Tanıtımına Hoş Geldiniz DOOR FASTENER Original Hiç Balkon Kapınız Çarptı ve Cam Çerçeve Yerle Bir Oldu mu ? FOREMAN DONALD dan örnek hikayeler!! Original.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ZAYIF AKIM DEVRELERİ.
Advertisements

ÇARPIŞMALAR VE VE İMPULSİF KUVVETLER
TÜRKİYENİN İKLİMİ Türkiye'de gerek matematik konumun gerekse özel konumun etkisiyle birden fazla iklim görülür. Ülkemizde dört mevsim belirgin olarak görülür.
1 SÖZCÜKTE ANLAM ÖZELLİKLERİ TÜRKÇE / Sözcükte Anlam Özellikleri.
ÜNİTE : 7 IŞIK VE SES. IŞIK Işık, cisimleri görmemizi ve etrafın aydınlanmasını sağlayan bir enerji türüdür. Işık yayan cisimlere ışık kaynağı denir.
Sizi Tahmin Edelim.. Bu program verdiğiniz bilgilere göre yüzünüzün şeklini tahmin eder. Sonuçta sisin resminizi çıkarır. Doğru sonuç için doğru bilgilerin.
ÖLÇME TEKNİĞİ HAFTA 3. ÖLÇME TEKNİĞİ HACİM ÖLÇME Bir maddenin uzayda kapladığı yere onun hacmi denir. Hacim, ölçülebilen bir büyüklüktür. Cisimlerin hacimleri.
ELLE YÜK KALDIRMA VE TAŞIMA İŞLERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
SU HALDEN HALE GİRER. İŞTE YAĞMURUN OLUŞMASI! Yağmurun oluşmasında 2 işlem gerçekleşiyor. Yoğunlaşma ve buharlaşma. Güneş ışığının etkisi ile her gün.
Konu : Araçların Boyutları – Yükleme – Tehlikeli Madde – Otoyol Koruyucu Tertibatı – Bisiklet ve Yaya 1-) Araçlar yüklenirken.
BİLGİ YARIŞMASI 5. SINIF Hazırlayan: Mustafa AKKAŞ 5-A Sınıf Öğretmeni Hazırlayan: Mustafa AKKAŞ 5-A Sınıf Öğretmeni Başarılar dilerim.
Örnek 1 Kullanıcının girdiği bir sayının karesini hesaplayan bir program yazınız.
Hazırlayan: Filiz BİLİCİ Hatice Seyit Çeker İlkokulu Nizip/Gaziantep
FFFFiil, kök veya gövdelerinden türeyen fiile benzeyen ama artık fiil olmayan, kip ve şahıs eki almayan kelimelerdir.  Çok u uu uyumak baş ağrısı.
Dünya engelliler günü. Engelli Olmak Bir Engel Mi?
Sevgili 8.sınıf öğrencisi; Kendi yeteneklerin, ilgilerin, değerlerin hakkında bilgi sahibi olmak ve daha doğru lise tercihi yapabilmek için lütfen öncesinde.
M Ü ŞRİKLERİN BOYKOT İLÂNI. Mekke m ü şrikleri, İslâm n û runun s ö nmesi i ç in, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Alay, hakaret ve işkencenin her.
Açlığını Gider Detaylı Kullanım Kılavuzu
KALDIRMA ARAÇLARINDA GÜVENLİK.
Zaten onlarla adaştı... Adı : Gül 'dü...
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
Sunumu Hazırlayan: Emel Özdemir © Her hakkı Saklıdır.
Sorular Yoluyla Sorun Çözmek
Işık Işık kaynakları Işık ve madde Işığın yayılması Işığın yansıması
DEPREM.
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
TAM SAYILAR.
HAVA K İ RL İ L İĞİ. BGHKJ GTÖYJÖF.
Süt Sağma Teknikleri.
BEYAZ BULUT YAĞMUR OLMAK İSTEDİ
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Konfeksiyon Yardımcı Malzemeleri
kısa metrajlı yazı ses düğmesini açabilirsiniz
. . AÇILAR ..
NBP103 Programlama Temelleri Öğr. Gör. Mahmut Kılıçaslan
KELİME-SÖZCÜK NEDİR? Cümlenin anlamlı en küçük birimlerine ya da tek başına anlamı olmadığı hâlde cümle içinde anlam kazanan anlatım birimlerine kelime.
SONBAHAR.
TEKNİK RESİM GÖRÜNÜŞ (12. HAFTA).
ZAMİRLER “Sen ve ben ve deniz Bizi anlamayan bir nesle aşina değiliz”
Başkasının parasını bulunca sahibine vermek en doğru harekettir.
PENDİK REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ TANITIM SUNUSU
TOPRAK İŞGÜVENLİĞİ DENETİM EĞİTİM SLAYTI DEMOSUNA HOŞGELDİNİZ
BÖLÜM 7 SIVILAR VE GAZLAR. BÖLÜM 7 SIVILAR VE GAZLAR.
Bilinçli Tercih Seminerine
GAZİKENT İMKB ORTAOKULU
PSİKOLOJİK DANIŞMA İLE İLGİLİ ÖNYARGILAR
2-B İnternet Anketi Sibel Payaslı.
Madde ve Maddenin Özellikleri
ELEKTRİK VE ELEKTRİK DEVRELERİ
PARAMETRİK ANALİZ Orcad PSpice da Parametrik Sweep Analiz /
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
Tüketici Pazarları Örgütsel Pazarlar
2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik.
Verimli ve Doğru Çalışma
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
Etkinlik Adı: Bilgisayardaki çocuk bana benzesin Etkinlik Kazanım: Kendini Tanıyabilme, Başkalarıyla ilişkilerini başlatabilme Etkinlik Gün: 2 Etkinlik.
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu
KALDIRMA ARAÇLARINDA GÜVENLİK.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Nitel araştırma soruları sorma ve soru formu oluşturma
Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı
ETKİLİ İLETİŞİM ve EMPATİ EĞİTİMİ
100.Yıl İlkokulu /A Sınıfı K Sesi Hece Çalışması
BİREYİ TANIMA TEKNİKLERİ
Sunum transkripti:

Tanıtımına Hoş Geldiniz DOOR FASTENER Original

Hiç Balkon Kapınız Çarptı ve Cam Çerçeve Yerle Bir Oldu mu ? FOREMAN DONALD dan örnek hikayeler!! Original

Siz dışarıda iken üzerinize kapanıp hiç çaresiz kaldınız mı? FOREMAN DONALD dan örnek hikayeler!! Original

Büro kapısının açık durması için ağaç kama mı kullanmalı? FOREMAN DONALD dan örnek hikayeler!! Original

GENEL MÜDÜR kapısı açık çalışmak istediğinde kapı önüne ne koymalı? Taş yada metal ağırlık mı? FOREMAN DONALD dan örnek hikayeler!! Original

Doğru çözüm; Doorlane AMERİKA DAN FOREMAN DONALD - TÜRKİYE DEN DURSUN USTA KULLANMAKTIR ! DİYOR… DOORLANE TAMPONLU DOORLANE NORMAL R

DURSUN USTA Tekrar ediyor;

Original - EVLERDE-APARTMANLARDA - OTELLERDE-MOTELLERDE - HASTAHANELERDE - OFİSLERDE - BANKALARDA - DÜKKAN VE MAĞAZALARDA - OKULLARDA KISACASI ; TÜM KAPILARDA

Original EVLERDE-APARTMANLARDA Apartman giriş kapınızda, hidrolik kapayıcı var ise, elinizde eşya ile girerken kapı sizi iter. Kapıyı açın, Durlen'e basın, içeri rahatça girin ve mandala basıp kapıyı serbest bırakın, hidrolik itsin, kendisi kapansın. Telif hakları: EKSAŞ A.Ş.

Original EVLERDE-APARTMANLARDA Kapıcı geldi,zili çaldı: Ocakta yemek, beşikte bebek var. Alışveriş yapacaksınız,daire kapısı üzerinize kapandı. Ne yapacaksınız.Çilingir gelecek,kilidi kurcalayıp açacak. Kötü durum. Durlen'e basın, alış-verişi yapın, içeri girin. Telif hakları: EKSAŞ A.Ş.

Original Telif hakları: EKSAŞ A.Ş. EVLERDE-APARTMANLARDA Evi havalandıracaksınız ; Pencere açık, salon kapısı çarptı, vitray kırıldı, kapı kasası yerinden oynadı. Zarar!!. Kapıyı istediğiniz kadar açın, Durlen! Deyin basın. Temiz hava evinize tehlikesizce dolsun.

Original Telif hakları: EKSAŞ A.Ş. EVLERDE-APARTMANLARDA Balkon kapısı açık yatacaksınız; Ama gıcırtıdan uyuyamıyorsunuz…… Önüne ayakkabı,çöp kutusu koymayın? Yeterli aralığı bırakıp Durlen! deyip basın. Kapı gereken yerde dursun. Gıcırdamasın…

Original Telif hakları: EKSAŞ A.Ş. OTELLERDE-MOTELLERDE Giriş Kapıları: Kapı önüne; Paspas, Küllük, Koltuk, Seyyar portmanto, Saksı, Taş, Tuğla, Ağaç kama gibi garip şeyler koymayın. kullanın. Original

OTELLERDE-MOTELLERDE Oda havalandırmaları ; Pencere açık kalsın istiyorsunuz. Kapıyı istediğiniz kadar açın, Durlen! Deyin… Temiz hava odanıza tehlikesizce dolsun. Telif hakları: EKSAŞ A.Ş.

Original Koridor geçişli Çarpma Kapılar: Kapı açık konumda tespit edildiğinde yaylı menteşeli kapı arkadan gelenlere çarpmaz, koridor geçişleri rahat olur. Telif hakları: EKSAŞ A.Ş.

Oda girişine "Tamponlu Doorlane" takın. Kapı süpürgeliğe dayansın, duvar, gardrop korunsun, yerde süpürmeye engel herhangi bir alet olmasın. (Dikkat:Taklit ve ithal ürünlerde tespit yay sistemi yoktur!) Original

Telif hakları: EKSAŞ A.Ş.

Siyah Kahverengi Gri Beyaz Meşe Original (Dikkat:Taklit ve ithal ürünlerde tespit yay sistemi yoktur!)

Lisanslı Üretici : Eksaş Endüstriyel A.Ş. Sanayi Bölgesi Gebeçınar Sk. No: Çalı / BURSA Tel: 224 – Faks: 224 – Tespit Konumu Çözme Konumu