Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. TRH2.1.IAREFG-II/P03/616 Sözleşme numaralı KIZ ÇOCUKLARIMIZ EĞİTİM HAYATINA.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
OKULUMA GÜVENLİ GİDİYORUM PROJESİ
Advertisements

Topraktaki Kadın Eli (Toka) Projesi
BAFRA OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ
Müdürlüğümüz AR-GE Birimi bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon Ekibi koordinesinde Ulusal Ajans, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Toplum Yararına Çalışma.
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ PROJELER KOORDİNASYON EKİBİ LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri (
Mardin’de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi için Teknik Yardım Otel Temsilcileri Odak Grup Toplantısı No: Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye.
Erciyes Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Yürütmekte olduğumuz proje Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı- Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin.
İNSAN KAYNAKLARININ GELİŞTİRİLMESİ OPERASYONEL PROGRAMI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
MAMAK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ YGS BİLGİLENDİRME VE MOTİVASYON SEMİNERİ FARUK SÜZER PSİKOLOJİK DANIŞMAN.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BARBAROS HAYRETTİN PAŞA ORTAOKULU
İLİMİZDE BULUNAN ANADOLU-ANADOLU TEKNİK VE MESLEK LİSELERİ
Hizmet sektörü içerisinde en önde gelen ve ülke ekonomisini kalkındıracak döviz girdisinde en büyük paya sahip olan Turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu yabancı.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Hayat Boyu Öğrenme ve Kalite Güvencesi Evi Thomas Gruber Almanya Mesleki.

İçerik Proje Genel Bilgileri Proje Genel Amaçları Proje Hedef Grubu
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
AKSU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Günümüzde Hüseyin Gürkan Lisesi adı verilen Arhavi Lisesi, 1967 yılında ”Arhavi Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği”nin öncülüğünde Arhavi halkı tarafından.
HACI AKİF MAHALLESİ ÖZDİLEK CADDESİ BEYŞEHİR / KONYA TEL:
YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU
1. 02 En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu.
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 19/06/2003 tarih ve 1998 sayılı Makam Olur’ ları ile Hızırbey Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi olarak.
ARİFİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Haliliye Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM
Yıllar Disiplin kurulu toplanma sayısı Disiplin cezası alan öğrenci sayısı KınamaUzaklaştırma DİSİPLİN CEZASI.
HALİM FOÇALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
TRH2.IQVETII/P-03/246 AĞRI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ (Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle) AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 25 Aralık 2014-Ağrı.
KAHTA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
Büyük Oluklu. Büyük Oluklu OKULLARIN GENEL DURUMLARI.
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLKÖĞRETİM KURUMLARINA DEVAM ORANLARININ ARTIRILMASI PROJESİ (TR2010/ /001.
Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
TRH2.IQVETII/P-03/246 AĞRI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ (Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle) KAPANIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 20 Ağustos.
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ PROJESİ
Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti
HOŞGELDİNİZ FUNDA KÖROĞLU REHBERLİK SERVİSİ.
AİLE ve DİNİ REHBERLİK BÜROSU
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEFENNİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015 – 2016
MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
KIZ ÇOCUKLARININ OKULLAŞMASI İÇİN YAPABİLECEKLERİMİZ VAR !
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
KA1- YETIŞKIN EĞITIMI PERSONELININ ÖĞRENME HAREKETLILIĞI KA2-YENILIK VE İYI UYGULAMALARıN DEĞIŞIMI IÇIN İŞBIRLIĞI.
PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu.
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
ARALIK Kurum Sayısı WebTelefon / FaxAdres Sanayi Cad. No1 Azdavay.
PROJESİ TRABZON AKÇAABAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ  Okulumuz Trabzon ili Akçaabat ilçesi sınırları içerisinde bulunmaktadır,  Okulumuzda.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
HOŞGELDİNİZ.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
KARTAL FATMA ALİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
«Tarımsal Eğitimin Adresi»
YENİŞEHİR EVLİYA ÇELEBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
BURHANİYE HMFK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN TANITILMASI, YÖNLENDİRMESİ VE ALAN TANITIMI
Sunum transkripti:

