9. sınıf.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 32 Öğrenci Sayısı : 857 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 37 Öğrenci Sayısı : 1051 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı Sayısı :
MEİS MODÜLÜ BİLGİ GİRİŞİ TOPLANTISI. GÜNCELLEME YAPILACAK EKRANLAR   Öğretim Yılı için Meis Modülü’ne veri giriş işlemleri 4 Ekim.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 40 Öğrenci Sayısı : 820 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Dairesi Ağustos 2016 Kuşadası Fatih BAŞAK Eğitim Politikaları Daire Başkanı.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 211 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
EĞİTİM ORTAMLARININ DÜZENLENMESİ
Mehmet halil ibrahim hekimoğlu mesleki ve tEknik anadolu lisesi 2016 / 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALAN – DAL TANITIM ÇALIŞMALARI kONYA – 2017 Hazırlayan.
BİR KAHRAMAN DOĞUYOR / Mustafa Kemal Atatürk’ün Öğrenim Hayatı
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
GÖLCÜK İMAM HATİP ORTAOKULU
PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ
10. Sınıf Seçmeli Ders Bilgilendirme Sunumu
REHBERLİK SERVİSİ.
KONU:OKULUMUN TARİHİ SUNUSU
ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ TANITIM PROGRAMINA
YENİ SINAV SİSTEMİ.
KAYNAŞTIRMA EĞİTİMİ.
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tanıtım Sunumu
TEOG SINAVI.
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
ORTAOKULA GEÇİŞ.
2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tanıtım Sunumu
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ. ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ.
NECİP FAZIL KISAKÜREK İMAM HATİP ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ
HACILAR ALİ İHSAN KALMAZ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
Müfitcan ÖZKÖYLÜ CUMHURİYET İLKOKULU REHBERLİK SERVİSİ
YENİ SINAV SİSTEMİ   REHBERLİK SERVİSİ.
ÇUMRA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
GAZİKENT İMKB ORTAOKULU
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI.
MBT-303 Özel öğretim yöntemleri-ı
PETKİM ORTAOKULU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ
1- İmam Hatip Okulları nedir?
Yrd.doç.dr.H. deniz gülleroğlu
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ BANDIRMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Aile Eğitim Semineri HOŞ GELDİNİZ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Dersi Planlama.
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ
Yrd. Doç. Dr. Şükrü KEYİFLİ
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİM PROGRAMI HAZIRLAMA PLANI (1)
Liselere Geçiş Sınavı;
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ YÖNERGESİ
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
Sunum transkripti:

OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ

TOKİ OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

 OKULUMUZDA ŞU AN 5,6,7 ve 8.SINIF ÖĞRENCİLERİ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÖRMEKTEDİR.  ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK BİR KISMI KÖYLERDEN SERVİSLERLE GELMEKTEDİR.  OKULUMUZ BİNASI İÇERİSİNDE AKKUYU İLKOKULUNUN BİR ŞUBESİ BULUNMAKTADIR.

 İmam hatip ortaokullarında normal ortaokul derslerinin yanı sıra ‘Arapça’ dersi verilmektedir.  Ayrıca Hz. Muhammed'in(sallallahu aleyhi ve sellem) hayatı ve Kur’an-ı Kerim dersleri seçmeli değil, bütün öğrenciler görmektedir.  İmam hatip okullarında okuyan öğrenciler ileride sınava girerek istedikleri liselere yerleşebilmektedirler. Bunun için herhangi bir engel yoktur. OKULUMUZ

DERSLİKLER Dersliklerimiz kız ve erkek sınıfları ayrı olmak üzere düzenlenmiş olup ortalama sınıf mevcutları 25 kişiliktir.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ RIDVAN ŞANLITÜRK OKULUMUZDA GEÇEN YILDAN BU YANA GÖREV YAPMAKTADIR. AYNI ZAMANDA DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSLERİNE DE GİRMEKTEDİR. OKUL MÜDÜRÜ

Okulumuz müdür yardımcısı Mehmet ÇAMUR olup aynı zamanda bazı sınıflara Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerine girmektedir. MÜDÜR YARDIMCISI

Öğrencilerin ; Ders başarısı Anne-baba ilişkileri Arkadaşlık ilişkileri Kişisel problemler vb konularda öğrencilere yardımcı olmaya çalışan bir servistir. Gönüllülük esastır. Rehberlik Servisiyle paylaşılan bilgiler kesinlikle kimseyle paylaşılmaz. REHBERLİK SERVİSİ

Bilişim teknolojileri dersinde ders öğretmeni Demet KOCA tarafından öğrencilerimize bilgisayar programları ve bilgisayar kullanma hakkında bilgi verilmektedir. BİLGİSAYAR SINIFI

Öğrencilerimizin gün içerisindeki namazlarını kılabilmeleri için okulumuz tarafından kız ve erkek mescitleri oluşturulmuştur. MESCİDLER

Okulumuz giriş katında öğrencilerin yiyecek içecek vs ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir kantinimiz bulunmaktadır. KANTİN

 ÖĞRENCİ GEZİLERİ  AŞURE DAĞITIMI  BİLGİ YARIŞMALARI  AYIN SINIFI  DENEME SINAVLARI  TURNUVALAR ETKİNLİKLERİMİZ

BİLGİ YARIŞMALARI

SİNEMA GEZİSİ

AŞURE ETKİNLİĞİ

Her ay düzenli olmak üzere sınıf olarak başarı ve davranış anlamında iyi bir performans gösteren sınıflar ödüllendirildi. AYIN SINIFI

YIL BOYUNCA BELİRLİ ARALIKLARLA ÖĞRENCİLERİMİZE DENEME SINAVLARI YAPARAK EKSİKLERİNİ GÖRMELERİNİ VE BUNLARI TELAFİ ETMELERİNE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ. SINAVLARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZDEN BİR KARE.. DENEME SINAVLARI

HER YIL DÜZENLİ OLARAK ERKEK VE KIZ SINIFLARI ARASINDA FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVALARI DÜZENLENMEKTEDİR. BAŞARI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLMEKTEDİR. OKUL İÇİ TURNUVALAR(FUTBOL- VOLEYBOL)

SABIRLA DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!!!