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. TRH2.1.IAREFG-II/P03/616 Sözleşme numaralı KIZ ÇOCUKLARIMIZ EĞİTİM HAYATINA GERİ DÖNÜYOR Projesi MUHTARLAR TOPLANTISI Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR PROJEMİZ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Bağlı Avrupa Birliği Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Programı Otoritesinin ‘’Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Arttırılması Hibe Programı ‘’ çağrısı üzerine okulumuzca hazırlanan proje değerlendirme süreçlerini geçtikten sonra taraflarca tarihinde imzalanmıştır.

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR ÜÇKUYU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında Diyarbakır Şehitlik semtinde Diyarbakır Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi adıyla açılmıştır öğretim yılında Ergani yolu 12. km Üçkuyu mahallesinde yapılan yeni binamıza taşındı Eğitim Öğretim Yılından itibaren Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ismi değişmiş olup; Otelcilik ve Turizm türünde faaliyet gösteren bir ortaöğretim kurumudur.

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR OKULUMUZ 1. Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı a- Servis b- Mutfak 2. Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı a- Ön Büro b- Rezervasyon

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR SERVİS DALI

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR MUTFAK DALI

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR ÖN BÜRO DALI

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR REZERVASYON DALI

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR ÖĞRENCİLERİMİZ Okulumuzda; Toplam Erkek Öğrenci Sayısı : 377 Kız Öğrenci Sayısı : Kız Öğrenci Oranı : %27 Erkek Öğrenci Oranı : %73 Devamsız Erkek Öğrenci Sayısı : 50 Devamsız Kız Öğrenci Sayısı : Devamsız Kız Öğrenci Oranı : %25 Devamsız Erkek Öğrenci Oranı : %75

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR OKULLAŞMA ORANLARI Ülke Nüfusumuz Kadın: %49.8 Erkek: %50,2 Ortaöğretim Okullaşma Oranları; Kadın: %66,1 Erkek: %68,5 Bölgemizde ortaöğretimde okullaşma oranları; Kadın: %40 Erkek: %60

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR HEDEFİMİZ İlimizde, Özellikle de Yenişehir İlçemizde Kız öğrencilerimizin okullaşma oranlarını artırmaya katkıda bulunmak.

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR SAYIN MUHTARLARIMIZ; Hedefimizi gerçekleştirmek ve Kız Çocuklarımızın Eğitim Hayatına Geri Dönmelerini sağlamak için: DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR…

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR NELER YAPABİLİRİZ? 1. Değişik sebeplerle ortaöğretim çağında okuldan uzak kalmış veya okulu bırakma riski taşıyan en az 50 kız çocuğumuzun tespit edilmesi DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR…

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR NELER YAPABİLİRİZ? a- Mahalle/Köy sınırlarınızda bu durumdaki öğrencilerin tespit edilmesi çalışması DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR…

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR NELER YAPABİLİRİZ? b- Mahalle/Köy sınırlarınızda kız çocuklarının bireysel istekleri için DİLEK KUTUSU çalışması DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR…

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR NELER YAPABİLİRİZ? 2- Aile ikna ziyaretleri çalışmalarımızda DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR…

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR FAALİYETLERİMİZ 1.Açılış Toplantısı 2.Muhtarlar Toplantısı_1 3.Çocuğum Bana Emanet, Semineri 4.Aile İkna Ziyaretleri 5.Muhtarlar Toplantısı_2 6.Bizim Aile Semineri 7.Turizm ve Otelcilik Alanında Kurs Verilmesi 8.Yurtdışına Hareketlilik Düzenlenmesi

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yenişehir/DİYARBAKIR DESTEKLERİNİZ İÇİN; ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER…